Økologisk kosmetik

Økologisk kosmetik


Som verdens udvikler sig i retning af et mere naturligt sundt markedsplads, er det ingen overraskelse, at økologisk kosmetik vil blive fundet i midt. Flere mennesker forsøger at reducere mængden af ​​yderligere kemikalier, de udsættes kroppen også. Dette fænomen kan tydeligt påvises ved den betydelige vækst i økologiske fødevarer industrien og filtreret vand markedsplads.

Begreberne bag økologisk kosmetik

Indkøb økologisk kosmetik er ikke blot at gå gangene på jagt efter et bestemt mærke; du også købe ind i en filosofi. I den naturlige markedsplads, er ikke konceptet om anvendelse af et aktuelt produkt der kan forbedre din skønhed. I stedet er skønhed ud fra en dybere tilgang, hvor dit udseende er forbedret ikke kun af makeup du ansætter, men sundheden for din hud og krop. Ideelt, når opretholde en sund balance i din krop, vil du naturligvis forbedre din skønhed og hovedsagelig skabe en skønhed ekstraudstyr uden brug af ægte kosmetik. Derfor kan en minimalistisk tilgang til sminke være ansat ved kun at bruge makeup på områder, som rent faktisk har brug for det.

Økologiske kosmetiske er lavet af holistiske råvarer, der ikke forårsager skade på mennesker, dyr eller miljøet. Disse naturlige stoffer indeholder stoffer er identiske med dem, der findes i vores egen krop. Således er de mere let genkendes, mindske de negative reaktioner og producere en mere forbedret kosmetisk resultat. Desværre syntetiske ingredienser er billigere end organiske materialer og er blevet standard i kosmetik markedsplads.

Vores hud er ikke en uigennemtrængelig skjold, men i stedet absorberer de fleste af de produkter, vi gnide på den. På denne baggrund kan det oprør af naturlige og sunde kosmetik bidrage til at forbedre den ultimative sundhed i vores hele kroppen. Hvis du begynder at tilføje flere økologisk kosmetik til din skønhedsrutine, uanset om butikken købt eller hjemmelavet, huske på, at de ikke vare så længe, ​​så sørg for at se udløbsdatoer. Absorberende rådne økologiske ingredienser er helt sikkert ikke til at være et sundt supplement til din livsstil!

Ingredienser der skal undgås

Generelt er det vigtigt altid at tjekke ingredienserne i din kosmetik, om du ønsker færre kemikalier eller har allergi bekymringer. Nogle fremstiller, som svar på efterspørgslen efter flere økologiske produkter, gerne fremstå mere naturlige så de virkelig er ved at tilføje et par naturlige ingredienser blandes i et kemisk fyldt produkt. Selvfølgelig er disse ingredienser stærkt annonceret på forsiden, så kontrollere faktiske ingredienser er den eneste sikre måde at vide, hvad du rent faktisk placerer på din hud.

Nogle af de mest farlige ingredienser har været de kemiske farvestoffer. Ingen tvivl om de fleste har hørt historien om den røde farve, der førte til afskaffelsen af ​​røde M & Ms, men den historie var virkelig toppen af ​​isbjerget i farvestof historie. Mange af dem, der stadig anvendes på markedet i dag er kendt for at forårsage allergi hos visse personer, og nogle er endda potentielle carcinogener.

Typiske ingredienser til at kontrollere for

  • FC & C farvepigmenter - kunstige farver, der er kendt for at forårsage følsomhed i nogle mennesker.
  • Dufte - medmindre du køber parfume, duft ikke er en nødvendig ingrediens i din kosmetik og kan forårsage reaktioner hos nogle mennesker. Mange syntetiske duftstoffer er fyldt med en række kemikalier med ukendt toksicitet.
  • Imidazonlidinyl Urea & DMOM Hydantoin - fælles konserveringsmidler, der frigiver formaldehyd - et kemikalie er knyttet til hudirritationer, allergi og migræne.
  • Mineral Oil - en mineraloliebaseret olie, der skaber følsomhed i nogle og hæmmer alle skind evne til at trække vejret.
  • Propylenglycol - en aktiv ingrediens i frostvæske - i høje koncentrationer forårsager nyre, lever og beskadigelse af cellemembranen.

Selv om disse produkter er ikke-økologiske ingredienser, der er potentielt farlige, huske på, at selv nogle naturlige ingredienser kan give problemer. Et godt eksempel er talkum, et fælles kosmetisk ingrediens, der findes naturligt i jorden. Desværre har det været forbundet med åndedrætsbesvær og bør ideelt set undgås. En anden bekymring er allergi. Hvis du er følsom over for naturlige produkter, såsom pollen eller fødevarer, kan disse samme allergiske reaktioner forekomme med kosmetiske produkter, der indeholder disse ingredienser.

Hjemmelavet

Den absolut bedste og billig måde at udnytte økologisk kosmetik er at lave din egen derhjemme. Følgende er et par bøger med fantastiske opskrifter til at prøve:

  • Naturlige skønhed basics Efter Dorie Byers, RN - En bog fuld af opskrifter på hjemmelavede kosmetik og kropsplejeprodukter.
  • The Ultimate Naturlig skønhed Reserver inden Josephine Fairley - En smuk bog fyldt med rådgivning, billeder og hundrede produkter til nemt gøre derhjemme.

Organiske kosmetiske virksomheder

Følgende kosmetiske mærker tilbyder en bred vifte af naturkosmetik og mineral makeup.

  • Aveda - en virksomhed med en mission for at sikre, at deres produkter virkelig omsorg for den verden, vi lever i.
  • Dr. Hauschka Kosmetik - en komplet serie af holistisk økologisk kosmetik.
  • Jane Iredale Makeup - toppen af ​​den linje mineral makeup selskab.