Økologisk bomuld Strømpebukser til piger

Økologisk bomuld Strømpebukser til piger


Hvis dit barn har en allergisk reaktion på nogle materialer, kan du ønsker at se på økologisk bomuld strømpebukser til piger for at forebygge udslæt, stød og Chafes. En anden grund til, at mange forældre vælger økologisk bomuld og andre organiske stoffer er fordi processen anvendes til dyrkning materialerne er meget mindre beskatte på miljøet.

Fakta om økologisk bomuld

  • Økologisk bomuld dyrkes i USA skal passere regulering standarder føderale at bære etiketten.
  • Bomuld tegner sig for omkring halvdelen af ​​verdens behov for fibre til at skabe struktur.
  • Det meste af bomuld dyrket behandles med giftige stoffer.
  • Growers af økologisk bomuld ikke bruger kemiske pesticider eller kunstgødning.
  • Med en kæmpestor 25 procent af insekticider og endnu mere, når du inkluderer pesticider kommer fra bomuld afgrøder, blot oprydning hvordan vi dyrker bomuld kan have en enorm indvirkning på miljøet og dem, der bor i områder, hvor bomuld er dyrket.
  • Bomuld håndplukkes, så arbejdere er sundere, når de ikke udsættes for barske kemikalier.
  • Økologisk landbrug er mindre beskatning på kostbare ressourcer jord.

Hvor de vil købe økologisk bomuld Strømpebukser til piger

Økologisk bomuld strømpebukser til piger er blevet populære som flere og flere stykker tøj gøre deres vej ind butikkerne. Selv butikker som Gap og Bed Bath and Beyond har gennemført 100 procent økologisk bomuld produkter.

Der er en vis frygt for, at nogle unge børn har hentet flere pesticider i deres systemer end de burde udsættes for i en levetid. Mange eksperter mener, at i tillæg til drikkevand og andre kræftfremkaldende, bomuld er en stor synder i disse tilfælde. Ved at købe økologisk bomuld strømpebukser til piger, forældre fjerne muligheden for pesticidforgiftning fra dette særlige kilde.

Der er mange steder, hvor du kan købe 100 procent økologisk bomuld strømpebukser og organiske strømpebukser med en blanding af andre materialer.

Sock Shop

Sokken Shop er et britisk basked selskab, men de tilbyder et fremragende udvalg af økologisk bomuld strømpebukser i en række forskellige farver. Disse strømpebukser er omkring 80 procent økologisk bomuld blandet med andre materialer. Slutresultatet er lyse, levende farver og holdbarhed. Sitet klart angiver de omkostninger til levering oversøiske ordrer.

Amazon

Amazon er stor kilde til mere end blot bøger om økologisk bomuld; du finder også et pænt udvalg af økologisk bomuld tøj og strømpebukser. De tilbyder økologisk bomuld frotté strømpebukser til under $ 20,00. De strømpebukser kommer i creme, rosa, sort og marineblå.

Find-

Dette websted med fokus på alt grønt og godt for miljøet. Find-tilbyder nogle super søde, lyse grønne Baby strømpebukser i økologisk bomuld. De kører omkring $ 25,00 og har miljøvenlige ord syet på dem.

Wisemen Trading og Supply

Maggies Bomuld Strømpebukser fås i sort, chokolade, grå, naturlige, oliven og navy. De strømpebukser er lavet af økologisk peruviansk bomuld. Den peruvianske økologisk bomuld er varm, blød og behagelig. De strømpebukser løbe rundt 15,95 dollar hver, hvilket er en fremragende aftale.

Patagonia

Patagonia er Serenity økologiske strømpebukser har den fordel, at brugeren nogle åndbarhed, mens du stadig at skabe en beskeden, sat sammen ser. De kommer i to farver, sort og en naturlig creme. Disse er perfekte til ældre piger eller for voksne, der tager yoga og anden øvelse, hvor strømpebukser fungerer bedst.Den nederste linje er, at uanset hvor du beslutter dig for at købe din økologisk bomuld strømpebukser, uanset om det er gennem din lokale forhandler eller en online butik, vil din lille pige tak for at beskytte hende fra verdens kemiske farer. Strømpebukser kan gå med næsten ethvert outfit for små piger, så vælg farver, som du tror vil fungere bedst med din datters garderobe. Vær sikker på at prissætte sammenligne da udgifterne til økologisk bomuld strømpebukser kan variere meget fra den ene forhandler til den næste.