Økologisk landbrug

Økologisk landbrug


Økologisk landbrug udstyr behøver ikke at være anderledes fra det anvendte udstyr på konventionelle bedrifter, men nogle landmænd vælger at tage en mere bæredygtig måde at vælge udstyr til deres marker.

Basic Farm Equipment

Uanset størrelsen på din økologiske gård, er det sandsynligt, du har brug for i det mindste nogle udstyr til at gøre dit arbejde lidt lettere. Mens en forholdsvis lille stykke jord kunne opdyrkes og høstet med håndkraft, hvis du har nogen form for produktion i stor målestok, vil du ønsker nogle økologisk landbrug udstyr til at hjælpe dig ud.

Bare et par af de maskiner, du måske overveje at købe er:

  • Traktor
  • Cultivator
  • Plow
  • Tiller
  • Harrow
  • Broadcast eller luft såmaskine
  • Såmaskine, air seeder eller præcision pistol
  • Transplanter
  • Harvester eller kombinere
  • Udstyr til transport eller flytning jord, såsom en rendegraver, frontlæsser eller motoriseret vogn

Realiseringen Økologisk landbrugsmaskiner Choices

Mange mennesker føler, at en stor del af økologisk landbrug er at tage sig af planeten, som strækker sig til at undgå brug af maskiner så meget som muligt. Landmænd, som alle andre, er interesseret i at reducere deres carbon footprint. De ønsker at producere fødevarer på den mest miljøvenlige måde, mens på samme tid at opnå et overskud. Det er ikke meget realistisk at tro, at en landmand, der ejer et stort areal med fordel kan dyrke sine afgrøder uden mekanisk hjælp. Men nogle landmænd virker, omkring problemet med al den olie og andre ressourcer, der er involveret i at gøre nyt landbrugsudstyr ved at opretholde gamle udstyr så længe som muligt.

Mange landmænd vælger brugt og antikke udstyr, fordi det er alt, hvad de kan tillade sig, men de kan faktisk gøre miljøet en tjeneste ved ikke at kassere gamle maskiner, bare fordi det har brug for en ny del.

Der er mange ressourcer til mennesker, der ejer antikke landbrugsudstyr. De fleste af de dele er stadig tilgængelige, hvilket betyder, at du ikke bare nødt til at købe et nyt stykke udstyr, når den gamle går i stykker.

En uundværlig brik i Farm Equipment

Der er et stykke økologisk landbrug udstyr, du måske ikke har tænkt på det er temmelig vigtigt at økologiske landmænd: en computer. Der er mange poster, der skal holdes for at opnå og opretholde økologisk certificering status. Nøjagtige optegnelser er også nyttige til at holde dine felter i bedste helbred muligt.

Du ønsker at vide, hvornår og hvor du har plantet forskellige afgrøder fra år til år for at hjælpe med sædskifte, hvor meget gødning eller hvilken slags barkflis blev anvendt, hvilke former for skadedyr, du måttet beskæftige sig med, og hvad der virkede og hvad didn ' t i forsøget på at udrydde dem.

Du vil også ønsker at optage din udbytte, hvor meget mad jeres land rent faktisk produceres, og hvad du solgt til hvem og til hvilken pris.

Du kunne sandsynligvis holde de fleste af disse oplysninger i en almindelig gammel notesbog, men at have den på en computer gør det meget lettere at sammenligne, hvad der skete fra år til år. Dette gælder især, hvis du kan finde ud af en database eller et regneark til at gemme disse oplysninger.

Ved hjælp af en computer, bør også gøre det muligt for dig at planlægge bedre for fremtiden, fordi du ved, for eksempel, at en bestemt form for organisk roer ikke solgte meget godt, og du skal give denne jord over til gulerødder i stedet.

Afgøre, hvad udstyr du har brug, og om at købe ny eller brugt, vil afhænge af mængden af ​​jord du har, hvad du har til hensigt at plante, hvad du har råd til, og hvor velbevandret du er i landbrugsudstyr reparation. Det ville nok være en god idé at tale med andre økologiske landmænd i dit område om det udstyr, de bruger mest, før du foretager køb.

Som en økologisk landmand, odds er gode, du ønsker at tage klodens sundhed i betragtning. Kunne du får en mere sæson ud af at kombinere i stedet for dumping det i deponering? Hvis ikke, måske kunne du udforske donere gamle landbrugsudstyr til en anden, eller opsøge genbrugsprogrammer så din papirkurv ikke bliver sådan en belastning for miljøet.