Økologisk dyrkede Beets

Økologisk dyrkede Beets


Økologisk dyrkede roer er dyrket uden brug af kemiske bekæmpelsesmidler og er ikke genetisk modificerede. Landbrugere, der dyrker økologiske roer sørge for at anvende bæredygtige landbrug og bekræftes før kravet om økologiske produkter af enhver art.

Root Planter

Fortalere for økologisk frugt og grønt afvise tanken om, at roden planter som roer ikke nødvendigvis vigtigt at købe i økologisk form. Nogle mennesker gør påstanden om, at da roerne vokser i jorden, er de ikke udsat for alle de giftige kemikalier, der almindeligvis sprøjtes på konventionelt dyrkede elementer. Ikke desto mindre, økologiske aktivister er hurtige til at påpege, at bare fordi en del af planten ikke er direkte udsat for disse giftstoffer, betyder det ikke, at de kemikalier, ikke gør deres vej til roden af ​​planten.

Med andre ord, bare fordi en roer vokser i jorden, det betyder ikke, at der ikke er nogen fordele ved at betale lidt ekstra for at købe økologiske roer i stedet for konventionelt opdrættede sort. Efter alt, skadelige kemikalier sprøjtes over jorden har en måde sivende ned i snavs eller fra toppen af ​​planten og påvirker sukkerroer som helhed. Et lag af jord er ikke en helt effektiv beskytter af de giftige kemikalier i pesticider og andre værktøjer, der anvendes af konventionelle landmænd.

Derfor bør enhver, der ønsker at undgå de potentielt skadelige giftstoffer undertiden anvendes i konventionel sukkerroe- kigge efter økologiske versioner af denne mad.

Økologisk versus konventionel

Den manglende eksponering for visse kemikalier og uden genetisk modifikation er ikke den eneste forskel mellem konventionelt dyrkede roer og dem, der er blevet økologisk dyrket. Økologiske landmænd sukkerroer skal sørge for at udnytte metoder, der ikke er skadelige for landet. Enhver emballage, der anvendes til roerne normalt fremstillet ved hjælp af genbrugsmaterialer. Landmænd, der producerer økologiske roer og andre produkter forsøge at have så lidt indvirkning på Jorden som muligt.

Bruger for økologisk dyrkede Beets

Organiske roer er til gavn for mere end blot som en fødevare. Rødbeder kan bruges som en metode til at tilføje farve naturligt til elementer, og roer har været almindeligt anvendt i visse medicinske former helt tilbage så langt som det romerske imperium. Da økologiske varer må kun benytte naturlige, økologiske ingredienser, kan økologisk dyrkede roer være ganske nyttigt.

Roer er almindeligt anvendt i salater, gryderetter, eller spises alene. Det er også muligt at købe økologiske sukkerroer chips, roer pureret med peberrod, og der er endda en opskrift på chokolade sukkerroer kage. Roer er meget alsidig og kan være sunde alternativer til andre bestanddele.

Køber økologiske Beets

Som økologiske produkter bliver mere populære, bliver det lettere at købe økologiske roer og andre økologiske varer i mainstream købmandsforretninger. Sørg for at købe økologiske roer, der ikke er stablet på en måde, der har dem røre konventionelt opdrættede roer, fordi det er muligt for pesticider og andre giftstoffer at smitte af på de økologiske roer.

Hvis din foretrukne købmand ikke bærer økologiske roer, check med en helsekostforretning eller på et landbrugsmarked. Brug et produkt locator fra en organisk producere udbyder som Melissas at finde butikker, der transporterer økologiske roer.

Bestil online

Hvis du ikke kan finde nogen butik i nærheden transporterer økologisk dyrkede roer, overveje at bestille roer online. Der er masser af internet-baserede virksomheder, der sender friske, økologiske produkter til forbrugere, der ikke har adgang til økologiske produkter i deres by. Diamond Organics bærer organiske roer i tillæg til en lang række andre produkter, herunder gulerødder, løg og kartofler. Køb roerne alene eller sammen med andre produkter fra denne online købmand, og du kan være berettiget til at modtage levering næste dag.