Økologisk landbrug Grants

Økologisk landbrug Grants


Organiske tilskud landbrugsmetoder kan bidrage til at mindske den økonomiske byrde for landmænd, der enten ønsker at starte en ny økologisk gård, eller som ønsker at konvertere en eksisterende konventionel jord til økologiske metoder. Gårde ikke bliver økologisk natten, og derfor kan det være en bekostelig venture.

Finde Grants

Organiske tilskud opdræt kommer fra mange forskellige kilder. Kravene for ansøgning om tilskud varierer fra en kilde til en anden, så hvis du har tænkt på at søge om tilskud bør du nøje undersøge de krav, som kilden før anvendelse. Hvis du ikke er bekendt med tilskud skrivning kan du købe en bog, der forklarer snørklede af ansøgning om tilskud.

Udvidelsen af ​​internetbaserede opdræt ressourcer i det seneste årti har gjort tilskud til landbruget langt mere tilgængelige. Disse tilskud dækker en bred vifte af behov, og de kommer med deres egne specifikke krav. For eksempel kan et tilskud kun overveje din ansøgning, hvis du er engageret i offentlige opsøgende programmer, mens andre kun vil finansiere organiske programmer, der udfører forskning af en slags, som vil bidrage til den samlede viden om økologisk landbrug. Som et resultat, er det vigtigt at se på tilskud som mindre af en generel finansiering alternativ og mere af en specialiseret need-baserede finansiering mulighed.

Forskningsbaseret Grants

Økologisk landbrug Research Foundation

Det Økologisk landbrug Research Foundation giver tilskud til landmændene til både forskningsprojekter og pædagogisk / opsøgende projekter. Ansøgninger om tilskud accepteres fire gange om året.

USDA

Det amerikanske landbrugsministerium (USDA) har tilskud programmer til rådighed for landmænd, der forsøger at udvikle løsninger på fælles problemer i økologisk landbrug gennem forskningsprojekter og uddannelse. Fokus for dette tilskud er at finansiere forskningsinitiativer at bygge bro mellem økologiske standarder og højere ende omkostninger.

Regionale Grants

SAREP

Bæredygtig Landbrug Forskning og Education Program (SAREP) har mange forskellige programmer til rådighed for landmænd på både nationalt og regionalt plan. Men støtten her primært fokusere på California-baserede initiativer.

Northeast Økologisk landbrug Association

Det nordøstlige Økologisk Landbrug Association er en nordøstlige USA landbrug gruppe, der giver tilskud til landmænd, der ønsker at udvikle og fremme økologisk landbrug i regionen.

CSANR

Pacific Northwest er en travl centrum for økologisk landbrug. Center for Opretholdelse landbrug og naturressourcer (CSANR) er en organisation, der fremmer økologiske standarder og udvikling i Pacific Northwest at øge fødevaresikkerheden i regionen.

Typer af økologisk landbrug Grants

Der er en bred vifte af økologiske tilskud til rådighed af forskellige årsager:

  • Forskningsbevillinger er tilgængelige for økologiske landmænd, der er afsat en del af deres gård til forskningsformål. Den type forskning vil afgøre, hvilke tilskud er til rådighed, men der er nogle velgørere, der ønsker at bevise berettigelsen af ​​økologisk landbrug gennem forskning og er villige til at finansiere forskning gennem tilskud.
  • Uddannelsesstøtte gives til landmænd, der er villige til at lade deres økologiske gårde, der skal bruges til undervisningsformål. Disse landmænd kan være nødvendigt at være vært uddannelsesmæssige seminarer eller praktikophold på deres gårde for at opfylde kravene i tilskud.
  • Beliggenhed tilskud ydes til folk, der ønsker at udvikle visse områder for økologisk brug landbrug. Disse tilskud er generelt gives til folk, der ønsker at købe jord og skabe en økologisk gård i et underudviklet landdistrikt med behov for udvikling.
  • Business tilskud give penge til folk, der starter en ny virksomhed. Da økologisk landbrug falder ind under kategorien af ​​en ny virksomhed, er tilgængelige tilskud via denne metode.
  • Andre tilskud kommer i en lang række forskellige måder. Nogle tilskud er tilgængelige for folk uanset landbrug er økologisk eller konventionel. Visse grupper - kvinder, militære veteraner, tidligere landmænd - kan være i stand til at finde generøse tilskud designet til deres specifikke subkultur.

Selvom der er mange typer af tilskud til rådighed for økologiske landmænd, opnåelse en generøs bevilling er ikke nødvendigvis en let opgave.

Brug Forsigtig

Alt hvad du behøver at vide om at finde passende økologiske tilskud er tilgængelig online. Må ikke betale et tilskud-fund tjeneste en enorm gebyr bare for at finde potentielle tilskud til dig, medmindre du simpelthen ikke har tid eller energi til at forbruge i at finde de tilskud, selv.