Ofrets rettigheder i en skilsmisse med vold i hjemmet

Ofrets rettigheder i en skilsmisse med vold i hjemmet
Find ud af nogle af dine skilsmisse rettigheder som en indenlandsk misbrug offer.

Ofrets rettigheder i en skilsmisse med vold i hjemmet er ikke altid klar. Det er klogt at finde en skilsmisse advokat, der har erfaring i at hjælpe vold i hjemmet ofre. En advokat ekspertise vil sikre dig forblive sikker og få, hvad du fortjener i en skilsmisse forlig.

Et offers rettigheder i en skilsmisse med vold i hjemmet

Hver stat er lidt forskellig på ofrets rettigheder i en skilsmisse med vold i hjemmet, men for det meste de fleste stater se ægtefællebidrag misbrug på samme måde, og følg lignende protokoller om, hvordan man håndterer denne situation i retten.

Etablering af et fogedforbud

Sammen med din advokat, vil du præsentere information til dommeren, der viser din ægtefælle er en trussel mod dig. Husk, vold i hjemmet er ikke kun fysisk misbrug; det omfatter også følelsesmæssigt og seksuelt misbrug. Tal med din advokat nogle af de episoder, du har oplevet med din ægtefælle og tage aktion, så du har noget at vise dommeren under begæring om et sikrende retsmiddel. Med en retskendelse, kan din misbruger ikke har kontakt med dig, har du ret til at bo i dit hjem (hvis du føler, at det er sikkert), og du har midlertidig forældremyndighed over børnene.

Må ikke gå med til mægling for vold i hjemmet skilsmissesager

Mediation er for par, der er i stand til at nå til enighed om deres skilsmisse forlig. Din misbruger kan presse på for mægling i stedet for retten, fordi det koster mindre, og han eller hun kan sikkert mobber dig til at opgive ting, du er berettiget til i forliget. De fleste advokater vil give dig den samme rådgivning om mægling på grund af muligheden for yderligere misbrug fra din ægtefælle. Det er især vigtigt at gå til domstolene, hvis du har børn på grund af forældremyndighed spørgsmål.

Forældremyndighed i sager om hustruvold

I mange tilfælde vil dommeren tildele fuld forældremyndighed over børnene til offeret. Der skal være tilstrækkeligt bevis for, at misbrugeren kan skade børn eller dig, når du skal opfylde for at slippe børnene ud med hinanden. Din ægtefælle kan ikke nogensinde har misbrugt dine børn, men truslen om ham eller hende at skade dig, kan være nok til at svaje dommerens beslutning om at tildele dig fuld forældremyndighed.

Beskyt dig selv før, under og efter en skilsmissesag

Det er vigtigt ikke at nedtone din ægtefælles raseri eller handlinger. Mange ægtefæller, der aldrig har vist misbrug før en skilsmisse, bliver voldelige i frustration. Når du ved, at din ægtefælle er allerede i stand til at skade dig, er du nødt til at beskytte dig selv.

  • Finde ly

Hvis du er bange for din sikkerhed, når du bryde nyheden om, at du forlader eller ting er blevet værre under sagen, bør du finde en læ og ikke fortælle din ægtefælle, hvor du skal hen. Der er mange voldsramte kvinder krisecentre til rådighed over hele landet, der beskytter kvinder fra deres batterers ved at give dem et sikkert og afsondret sted at leve.

  • Tilhold eller retskendelse

Opsæt et andragende til at få en ordre mod din ægtefælle, så han eller hun har til at bo en bestemt afstand væk fra dig. Denne ordre er vigtig, når der optræder foran en dommer til at begrunde årsagen til din skilsmisse er vold i hjemmet.

Beskæftiger sig med penge spørgsmål

Mange vold i hjemmet ofre har ikke penge nok til at betale for en advokat, fordi deres misbrugeren overtog kontrollen med de husholdningernes økonomi. Må ikke blive afskrækket, og føler, at du er dømt til at bo i denne misbrug ægteskab. Mange skilsmisse advokater vil hjælpe indenlandske misbrug ofre ved at repræsentere dem gratis (pro bono), eller til en nedsat sats. Finde reducerede omkostninger juridisk hjælp er mulig; her er nogle forslag til, hvordan du kan finde den i dit område.

  • Findlegalhelp.org

Du skal bare vælge din tilstand, skal du klikke på 'advokat henvisning "og vælg advokatsamfundet tæt på hvor du bor. Nogle vil måske bede dig om et gebyr for henvisning, skal du klikke på et link, der gør det muligt at kontakte foreningen, så du kan forklare din situation. Du kan også kontakte de fleste af dem ved telefonen, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp.

  • Søg i telefonbogen

Kig under juridisk hjælp, retshjælp, eller advokat og start opkald. Når man ser, spørger det samme, hvis den advokat har erfaring med vold i hjemmet sager.

Du ikke hænger

Du kan føle sig fast i dit ægteskab, enten fordi du er bange for dit liv eller din ægtefælle har drænet dig om alle dine energi til at forlade. Giv ikke op. Du har resten af ​​dit liv foran dig og misbruget du går igennem behøver ikke at fortsætte. Beskyt dig selv og komme væk fra denne situation så sikkert som muligt.