Øget dit fortrolighed med bryster

Den første ting folk bemærket om mig, efter jeg havde brystforstørrende operation var ikke min newchest størrelse, men min nye fundet selvtillid. Det lyder måske lidt teatralsk, men for mange kvinder som mig, der har et lille bryst størrelse virkelig kan påvirke dit selvværd.

Øget dit fortrolighed med bryster

Mine pubertære teenageår var en reel mareridt. Alle mine venner blev hurtigt blomstrende til smukke kvinder, taler om BH størrelser og sammenligne bryst størrelser, mens jeg blev efterladt i limbo jord, venter på min tur til at slutte sig til de voksnes verden. Desværre for mig, min tur kom aldrig, og jeg blev efterladt flad tænke og deprimeret måde efter min pubertære rejse sluttede.

"Det var ikke fair," råbte jeg, da jeg så min mor og søster kommer hjem fra butikkerne med poser af smukke bras ville jeg aldrig kunne komme ind på. "Du er bare en sen udvikler, vil din tid kommer snart kærlighed," sagde min mor sympati. Men det kom ikke. Jeg ventede og jeg ventede. Mens de fleste kvinder på min alder var shopping for bikinier og nyde deres sommerferie ved poolen, ville jeg altid falde og skjule væk derhjemme. Jeg vidste bare ikke føler tillid afslapning ved poolen i en badetøj, der afslørede min lille bryst. Ser du, jeg aldrig ville have ginormous bryst udvidelser, ligesom glamour modeller i mandeblade og side tre, jeg ville bare leve livet som en almindelig kvinde og føle feminine. Nogle gange ville jeg ser på mig selv i spejlet og bare græde. Foran mig var ikke en glad selvsikker kvinde; i stedet var en deprimeret, unwomanly udskiftning med en ung drengs figur. Var det så forkert at have et par bryster, der så i forhold til resten af ​​min krop?

Efter at have talt åbent med min mor, gjorde jeg den bedste beslutning i mit liv og bookede mig i en stærkt anbefales kosmetisk kirurgi praksis. Her talte jeg med en kvalificeret kirurg, der stillede mig helt tryg. Jeg blev målt som havende »A'size bryster, som var alt for lille til min ramme. Min bryst så ligner brystmuskler i stedet for faktiske bryster og med lægelig rådgivning fra en kvalificeret kirurg, blev jeg anbefalet at gå til en rimelig »C« kop, der ikke ville se ud af sted mod resten af ​​min ramme.

Efter operationen var færdig Jeg tilbragte de næste par måneder efter efterbehandling rådgivning af kirurger, og pas på ikke at haste mig tilbage til sundhed. Når dagen kom, da jeg kunne købe en C-cup bra, kunne jeg ikke tro den person ser tilbage på mig i spejlet. Med hensyn til min mor og søster, begyndte de at græde med følelser, som jeg strålede tilbage på dem iført min nye bh. "Kan du mærke noget anderledes?« Spurgte jeg. "Dit selvværd kærlighed," svarede min mor. Og ved du hvad, hun havde ret. Kom en brystforstørrende operation var den nemme del, at lære at gå med min nye fundet tillid og at omfavne det nye selvsikker kvinde, jeg er blevet en meget hårdere. Men ved du hvad? Jeg tror, ​​jeg har tænkt mig at vænne sig til det.

Jo Lewis