Ohio Rejseguide

Ohio Rejseguide


Er du planlægger at besøge Ohio? Den Buckeye stat har en bred vifte af historiske og underholdende attraktioner at byde dem, der besøger. Fra maleriske overdækkede broer træ til dramatiske klippeformationer, Ohios landskab er som ingen anden. Staten belønner de besøgende med overkommelig indkvartering, et væld af kulturelle attraktioner, naturlige skønhed og venlige mennesker. Overvej Ohio til din næste familieferie.

Rejser til Ohio

Ohio er lige midt i Amerikas heartland og let at rejse rundt. Det har seks store motorveje, som er bekvem for at rejse: I-70, I-71, I-75, I-77, I-90 samt Ohio Turnpike (I-80), som udvider hele den nordlige del af tilstand.

Ohio har flere lufthavne som:

  • Port Columbus International Airport er hjemsted for flyselskaber såsom US Airways, Southwest, Continental og amerikansk.
  • Akron-Canton Airport er placeret ud af Interstate 77 Exit 113. Det er hjemsted for flyselskaber såsom AirTran, Frontier Airlines, US Airways, Delta, United Express.
  • Cleveland-Hopkins International Airport i Cleveland omfatter flyselskaber som Air Canada Jazz, amerikansk, Delta, Frontier, Southwest, United, USA 3000.
  • James M. Cox International Airport Dayton vært flyselskaber såsom American Eagle, AirTran, Kontinental, Delta, Frontier, United og US Airways.

Familie Seværdigheder

Familier kan nyde en række attraktioner rundt om i staten Ohio. Nogle populære destinationer at tjekke ud omfatter følgende:

Cincinnati Zoo & Botanical Gardens

Cincinnati Zoo & Botanisk Have er placeret på 3400 Vine Street i Cincinnati, Ohio 45220. Dens vigtigste attraktioner omfatter giraf Ridge, Elephant Reserve og Gorilla World. Zoo er også udstyret med en afrikansk Savannah udstilling samt Børnenes Zoo.

Kongens Ø Theme Park

Beliggende på Kings Island Drive i Kings Island, OH 45034, kongens ø, en familie-orienteret forlystelsespark, er tæt på Cincinnati og udvider i løbet af 364 hektar. Det har sæsonbestemt underholdning samt spændende forlystelser, at hele familien vil nyde.

Rock and Roll Hall of Fame and Museum

The Rock and Roll Hall of Fame og Museum ligger ved 1100 Rock and Roll Boulevard i Cleveland, Ohio 44114. Det er et must see for enhver musikelsker. Dette museum er fyldt med rock memorabilia, kunst og musik.

National Underground Railroad Freedom Center

The National Underground Railroad Freedom Center ligger på 50 East Freedom Way i Cincinnati, Ohio 45202. Museet hædrer dem, der undslap slaveri og viser de kampe, at amerikanske slaver gik igennem for at komme til frihed.

Pro Football Hall of Fame

Ingen sportsfan bør forpasse Pro Football Hall of Fame i Canton, Ohio. Dette museum er fyldt med hyldest til de store spillere i NFL og har selv ture, udstillinger, en snackbar og en butik.

Colleges

Ohio er hjemsted for Ohio University i Athen og The Ohio State University i Columbus. Begge gymnasier har campusser, som du kan gå rundt og nyde. Hvis du besøger Columbus på en lørdag i efteråret, overveje at tage en pause og heppe på Buckeyes på en Ohio State fodboldkamp.

Shopping og meget mere

Easton Town Center ligger i Columbus. Denne open air center er fyldt med butikker, restauranter, natteliv og forskellige attraktioner. Forvent at finde butikker som Macy er, Tiffany & Co, LEGO, Talbots, Gap, Aveda, Coach og Nordstrom. Restauranter beliggende i centrum omfatter California Pizza Kitchen, Starbucks og The Cheesecake Factory. Nyd den åben atmosfære, der omgiver den store springvand i midten af ​​butikkerne mens du er der.

Ohio er også et godt sted at lede efter gode tilbud på afsætningsmulighed indkøbscentre. Fra Cincinnati Mills placeret på Exit # 39 off I-275 til Tanger Outlets nær Jeffersonville off af I-71, shoppere har masser af muligheder at vælge imellem.

Amish Country

Ohio er hjemsted for den største Amish befolkningen. Amish Country er fyldt med smuk natur, unikke butikker og venlige mennesker. Tag dagen og shoppe for håndlavede tæpper, kunst og boligudstyr eller læne dig tilbage og nyde lyden af ​​buggies på gaderne.

Mens der i Amish land, besøg Breitenbach Winery for en smag af lokale vine, en rundvisning af grundene og en menu med træfyrede pizzaer.

Hvis du har en sød tand, stoppe ved Coblentz Chocolate Company og prøve hjemmelavet slik såsom Buckeyes, karameller, klynger og trøfler.

Amish Country har flere Bed & Breakfast at vælge imellem, der vil give dig de bekvemmeligheder i hjemmet, mens du nyder, hvad området har at byde på. Tjek følgende:

  • Red Maple Inn i Burton
  • The Lamplight Inn i Berlin
  • The Barn Inn i Holmes County
  • White Oak Inn i Danville

Visiting Ohio

Uanset om du besøger for en dag eller en lang weekend, Ohio har masser at tilbyde hele familien. Fra besøg på museer og parker til ophold i Amish Country, er der noget for enhver smag. Overvej at tilføje Ohio til din rejse dagsorden og finde ud af, hvad der gør det Buckeye stat så specielt.