Ohio B & B

Ohio B & B

Ohio bed and breakfast inns spænder fra charmerende søen retreats til stilfulde victorianske byhuse. Den Buckeye stat er fyldt med landskabelig skønhed, levende byer, og en rig historie. Opholder sig i en Ohio bed and breakfast er en glimrende måde at fordybe dig i karakter og historie i denne forskelligartede tilstand.

Lake Erie Islands

Øerne bare offshore fra Sandusky, i Central Ohio, er en Midwest sommer legeplads. Færger, hydrofoiler og utallige private motorbåde og sejlbåde forbinde kysten med South Bass, Middle Bass, og Kellys Island. Den største ø, South Bass, har en livlig havn, interessant antik butik, en historisk vingård, og Perry Monument, som er en hyldest til den amerikanske Lake Erie sejr over briterne under krigen i 1812.

En bed and breakfast er et naturligt sted at bo på denne folkloristisk ø. Repræsentant for disse dejlige kroer inkluderer:

  • Drakes Getaway Inn - denne folkloristisk bed and breakfast er beliggende på South Bass Island i landsbyen Put-in-Bay. Da der ikke er nogen bro til øen, skal gæsterne rejse med færge, privat båd eller fly. Kroen ligger kun to blokke væk fra havnen, hvor der er mange indkøbsmuligheder, restauranter og natteliv. Den moderne, træ-shingled kro har seks store soveværelser, hver med en privat bad. Fælles faciliteter inkluderer en stor græsplæne og en TV / opholdsstue med en ære bar og snacks. En fuld land-stil morgenmad serveres hver morgen.
  • Hus på Huntington Lane - ligger på Kelleys Island, er denne bed and breakfast er beliggende i et smukt renoveret 1902 hjem. Anlægget tilbyder fire værelser, hver med en privat bad og tv tilsluttet DirectTV, samt gratis trådløs internetadgang. Cykler er til rådighed for gæsterne at bruge hele deres ophold. Der serveres dagligt en deluxe kontinental morgenmad.

Northeast Ohio

Northeast Ohio omfatter den travle og kulturelle centrum af Cleveland, samt den naturskønne og historiske Lake Erie vin trail langs den nordøstlige kyst af Lake Erie. Bed and breakfasts her afspejler regionens mangfoldighed. Blandt dem er:

Ohio B & B

Fitzgerald irske Bed and Breakfast

  • Fitzgeralds Irish Inn - denne 1937 French Tudor Inn sidder ved indgangen af ​​Lake Erie Wine Trail, inden for en kort køretur på 16 vingårde. Kroen har fire velindrettede soveværelser, hver med eget badeværelse, kabel-tv og trådløs internetadgang. Afslapning pakker, der omfatter massage på stedet er til rådighed, som er romantisk getaway og regionale tour pakker. Fælles områder omfatter en stue med et tv og en stor indsamling værelse med en pejs. En fuld traditionel irsk morgenmad serveres i weekender og helligdage og en kontinental morgenmad serveres i løbet af ugen.

Ohio B & B

Stone Gables

  • Stone Gables - Praktisk placeret i det historiske Ohio By del af Cleveland, Stone Gables tilbyder fem komfortable værelser i en smukt restaureret historiske hjem, der daterer sig tilbage til 1883. Samtlige værelser har sin egen private badeværelse og satellit-tv, samt gratis trådløs internetadgang. Kroen er mindre end en kilometer fra downtown Cleveland, og er inden for nem gåafstand af mange spisesteder og West Side Market. Gæsterne kan nyde daglig gourmet Morgenmad featuring ting som mørk chokolade vafler, gulerod kage vafler og banan fremme fransk toast.

Central Ohio

Columbus, i centrum af Ohio, er hjemsted for statens regering, Ohio State University, og to af statens mest charmerende "Re-hævdede" kvarterer: German Village og Victorian Village. Opholder sig her er som at tage en tur tilbage i tiden. Overvej følgende muligheder:

Ohio B & B

Neil Avenue Bed and Breakfast

  • German Village Guest House - Denne elegante tre-værelses mursten tyske rækkehus i Columbus funktioner afslappet luksus indkvartering komplet med supplerende WiFi adgang, privat bad, på værelset kabel-tv og dvd-afspiller og direkte dial telefoner med voicemail. Kroen er beliggende i hjertet af nogle af byens mest trendy restauranter, shopping og natteliv samt en kort hop væk fra byens centrum.
  • Neil Avenue Bed and Breakfast - Beliggende i hjertet af det Victorian Village område i Columbus, er dette charmerende bed and breakfast til huse i en smuk to-etagers hjem, der daterer sig tilbage til 1893. Kroen gør en dejlig base for en afslappende grown- up flugt, da børn er ikke tilladt. Der er tre private værelser, alle med privat bad adgang og en fjerde plads, kan ikke bookes selvstændigt, men kan føjes til en af ​​de andre værelser. Der er ingen tv på værelserne, men der er en ovenpå parlor, hvor gæsterne kan se tv, dvd'er, surfe på internettet eller låne en bog at læse. Der serveres økologisk morgenmad.

Opholder sig i en Ohio Bed and Breakfast

Ohio bed and breakfast inns tilbyder en bred vifte af steder, faciliteter og faciliteter. At vælge de rigtige indkvartering kræver lidt forskning. Check med Ohio Bed and Breakfast Association og Ohio Bed & Breakfast online for at få yderligere nyttige oplysninger om de mange forskellige Ohio Inns.