Økologisk Bladlus Spray

Økologisk Bladlus Spray


Der er en bred vifte af muligheder at vælge imellem, når de forsøger at vælge den bedste økologiske bladlus spray. Hvis du leder efter spray til dit hjem haven du kan være i stand til at gøre sprøjte dig selv fra almindelige ingredienser, men professionelle landmænd bliver brug for noget lidt mere omfattende.

Bladlus

Hvad er en bladlus? Bladlus er små insekter, der lever ud for saft af planter. Bladlus kan forårsage stor skade på planterne, især hvis bladlus er til stede i stort antal. Disse fejl kan give problemer for lejlighedsvis gartnere samt store landbrugsdrift.

Udtrykket bladlus henviser til en kategori af insekt og omfatter tusindvis af arter af bugs. Hvis et insekt falder inden for karakteristika ved denne form for fejl, kan det betragtes som en bladlus.

Pesticider og Spray

I det konventionelle landbrug og gartneri, er bladlus sædvanligvis behandles ved hjælp af et pesticid. Sprayen dræber bladlus, men kan også trænge ind i planten og passere giftige kemikalier til hvad spiser planten. Husdyr forbruger planter - men det gør folk, selvfølgelig - så det kan være en potentielt farlig situation. Pesticider kan også potentielt nå vandkilder, gør vandet farligt at drikke.

Økologisk havebrug og opdræt opfordrer til andre end pesticider og andre kemiske opløsninger metoder for at kontrollere bladlus befolkning. En gartner eller landmand, der ønsker at producere materiel, der anses økologiske bør ikke bruge konventionelle bladlus spray, fordi de kan indeholde mange potentielt skadelige ingredienser, herunder permethrin og bifrenthrin.

Gartnere og landmænd bør huske på, at konventionelle pesticider er designet til at dræbe bladlus, og derfor skal indeholde destruktive og skadelige ingredienser. Der er ingen garanti for, at disse ingredienser ikke trænge ind i planterne, eller måske endda påvirke den person, der anvender spray til planterne.

Fordele ved Økologisk Bladlus Spray

Bladlus kan bestemt ikke ignoreres, da de kan være ganske ødelæggende for planter. På den anden side, kan bladlus også være et værdifuldt medlem af balancen i haven eller gården. Uden bladlus til stede, kan myrer nødt til at opsøge alternative midler til at fodre, og dette kan potentielt kaste balancen off betydeligt.

Økologisk bladlus spray er ikke nær så giftig som konventionelle pesticider, og derfor kan det være lettere at anvende i de ønskede uden at skade andre organismer beløb. Økologisk spray kan også undgå problemet med afsmag planterne med skadelige kemikalier, hvilket gør dem sundere for forbrug.

Organiske Spray Options

Økologisk bladlus spray kan gøres ved hjælp af fælles ingredienser eller kan købes hos en producent. Gartnere og landmænd, der køber bladlus spray bør sørge for at sikre, at spray er velegnet til økologiske afgrøder, før du bruger sprayen.

Alt det kræver er en spray af giftige kemikalier til at omdanne en afgrøde fra økologisk til en almindelig afgrøde, og siden prisforlangende for økologiske afgrøder er generelt højere, er det vigtigt at holde alle metoder økologisk.

Naturlige Sprays

Gartnere kan lave deres egen bladlus spray derhjemme samtidig holde deres metoder økologisk. En populær metode er at koge appelsinskaller i vand i flere minutter og derefter sprøjte planterne med den resulterende væske. Sørg for at bruge appelsiner, der er certificeret organic.Other populære hjemmelavede sprays anvender ingredienser som hvidløg, tomat blade, og en række andre ingredienser til brug som bladlus spray. Det kan være nødvendigt at eksperimentere for at finde ud af, hvilken metode virker mest effektivt for arter af bladlus, du har brug for at slippe af med.

Indkøb Spray

Du kan være i stand til at finde organisk bladlus spray på en lokal butik. Du kan også købe denne type spray online. Husk, at økologiske haver og gårde uundgåeligt må acceptere en større andel af fejl i de fleste tilfælde på grund af mangel af pesticider. Også huske på, at ikke alle fejl er skadelige for din afgrøde. Du skal være opmærksom på, hvordan bugs påvirker afgrøden før der gribes til Annihilation metoder.