Ofte anvendte Blomster til dekoration

Ofte anvendte Blomster til dekoration
Top cupcakes med dekorative blomster.

At lære at gøre nogle af de mest brugte blomster til udsmykning er en færdighed, der betaler sig. Blomster er en smuk Topper til stort set alle kage, fra fødselsdag kager til pensionering kager til lykønskninger kager til bryllup kager.

Ofte anvendte Blomster til udsmykning Kager

Frosting blomster er en lækker måde at tilføje dekorationer til enhver kage. Hvilket gør dem ude af buttercream glasur, fondant eller gum pasta tager en masse praksis. Men der er masser af muligheder for at gøre blomster til dekoratører af enhver sværhedsgrad.

Sammen med læring blomster, bør dekoratører også lære at lave blomst blade og stængler. Dette er en vigtig færdighed, når de foretager realistiske versioner af blomster og spray toppers.

Drop blomster

Drop blomster er normalt en af ​​de første blomster dekoratører lære at gøre, og kan tilpasses til næsten enhver kage værdig lejlighed. De er enkle og kræver kun let buttercream frosting og retten spids. For at gøre en dråbe blomst med store kronblade, rør glasur langsomt, mens vride håndleddet til højre. Tilføj en lille rund prik til midten af ​​blomsten for at fuldføre det.

Roses

Roser er en top pick for kage og cupcake dekorationer. Flere forskellige teknikker og frostings oprette forskellige roser, alle temmelig i deres egen ret. Prøv en af ​​disse metoder til rose making:

Ofte anvendte Blomster til dekoration
Hvordan laver Roses

  • Ribbon roser, der bruger buttercream icing eller fondant strimler
  • Traditionel buttercream rose, pipes på en blomst søm
  • Fondant eller gum pasta rose, ved hjælp kronblad kuttere og værktøjer
  • Rosebud, pipes direkte på kagen ved hjælp buttercream glasur

Hver dekoratør har sine egne variationer på hver af de roser, der er anført ovenfor. Snarere end at forsøge at perfektionere en andens metode, overveje at lære flere måder at gøre roser og vælge den, du bedst kan lide som din signatur rose.

Blossoms

Ofte anvendte Blomster til dekoration

Apple og kirsebærblomster er sarte blomster, der ofte anvendes på bryllup kager og jubilæum kager. Disse blomster er almindeligt lavet ved hjælp af gummi pasta, selvom du kan gøre fondant blomst blomster og buttercream blomster, også.

Tusindfryd

Tusindfryd er en trendy blomst til dekoration fødselsdag og bryllup kager. Daisy kommer i både bløde farver og lyse, dristige farver, hvilket gør dem alsidige i en række kage designs. En buttercream eller fondant Daisy er en perfekt sommer kage dekoration idé. Top cupcakes med store versioner af dække hele frosted overflade til en fantastisk skærm.

Solsikker

Solsikker er en anden blomst blive populær i kage udsmykning. De kan ledes direkte på en kage eller ved anvendelse af en blomst søm med buttercream eller royal icing. Solsikker tilføje humør i enhver kage design. Mange falder kage designs indarbejde solsikker, fra efteråret høst kager til at falde bryllup kager.

Ferie Flowers

Perfecting ferie blomster gør designe ferie kager let. Planlægger at bruge en af ​​disse blomster på en kommende ferie kage:

  • Julestjerner er almindeligt anvendt på julekager eller jul logs i december.
  • Røde valmuer er et symbol, der ærer veteraner og passende for patriotiske kager på Memorial Day eller Veteran Dag.
  • Nelliker i rød, hvid og blå er perfekte 4 jul kage udsmykning idéer eller som et alternativ til roser på Valentinsdag kager.
  • Calla Lily gum pasta og fondant blomster, mens stigende i popularitet til bryllup kager, er en traditionel påske blomst, der vil se smuk på en fjeder kage.

Selv om de ikke er blomster i traditionel forstand, lære at lave firkløvere er en praktisk færdighed for dekoratører at have som St. Patricks Day nærmer sig.

Friske blomster i kage udsmykning

Ofte anvendte Blomster til dekoration
Sukkersød Violets

Selv om mange dygtige dekoratører kan udforme en smuk blomst i deres køkken, har appellen af ​​friske blomster ikke aftaget. Friske blomster er sandsynligvis forblive en af ​​de mest anvendte blomster til dekoration i mange år fremover. De bruges ofte på store differentieret bryllup eller jubilæum kager. Hortensiaer, roser og liljer er alle hyppigt anvendte blomster. Køb speciale kage udsmykning til at holde blomster fra rører kagen.

Visse sorter af friske blomster kan kandiserede eller sukkersød. Det gør dem spiselige kage toppers, men ikke alle vil spise dem. Bare sørg for blomsten valgte betragtes som sikkert til konsum, før du tilføjer til en kage.Listen over almindeligt anvendte blomster til udsmykning er en, der ændrer sig med hvert indretningsarkitekt, som alle har en favorit blomst eller teknik. Den bedste måde at lære at lave blomster er at øve, indtil dygtighed er fejlfri.