Office Organizing Supplies

Office Organizing Supplies


Office organisere forsyninger er en nøgle til at arrangere dit hjem eller arbejde kontor. Når du arrangerer dit kontor og holde de leverancer, du har brug for hånden, opretter du et positivt arbejdsmiljø.

Valg Office Organizing Supplies

Hvis du nogensinde har været i et kontor forsyning butik, så har du sandsynligvis set et lager af muligheder fyldt med ringbind, papirklips, blyanter, printere, arkivmapper, dividers og mere. Før du går ind i et kontor forsyning butik og købe alt i syne, er du nødt til at beslutte, hvad det er du har brug for.

Forud for shopping, skabe en tjekliste over emner, der er afgørende for dit arbejdsmiljø. For eksempel, hvis du ikke generere en masse papir arbejde, så vil du sandsynligvis ikke brug for en høj fem skuffe arkivskab, når en mere kompakt to-skuffe udgave ville fylde dine behov. Af samme grund, hvis du bruger en masse tid at fremhæve data, kan du ønsker at købe en stor cache af overstregningstuscher og gemme dem i en praktisk placering.

Når du har besluttet på kontoret organisere leverancer, som du har brug for, vil du være klar til at organisere dit kontor.

Organiser dit kontor

Nøglen til at organisere dit kontor er at undersøge det område, du har at arbejde med. Uanset om du har et stort rum eller en lille en, du ønsker at identificere, om du har brug for dobbelt formål møbler. For eksempel, hvis din kontorlokaler i de levende eller spisestuer, vil du ønsker et skrivebord, der lukker eller er sammenklappelig. Dette giver dig mulighed for at holde dit kontor arbejde privat fra familie brug. Placeringen af ​​dit kontor vil diktere den plads, du har.

I mindre rum, en organiserende sag eller syning kasse med dine papirclips, kuglepenne, blyanter, hæftemaskiner, overstregningstuscher og andre generel brug forsyninger er let lagres og tilgængelige. Det kræver ingen desktop fast ejendom, og du kan endda tage dine leverancer med dig, hvis du er på farten.

Hvis du har en dedikeret plads til dit kontor, bør du overveje at investere i en etiketmaskine. Først, kan du mærke de kontorartikler, der hører til dig (hæftemaskiner, tape dispenser, osv) for at undgå de elementer walking off. Du kan også mærke de pletter på dit skrivebord eller kontor, hvor emnerne er gemt. Dette kan hjælpe din familie og kolleger returnere elementer til, hvor de skal være.

Nødvendige Office Organizing Varer

Mens de øverste salg i kontorartikler varierer fra år til år, følgende punkter er afgørende for desktop og arbejdsområde organisation. De sparer du tid ved at give dig hænder på adgang til det, du har brug for, når du har brug for det.

  • Stabelbar brevbakker - Selv i en forholdsvis papirløse kontor, vil du generere papir. Stabelbare brevbakker giver dig mulighed for at holde styr på forskellige projekter i forskellige stadier. Du kan også oprette og ud bokse til din familie eller kollega til at deponere ting, der kræver din opmærksomhed, i stedet for at lade det rode dit skrivebord
  • Printer / Fax / kopimaskine Stand - Hvis du har en eller alle af disse elementer i dit kontor, vil du også have bunker af blankt papir, blækpatroner og toner til at holde styr på. En separat stand frigør din plads på skrivebordet og skaber en automatisk lagerområde til tilknyttede forsyninger.
  • Unit Mellemrum - En bogreol eller reoler kan give dig plads til bøger, bindemidler og andre tilknyttede materialer, som du har brug for at have ved hånden, men ikke nødvendigvis har brug for på din umiddelbare skrivebordsplads.
  • Arkiv - Uanset om du vælger en stor eller lille arkivskab, holde alle nødvendige og nødvendige filer regelmæssigt i øverste skuffe. Opbevar dem, der kræves sjældent i skuffer nedenfor. Det holder dig fra at skulle grave gennem filer, du ikke har brug for at få adgang til dem, du gør.
  • Papir Shredder - Igen, selv i et papirløst verden, papir fliskværne at beskytte dig mod identitetstyveri samt krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder. Makulere enhver og alle finansielle dokumenter, som ikke længere er nødvendige, samt kopier af arbejdspapirer, som du ikke har brug for. Ved makulering, kan du bortskaffe det sikkert og ikke at bekymre dig om det gemmes væk.
  • Supplies Skuffe - Til forskelligt udstyr såsom saks, gule sedler, faner, overstregningstuscher, kuglepenne og blyanter, bruge en levering skuffe arrangør, så du har alt, du behøver lige ved hånden.

Effektiv organisering af dit kontor med kontorartikler kan spare dig for en masse tid og penge. Et eller andet sted på dit skrivebord, skal du opretholde en notesblok, hvor du bemærke, hvad leverer du har brug for, som du får lavt eller løbe tør. Denne liste kan hjælpe dig med at købe, hvad du har brug for, når du har brug for det og fjerne spørgsmål som at købe gule sedler, når du egentlig ikke har brug for dem.