Økologisk bomuld Servietter

Økologisk bomuld Servietter


Økologisk bomuld bleer er en fantastisk måde at begynde at spare penge på papirprodukter og gør miljøet en stor tjeneste.

Forståelse Økologisk bomuld Servietter

En enkelt brug papirserviet hoveder direkte til din lokale land fyld men en bomuld serviet kan give dig mange års tjeneste, betale for sig selv mange gange. Selvom bomuld bleer kræver regelmæssig hvidvaskning, og du vil kun begynde at realisere besparelserne efter måneder, ikke uger, vil du være med til at holde papir, antallet en bidragsyder til lossepladser i hele landet, under kontrol, når du køber genanvendelig bomuld produkter.

Økologisk certificering

Bomuld afgrøder bruger omkring ti procent af de pesticider, der anvendes i landbruget på verdensplan. Dette er virkelig et svimlende tal. Her er en anden: fra 2001, den globale pris til behandling af bomuld med pesticider var næsten 3 milliarder dollars årligt. De fleste af denne kemiske gryderet cirkuleres i miljøet, og nogle af de øvrige forbliver i fibrene i de produkter, du bringer ind i dit hjem.

En organisk certificering betyder, at bomuldsfibrene bruges i dine økologisk bomuld servietter er fremstillet uden syntetiske kunstgødning eller pesticider. Det er godt for miljøet og for din familie. Må ikke bare stole på markedsføring beskrivelse, når de evaluerer økologiske produkter. Kig efter det amerikanske landbrugsministerium (USDA) certificeret stempel.

Fabric Farvestoffer

Stof farvning processer kan være svært på miljøet også. Konventionelle farvning metoder bruger enorme mængder af vand og bidrager farlige metal rester til de omgivende økosystemer.

Lav indflydelse Farvestoffer

Brugen af ​​lav effekt farvestoffer er generelt accepteret som en mere miljøvenlig alternativ til konventionel farvning. Selvom lav effekt farvning anvender kemikalier, ingen tungmetaller involveret i processen, og der er behov for langt mindre vand.

Naturlige farvestoffer

Servietter og andre tekstilprodukter vil undertiden annoncere, at de bruger naturlige farvestoffer. Farvning metoder, der beskæftiger brugen af ​​ler og plantebaserede materialer er undertiden bruges til at tone økologisk bomuld til tøj og andre anvendelser. Disse processer er annonceret som naturlige, og de færdigvarer kan indeholde færre kemikalier, men de kan også bruge en masse vand, og kan bidrage skadelige kemikalier til miljøet fra bindemidler, der anvendes til at fiksere farverne på stoffet.

Ingen Dye

En tredje mulighed for bleer er farvestof gratis produkter. Naturlig, ufarvede bomuldsstof kan have subtile nuancer fra grøn til pink, men det mest typiske farve er off-white. Disse produkter er mere miljøvenlige end deres farvede modparter.

Brug Cotton Servietter

Den får lang levetid, økologisk bomuld servietter, behandle dem med respekt.

  • Undgå blegemiddel når det er muligt. Blegemiddel starter en kemisk reaktion i stof fibre, der fortsætter selv efter at materialet er tørret. Over tid det undergraver stoffet, dets levetid forkortes.
  • Vask bomuld servietter alene eller med vasketøj, der har ingen knapper, lynlåse eller andre genstande, der kan beskadige stoffet eller underminerer hulsømme.
  • Ryst eller glat rene, våde bleer for at reducere rynker.
  • Tør dine bomuld bleer på tørresnor. Dette vil gøre dem holder længere. Hvis du kan lide at bløde, silkeagtig føler, smide dem i tørretumbler for et par minutter efter du tager dem på stregen.
  • For en nice touch, tilføje et par dråber lavendel æterisk olie og vand til en sprayflaske og bruge den, når strygning bomuld bleer. Æterisk olie er en koncentreret duft foretaget gennem destillation. Den indeholder ikke nogen olie at plette bomuldsstoffer.