Office Øvelser

Office Øvelser
Hvordan kommer kontoransatte er tilbøjelige til at være overvægtige? Det viser sig, at grunden til dette er mere kompliceret at blotte mangel på bevægelser. Glukose er den energikilde for vores hjerneceller. Blodglucoseniveauer falde mere markant under kraftig Hjernearbejde end under fysisk arbejde. Vi føler sult, når vi mangler i glukose, da denne måde organismen forsøger at genopbygge blodsukkerniveauet. Så når vi bruger en masse tid foran vores computer har vi en tendens til at bruge færre kalorier, men spiser mere mad, derfor har vi bruger mere end vi bruger. Dette er hovedårsagen til, at mentale arbejde resulterer i overvægt.

Hvordan Kontorarbejdere kan bo Fit

Men der er en løsning - vi har brug for nøje at kontrollere vores fødevareforbrug (overvejer den falske sult beskrevet ovenfor) og aldrig glemme alt om fysiske aktiviteter. Her er nogle interessante øvelser. De kan nemt gøres på kontoret, uanset hvad du slid, det være sig en nederdel, kjole eller bukser. Øvelserne koncentrerer sig om ben og balder muskler, gøre dig arbejde med ryggen, abs og bryst.

Motion for Abs og Tilbage

Stå ved siden af ​​en væg eller et skab, således at ryggen lænet mod den. Squat og ophold i denne stilling, så længe du kan. Læn dig ikke fremad. Hold ryggen lige ved at bruge dine mavemuskler og rygmuskler. I et par sekunder vil du føle dine ben muskler på arbejde. Slap af og gøre et andet par af sæt af den samme øvelse.

Tag mini-ture fra tid til anden, bevæge sig, mens på telefonen, gå på trapper og park videre og gå til tilføje nogle fysisk aktivitet til dit kontor dag.

Wall Push-ups

Dernæst vende sådan, at du står samme væg og lean på væggen med hænderne. Du vil gøre push-ups og arbejder på overkroppen. Dine fødder skal være så langt fra væggen sådan, at når du bøjer dig arme og sænke dig selv til væggen, bør der være en 45 graders vinkel mellem din krop og væggen. Wall push-ups er den enkleste version af push-ups, således du nødt til at øge antallet af gentagelser til 50. Hvis du har lyst til at gøre øvelsen lidt mere kompliceret, så kan du gøre push-ups på den ene side at holde anden bag din ryg.

Snack Tip til et bedre resultat

Denne lille træning vil gøre dit kontor dag mindre monotone og vil øge dit humør også. Desuden skal du sørge for at tage et æble, pære, yoghurt eller saft i stedet for cookies og kaffe til din snack.
Har du en god dag på arbejde!