Økologisk Jelly Candy

Økologisk Jelly Candy


Folk leder efter en behandler, der er fedtfattig og passer ind i en økologisk kost plan kan prøve organisk gelé slik. Denne søde godbid kommer i mange forskellige former, som både børn og voksne kan nyde lige.

Typer af organiske Jelly Candy

Organic jelly candy er et temmelig bredt sigt, da der er så mange vingummislik på markedet. Normalt er udtrykket "jelly candy" ikke anvendes til at beskrive slik, der faktisk har jelly i det, men snarere at skildre slik, der er lavet ved at sætte opvarmet gel ind i en støbeform og lade det størkne i en bestemt form.

Jelly Beans

Den mest almindelige type af gelé slik er naturligvis, gelé bønne. Der er mange forskellige økologiske jelly beans på markedet. Tre af de mest populære mærker er som følger:

  • Surf slik - Disse jelly beans kommer i drue, appelsin, citron, grapefrugt og kirsebær. De er helt vegetar og USDA certificeret økologisk. De kan ikke være egnet til veganere, fordi nogle partier bruger sukker i det, der filtreres ved hjælp af knogle char.
  • Sunridge Farms - Disse jelly beans kommer i ni ounce eller to ounce poser fyldt med bønner af forskellige frugtsmag. De har ingen konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer. Men disse bønner ikke veganer enten fordi de indeholder bivoks.
  • Livets Træ - Disse bønner indeholder økologisk sukker, majssirup og hvid druesaft koncentrat som de tre vigtigste ingredienser. De er USDA certificeret økologisk og er farvet og aromatiseret ved hjælp af naturlige ingredienser.

Jelly Belly, muligvis den mest kendte Jelly Bean mærke i USA, har en linje af naturlige jelly beans i begrænset tilgængelighed. Der er ingen omtale af disse bønner bliver økologisk, men de har færre kemikalier i dem end traditionelle Jelly Belly beans.

Vingummibamser

Klæbende bjørne betragtes jelly candy, fordi de er gel-lignende konsistens. Ofte organiske gummies er gelatine-fri så godt.

  • Lad os gøre Organic sælger kasser af certificerede økologiske bjørne aromatiseret med grøntsager og frugtsaft. Der er tre varianter til rådighed: klassisk, gelé og super sur. Disse klæbende bjørne er veganske.
  • Gobio, et canadisk selskab, der gør økologisk cola klæbende bjørne, der er lavet til at smage som den populære sodavand aroma. De er faktisk lavet ved hjælp af en cola møtrik ekstrakt. Disse bjørne gør indeholder en organisk gelatine. Men gobio sælger også vegetariske frugtsmag bjørne lavet med gummi arabisk.
  • Yummy Earth gør poser af gummy bjørne, der er gelé-lignende i tekstur. De er mærket som økologiske og anvender organiske sødestoffer, men de er ikke certificeret af USDA.

Andre sorter

Andre typer af organisk gelé slik, som kan være tilgængelige på Whole Foods eller anden fysisk fødevarer butik er kandiseret frugt skiver, formede geléer, swirls, reb klæbende og gummy orme. Disse organiske slik er ofte til huse i tønder i butikkens bulk fødevarer sektion. Det gode ved at købe økologiske gelé på denne måde er, at folk kan vælge præcis hvilke typer og varianter, de ønsker i stedet for at sidde fast med et sortiment eller kun én sort, som det normalt er tilfældet, når de køber af posen.

Overvejelser

Folk søger efter økologiske slik brug for at læse produktmærker omhyggeligt. Naturlig betyder ikke økologisk, og en etiket, der siger økologiske på det kan ikke, det er USDA certificeret økologisk eller endda 100 procent økologiske ingredienser. For eksempel er Surf bolsjer «organiske gummy orme markedsføres som" mindst 70 procent organisk ", hvilket betyder, at nogle af de ingredienser, som virksomheden bruger ikke er i overensstemmelse med økologiske normer.

Selvfølgelig til folk på udkig efter økologiske fødevarer eventuelle økologiske ingredienser er bedre end ingen, men dem, der ønsker en helt økologisk kost nødt til at være forsigtig, når de køber.