Økologisk Skadedyrsbekæmpelse på Apple Trees

Økologisk Skadedyrsbekæmpelse på Apple Trees


Mange mennesker tror, ​​det er næsten umuligt at kontrollere sygdomme og bugs med økologisk skadedyrsbekæmpelse på æbletræer. Imidlertid har teknikker forbedret i de seneste år, og mange økologiske frugtplantager er begyndt at bevise, at forkert.

Beskyttelse Apple Trees Organic Way

En af udfordringerne for den økologiske fødevareindustri er, hvordan man producere god smag frugt uden sygdom og pletter fra bugs. Kommercielle virksomheder er kun i stand til at vokse pletfri frugt gennem ekstreme bekæmpelsesforanstaltninger, sprøjtning deres plantager dusinvis af gange med barske pesticider i løbet af året. Mens dette dræber køber og forebygger sygdomme, er det også sætter disse pesticider på frugterne og skaber farlige afstrømning for dyrelivet i området.

Megen forskning er gået ind i at finde rigtige ting at bruge til økologisk skadedyrsbekæmpelse på æbletræer. Her er et par ting økologiske avlere kan bruge til at holde bugs væk fra dine æbler.

Botaniske pesticider

Her er et par eksempler på Botanic baserede pesticider, der anvendes af økologiske frugtplantager.

 • Nikotin - Præcis som det lyder, er nikotin taget fra tobak og anses for meget giftig for mennesker. Men fordi det nedbrydes hurtigt, anses det for acceptabelt til brug på frugt og grøntsager i økologiske frugtplantager.
 • Pyrethrum - Denne udbredte insekticid udvindes af krysantemum anlæg og betragtes som en af ​​de sikreste kemikalier til at bruge. Det er ikke-toksisk for de fleste pattedyr.
 • Rotenon - Taget fra to rødder i Leguminoceae familien, er rotenon anses moderat giftigt for de fleste pattedyr og er lejlighedsvis bruges på grøntsager og frugter på økologiske bedrifter.

Mineral Pesticider

Nedenfor er nogle mineralsk baserede pesticider, der anvendes til behandling af æbler og andre økologiske frugter og grøntsager.

 • Svovl - Svovl anses måske den ældste af alle insekticider, der er blevet brugt i århundreder til at kontrollere skadedyr i landbruget. Det er meget ofte anvendt til æbler og andre frugttræer og er ikke-toksiske for pattedyr.
 • Lime-Svovl - En kombination af kalk og svovl, dette produkt ikke kun beskytter planter fra bugs, men sygdom, så godt. På grund af indholdet kalk, kan produktet brænde både hud og øjne under sprøjtning.

Hvor Økologisk Pesticider afvige

Mens de fleste organiske frugtplantager normalt bruge nogle niveau af økologisk skadedyrsbekæmpelse på æbletræer, disse pesticider adskiller temmelig drastisk fra dem, der anvendes i kommercielle frugtplantager. Her er et par punkter vedrørende anvendelsen af ​​organiske pesticider.

 • Selvom organiske pesticider gøre indeholde en vis grad af giftighed, har de tendens til at nedbryde hurtigere og derfor har langt færre konsekvenser for dyre- og planteliv i området.
 • Organiske pesticider er taget fra plante- eller animalske kilder, ikke af syntetiske materialer.
 • Økologiske avlere ofte spray færre pesticider end deres kommercielle modstykker.
 • Sammenlignet med kommercielle produkter, økologiske æbler og andre frugter og grøntsager vil have flere pletter og gnave mærker fra bugs. Det er en del af det organiske tradeoff.

Hvor finder økologiske æbler

Heldigvis er det meget nemmere i dag end nogensinde før for at finde friske økologiske æbler, samt andre frugter og grøntsager.

 • Farmers Markets - Du kan ofte finde de bedste lokale råvarer på landmænd markeder. Det er godt at bemærke, at det er svært at sikre, at det, du køber der ikke er blevet behandlet med kommercielle pesticider. Det er altid en god ide at vaske producere grundigt før brug.
 • The Organic Produce Sektion - De fleste købmandsforretninger indeholder nu et område for økologiske produkter. Fordelen for dette er, at du kan forsørge økologiske avlere uden ekstra drev tid. Bare købe det, mens du er ude efter andre poster i butikken. Du kan også normalt forvente, at disse avlere er blevet certificeret økologisk.

USDA Info om æbletræer og Økologisk Pest Control

Hvis du vil vide mere om de regler og forskrifter for økologiske æbler og dyrkningsmetoder, besøg USDA National Organic Program hjemmeside.