Øjenbryn Shaping. Plukning, voks eller Tatovering?

Øjenbryn Shaping.  Plukning, voks eller Tatovering?
Nogle kvinder tror ikke, de har brug for at plukke deres øjenbryn. De finder deres pande form perfekt uden tweezing, det gør ondt dermed. Nogle af dem bare har ingen idé om, hvordan man tager sig af bryn. Men i virkeligheden selv tynde og sarte bryn behøver forme. Hvis dit valg er en smuk øjenbryn form, skal du passe på det. Der findes nogle metoder til at forme øjenbrynene.

Plukning Brows

Millioner af kvinder over hele verden finder øjenbryn plukning en ideel måde at have en smuk pande form. Plukning din brows gør ondt, men hvis du gør det regelmæssigt, for eksempel en eller to gange om ugen, i løbet af disse flere dage synes der kun få hår og du behøver ikke at plukke en masse. På samme tid, hvis du forme dine øjenbryn med en pincet ganske ofte, din hud bliver mindre følsom på disse områder. Det er derfor, det ikke gør så ondt. Nogle af os besøger skønhedssaloner at få øjenbrynene formet, nogle gør det af sig selv derhjemme. På den ene side, plukning af bryn derhjemme er mindre smertefuldt og du altid ved, på hvilket tidspunkt og i hvilken plads det vil gøre ondt. På den anden side, kan en professionel kosmetolog rådgive, hvad pande form er egnet til dit ansigt type og vil gøre dette for dig uden nogen fejl.

Voks Brows

Skønhedssaloner tilbyde en sådan tjeneste som bryn voksning. Dette kan også gøres derhjemme. Voks øjenbryn kan give en meget flot udseende og pande form, samt plukning. En af ulemperne er i dyrkede hår. Men du kan forhindre i dyrkede hår ved udrensning panden med en toner. Dette bør gøres umiddelbart efter pande voksning. Udrensning korn er også godt for det.

Kosmetisk tatovering

Permanent kosmetiske makeup er en mere alternativ til plukning, som for nylig er blevet ret udbredt. Kosmetisk tatovering betyder implantation af pigment i huden. Det lyder en smule skræmmende, men resultatet (smukke øjenbryn) holder virkelig lang, og du behøver aldrig at bruge pande skygger, Nuance dine øjenbryn eller trække dig brows med en blyant. Men selv med pande permanent makeup bør du alligevel slippe af ekstra hår omkring den linje, der igen plukning eller voksning. Der findes en ulempe mere af kosmetisk tatovering - hvis det ikke er udført af en professionel, kan det vise sig værre, end du forventer.

Masser af kvinder ignorere deres bryn og ikke tage sig af dem. Men bryn er den del af ansigtet, og hvis du passer til dine læber eller hud, hvorfor så ikke gøre det med øjenbrynene? En god start er at vælge den rigtige pande form. Læs om pande figurer til forskellige ansigt typer, tips til at forme brynene og hvordan man laver tweezing mindre smertefuldt i "Øjenbryn Plukning. Brow Shape Typer og tips ".