Økologisk kost for Aspergers Syndrom hos børn

Økologisk kost for Aspergers Syndrom hos børn


Er efter en økologisk kost for Aspergers Syndrom hos børn med til at lindre deres symptomer? Nogle forældre finder at tage dette skridt nyttige, mens andre ikke har fundet det at være en effektiv behandling strategi.

Aspergers Syndrom Defineret

Aspergers syndrom er en lidelse, der er omfattet af Pervasive Development Disorder. Folk, der har været diagnosticeret med det har problemer interagere med andre. Deres sociale færdigheder kan ikke være veludviklede, og de kan lide deres liv at have en meget specifik rutine. Et andet symptom på Aspergers Syndrom er, når et barn fokuserer sin opmærksomhed på kun en eller et par ting. Denne medicinske tilstand er ganske sjældent, der påvirker 3 ud af hver 10.000 mennesker.

Behandling af Aspergers Syndrom

Når Aspergers Syndrom er blevet diagnosticeret, er en individuel behandlingsplan udarbejdet for hvert barn. Rådgivere kan hjælpe ham eller hende til at lære at interagere mere effektivt med andre. Forældre og lærere kan yde bistand samt ved hjælp af teknikker som rollespil for at hjælpe den unge praksis passende adfærd.

En økologisk kost for Aspergers Syndrom hos børn

Spise godt, er en af ​​nøglerne til et godt helbred for folk i alle aldre. En kombination af fødevarer bør indtages hver dag, herunder frugt og grøntsager, mejeriprodukter, kød og fuldkorn. Da de stadig vokser, børn også nødt til at forbruge en vis mængde fedt samt.

I nogle tilfælde kan en organisk kost for Aspergers syndrom hos børn tilbyde nogle lindring af symptomerne på sygdommen. Når tilsætningsstoffer og farvestoffer til levnedsmidler elimineres fra kosten, kan et barns adfærd forbedres. Den unge kan finde det lettere at fokusere, mens i skolen, og mens i terapi sessioner for at hjælpe dem med at lære mere effektive teknikker til interaktion med andre.

Den Feingold Program

Den Feingold Programmet er baseret på den forudsætning, at nogle mennesker er særligt følsomme over for farvestoffer til levnedsmidler og andre tilsætningsstoffer. En person, der har en øget følsomhed over for disse stoffer vil sandsynligvis blive ked ganske nemt. Efter Feingold Program: følgende additiver elimineres fra kosten:

  • Kunstig (syntetisk) farvning
  • Kunstig (syntetisk) aroma
  • Aspartam
  • Kunstige (syntetiske) konserveringsmidler BHA, BHT, TBHQ

En mad eller drikke emne notering ingredienser såsom Red 40 eller blå # 1 er at blive slået ud af barnets kost. Dette omfatter fødevarer som flotte-farvet frugt punch og glasur på kager og cupcakes, samt frugtagtig korn og nogle mærker af børns vitaminer.

Kunstige aromastoffer materialer er også ikke en del af Feingold Program. Mange kemikalier kan anvendes til at give en fødevare en bestemt smag eller gøre den mere velsmagende. Forarbejdede fødevarer, såsom bagte varer og slik har ofte disse ingredienser.

Syntetiske konserveringsmidler er almindeligt anvendt i fødevarer. Forbrugerne kan blive overrasket over at opdage, at de er lavet af råolie. Selvom naturlige fødevarer konserveringsmidler er tilgængelige, de er dyrere end de syntetiske versioner.

Gluten-Free Kasein-fri kost

En anden mulighed for økologisk kost for Aspergers Syndrom hos børn er Gluten fri Casein Gratis kost. I henhold til denne spise plan, undgår børn at spise fødevarer, der indeholder gluten, som hvede, rug og byg. Kasein findes i mælk, og det er ikke en af ​​de fødevarer, der indgår i kosten.

Kalle Reichelt, MD, teoretiserede i 1991, at der kan være sammenhæng mellem indtagelse af gluten og højere end normalt niveau af protein i urinen. Dr. Reichelt spekuleret på, at forhøjede niveauer af urin peptider, som følge af ufuldstændig fordøjelse af gluten og kasein, har en negativ effekt på hjernens modenhed. Denne mangel på hjerne modning bidrager til den sociale klodsethed, at børn med Aspergers Syndrom oplevelse.

Hvorvidt en økologisk kost for Aspergers Syndrom er en effektiv måde at behandle sine symptomer er stadig til debat. Nogle forældre, der har prøvet en økologisk kost rapport en forbedring af symptomerne, mens andre ikke har fundet, at denne fremgangsmåde hjalp overhovedet. Forældre til børn med Aspergers Syndrom bør drøfte deres barns kost med hans eller hendes sundhedspersonale, således at den kan indgå i en samlet behandlingsplan.