Økologisk landbrug Praktikophold

Økologisk landbrug Praktikophold
Få hands-on erfaring.

Udforskning økologiske praktikophold er en glimrende måde at finde uddannelsesmuligheder inden for økologisk landbrug. Disse muligheder giver en hands-on tilgang til læring forskellige aspekter af landbruget, herunder planteavl, kaffe landbrug og dyrehold. Muligheder er varierede og har forskellige krav. Men hvis du ønsker at lære, er villige til at arbejde hårdt og have fleksibilitet, kan praktikophold være den perfekte mulighed for dig.

Om ØKOLOGISK LANDBRUG Praktikophold

Økologiske praktikophold er dybest set en måde for dig at lære om økologiske landbrugsmetoder på en faktisk, drift gård. Gården kan være så lille som en acre eller to til så meget som 40 acres. Du vil blive learning by doing og kan arbejde 20 timer om ugen eller mere, afhængigt af situationen.

Nogle handlinger foretrækker, at du studerer nogle landbrugsområdet eller en beslægtet uddannelse. Andre vil gerne acceptere dig, hvis du har en stærk interesse i bæredygtigt, økologisk landbrug og evnen til at levere den arbejdskraft, de har brug for under deres travle sæson. Tilgængelige praktik muligheder vil variere i, hvad de tilbyder. Faktisk nogle gårde simpelthen har mere at byde på end andre.

Boliger

Etablerede gårde kan have mere moderne indkvartering end nyere gårde. Nogle kan tilbyde en plads i deres opholdssted eller en rustik hytte til boliger. Andre tilbyder et sted for din RV eller bare et sted at slå telt. Alligevel andre kræver, at du finder din egen indkvartering. I de fleste tilfælde er boliger indstillinger angivet i praktik notering. Hvis noget er uklart, skal du huske at spørge, før du begår. Du ønsker ikke nogen overraskelser, der kan ødelægge din oplevelse.

Stipendium

Normalt vil en økologisk landbrug praktikplads omfatter en månedlig stipendium for det arbejde, du giver. Det kommer ikke til at være en lukrativ indkomst; bare noget for at kompensere dig for dit arbejde. Du kan tjene $ 600 til $ 800 om måneden eller endnu mindre, men fordelene ved forudsat boliger og andre frynsegoder gør det rimeligt. Den enorme mulighed for at lære er den primære årsag til at deltage i en praktikplads, ikke pengene. Hvis du har brug for et job for at støtte en familie, er dette ikke normalt den vej at gå. Dog vil du lejlighedsvis finde en mulighed for en lille familie at bo på stedet i bytte for arbejdskraft. Teknisk set er det ikke rigtig en praktikplads. Fordi arbejdet er det samme, men du nogle gange se disse typer af muligheder, der er anført.

Mad

Mange bedrifter vil give praktikanter med en eller to måltider om dagen. Andre giver dig brug af et fælles køkken sammen med gård-friske fødevarer til dig at nyde. Du kan skiftes madlavning for bedriften eller du kan være helt ansvarlig for din egen mad. Igen, det er noget, der er normalt angivet up front. Hvis du ikke er sikker, bede om en afklaring.

Længde af Praktik

Længden af ​​dit ophold er normalt er omsættelige. Normalt vil du se, at den omtvistede bedrift har et minimum ophold krav. Dette kan være fra et par uger til en måned eller mere. Nogle opdræt praktikophold giver dig mulighed for at bo på i et år eller mere.

Du ønsker vil overveje længden af ​​opholdet, som du er villig til at give, før du ser for praktikophold. Leder du efter kollegium kreditter? Kan du arbejde en hel sæson? Holde disse ting i tankerne, som du ser på forskellige muligheder.

Tilsagn om at arbejde på en gård, hvor du ikke kan opfylde det minimum ophold krav ikke kun gør man ser upålidelige, det skaber også en trængsler for gården, der er afhængig af en vis mængde hjælp til at nå sine mål.

Traveling Muligheder

De fleste praktikpladser er i USA eller Canada. Dette i sig selv kan tilbyde dig en fantastisk mulighed for at rejse steder, som du altid har ønsket at se samtidig med at få værdifuld erhvervserfaring.

Lejlighedsvis vil du også finde muligheder i udlandet. Normalt disse muligheder er i Central- og Sydamerika, hvor du kan lære om økologisk landbrug, mens du lærer om en anden kultur. Praktikophold på økologiske bedrifter er hårdt arbejde, men de tilbyder en mulighed for at lære, at du aldrig vil glemme.

Finde Praktikophold

Der er flere steder for dig at gennemse praktik muligheder til rådighed for dig. Åbninger på de enkelte økologiske landbrug er begrænset med de fleste kun havde brug for en håndfuld mennesker. Vær opmærksom på ansøgningsfrister og andre detaljer til at øge dine chancer for at blive udvalgt til en mulighed. Her er et par steder at kigge efter praktikophold på økologiske bedrifter:

  • Orion Grassroots Network giver dig mulighed for at søge praktikophold og job ved stat eller land. Du kan også melde dig til e-mail-opdateringer, så du ikke går glip af nye muligheder.
  • Attra har også en søgbar database over praktik muligheder. Denne liste er primært efter muligheder i USA og Canada.
  • Backdoor Jobs lister muligheder i Californien, Connecticut, Montana og New York. De har også ressourcer til job i andre lande.

Gennemse også disse sites og vend ofte tilbage. Du er sikker på at finde de rigtige økologiske praktikophold for dig.