Økologisk Chokolade og vin Gift

Økologisk Chokolade og vin Gift


En økologisk chokolade og vin gave er en tankevækkende stede til at give til alle, du kender, der er interesseret i økologi eller brænder for god mad og drikke. Det er også en meget alsidig gave og fungerer godt for traditionelle lejligheder, ligesom fødselsdage og jubilæer, samt mere afslappet middag partier og improviseret sammenkomster.

Hvorfor vælge en økologisk gave?

Dit valg af økologiske chokolade og vin gaver kan være noget begrænset, fordi de fleste virksomheder ikke producerer og distribuerer deres produkter i overensstemmelse med certificerede økologiske standarder. De amerikanske Landbrug mandater, for at et produkt kan certificeret økologisk, skal den følge visse normer og dyrkes, produceres, og fremstillet uden brug af kemiske eller kunstige pesticider, herbicider, antibiotika, hormoner eller andre kemiske tilsætningsstoffer. Økologiske produkter dyrkes så naturligt som muligt, og mange økologiske virksomheder også vise en dyb forpligtelse over for miljøet.

De strengere normer for økologiske produkter betyder, at de koster mere at producere, så de er ofte dyrere end konventionelle produkter. Mange forbrugere mener, at det er værd at betale lidt mere for økologiske produkter og gaver, fordi de er produceret på en bæredygtig måde og kan være sundere end konventionelle produkter. Ved at købe økologisk chokolade og vin, vil du også være demonstrere din støtte til disse bæredygtige økologiske metoder.

Økologisk Chokolade og vin gave Suggestions

Inden du laver en tur til dit lokale supermarked, kan du ringe for at kontrollere, at de bærer økologiske varer og få dem på lager. Hvis de ikke gør det, kan du tjekke de lokale sundheds-fødevaremarkeder, spiritus butikker eller specialbutikker-fødevarer butikker.

Økologiske Vine

Adskillige vinmarker er begyndt at producere vin og andre alkoholer efter økologiske standarder.

  • The Organic Wine Company producerer og skibe en række vine fra Californien og Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, New Zealand, Argentina og Chile. Startet af en bror-søster team, selskabet oprindeligt importerede kun økologiske franske vine til USA og har siden udvidet.
  • Frey Vineyards producerer økologisk vin uden tilsat sulfitter. Selskabets vinmarker er baseret i Mendocino, Californien. Frey har et mangeårigt engagement i bæredygtighed og miljøansvar og bestræber sig på at dyrke druer biodynamically og til sidst bliver helt carbon-neutral.
  • Økologiske Vintners bruger et søgeværktøj til at forbinde forbrugerne de økologiske vine, de søger. Kunderne kan søge efter havn, rød, mousserende eller hvidvin, og vælg oprindelseslandet de gerne for deres produkt. Deres hjemmeside gør det også muligt købere at gennemse valget af alle tilgængelige vine og angiver, hvilke produkter der er veganer.
  • The Organic Wine Press er baseret i Oregon og tilbyder økologisk øl, økologisk sampler packs, gave kurve, og fuld flasker af røde og hvide vine. Virksomheden er kun tilladt at sende vin til visse amerikanske stater, så hvis du overvejer at placere en ordre, skal du sørge for at bekræfte på deres hjemmeside, at din tilstand er en af ​​deres godkendte destinationer.

Økologisk chokolade

Mange sorter af økologisk chokolade er også fair handel, hvilket betyder, at producenter og ansatte i chokolade hjemland blev betalt en rimelig løn for deres produkter i et forsøg på at gøre deres virksomheder bæredygtige.

  • Søde Earth Chocolates tilbyder gave sortimenter, trøfler, individuelt indpakkede chokolade slik, bulk produkter og sæsonvarer. De fylder også brugerdefinerede ordrer. Virksomhedens produkter er alle økologiske og fair-trade certificeret, og de arbejder sammen med en velgørende organisation, der arbejder for at støtte de afrikanske kakaobønder, kaldet Project Hope og retfærdighed.
  • Dagoba producerer opskalere økologiske chokolade med eksotiske varianter, herunder lavendel og chai. Ud over at tilbyde bar chokolade, Dagoba sælger kakao blandinger og bagning chokolade. Deres barer omfatter varianter af goji bær, acai bær, chili peber, tranebær, krystalliseret ingefær, hampefrø, havsalt og mynte olie.
  • Endangered Species Chokolade partnere med flere velgørende og miljøorganisationer til at gøre deres chokoladeprodukter bæredygtig og deres indvirkning på miljøet minimal. De donerer 10% af deres nettooverskud til disse organisationer. De tilbyder både fair trade og økologiske chokoladebarer og gaver i flere varianter.
  • Grønne og sorte organiske chokolade er rig, dyb, og flavorful. Virksomheden startede i 1991, da en mand-og-kone team begyndte at producere økologisk chokolade efter prøvesmagning en organisk mørk-chokolade bar. Deres produkter er fair trade certificeret og fås i mange store supermarkeder og mindre sundheds-mad butikker.
  • Terra Nostra sælger gourmet organisk og fair-trade chokolade. De tilbyder også nogle produkter til forbrugergrupper med specielle diætetiske behov, såsom et mejeri-fri ris-mælk bar og en glutenfri specialitet chokolade. Forbrugerne kan shoppe på deres hjemmeside eller bruge deres butik-finder at søge efter butikker i deres område.