Offentlige toiletter: Typer af Hand Tørretumbler Tips

Vil stille? Nogle hånd tørretumblere er højere end andre

Biblioteker, kontorer eller offentlige offentlige bygninger, hvor overskydende støj ikke er værdsat, kan opsøge mere stille modeller af automatiske elektriske tørretumbler. For eksempel Galaxy model af håndtørrer, fremstillet af Holyoke, Massachusetts-baserede Stiebel Eltron, har et støjniveau på kun 54 decibel i forhold til støjniveauet i 60-70-decibel interval, arecommon i mange modeller. Galaxy har også en infrarød bevægelsessensor, så det vil ikke starte blæse luft indtil hænderne holdes under tørretumbler, hvilket yderligere minimerer støjen.

Vælg hurtigtvirkende Tørretumbler til travle Toiletter

Den mest effektive håndtørrere aktuelt tilgængelige kan tørre hænder dobbelt så hurtigt som ældre modeller. De hurtigere modeller af toilettet automatiske tørretumblere såsom XLerator håndtørrer, et produkt af Excel Dryer Corporation, hævder at tørre hænder i ca. 15 sekunder, sammenlignet med 30-45 sekunder, det tager de fleste standardmodeller af toilettet automatiske tørretumblere til at tørre hænder.

Sæt Hand Dryer Heights til mænd, kvinder og børn

Uanset typen af ​​toilettet automatisk tørretumbler, der er installeret, kan højden af ​​tørreren fra gulvet justeres til at rumme størrelsen af ​​størstedelen af ​​brugerne, eller facility managers kan blande det op og installere nogle tørretumblere ved varierende højder. Standard afstande fra gulvet til bunden af ​​de automatiske elektriske tørretumbler installationer, der anvendes i de fleste offentlige toiletter er som følger:

  • Mænd: 42 inches (107 cm)
  • Kvinder: 40 inches (102 cm)
  • Børn: 30-40 inches (46 til 102 cm)
  • Handicap: 34 inches (86 cm)

Forsænket håndtørrere Mød ADA Krav

For at gøre offentlige toiletter handicap tilgængelige, installeres de forsænkede typer toilettet automatiske tørretumblere. Ifølge amerikanerne med Disabilities Act, en forsænket model af automatisk håndtørrer må ikke rage mere end 4 inches fra væggen for ikke at hindre kørestol mobilitet

360-graders dyse Tilføjer Fleksibilitet til automatisk elektrisk Tørretumbler

Når du vælger en håndtørrer, overveje dysen, og kundekreds i den offentligt toilet, hvor tørretumbleren installeres. Nogle modeller, såsom A-serien fra American Dryer, har et mundstykke, der roterer 360 grader. Fordelen er, at det kan drejes opad tørre ansigtet samt hænderne. Dette er især praktisk i en sovesal eller i en kommerciel indstilling, hvor medarbejderne kan vaske deres ansigter af forskellige årsager.

Vil en ekstra Flashy Hand Dryer? Gå efter guldet

Automatiske håndtørrere kan findes i forskellige farver, som hjælper offentlige toiletter opfylder ADA krav-et offentligt toilet automatisk tørretumbler i en kontrastfarve fra toilettet væggen er lettere for svagtseende at se og bruge. De fleste modeller fås i sort, hvid, grafit, rustfrit stål, og nogle gange brugerdefinerede farver som rød eller blå. Men det er ikke alt. For en Las Vegas touch i et offentligt toilet, saniflow tilbyder en gold-tone automatisk håndtørrer med de samme funktioner som de øvrige modeller og alle fordelene ved hygiejne, lav vedligeholdelse, og omkostningsbesparelser. Prisen er sammenlignelig, også: $ 325 for guld vs. $ 295 for en krom finish.

Berøringsfri Automatiske håndtørrere Fremme Hand Hygiene

Fremkomsten af ​​"no-touch" eller "berøringsfri" bevægelsessensorer er et af de vigtigste udviklinger i automatiske håndtørrere i de seneste år, og det kan bidrage til en øget anvendelse i håndtørrere som reaktion på den offentlige interesse i mere hygiejnisk offentlige toiletter. For eksempel amerikansk tørretumbler, en virksomhed, der har produceret toilettet automatiske tørretumblere i årtier, har udviklet en serie af berøringsfri produkter kaldet Global GX. De berøringsfrie tørretumblere tænder med en bevægelsesføler, når brugerne flytter deres hænder under tørretumbleren, og dermed fjerne transmission af bakterier ved kontakt med en fælles trykknap.

Håndtørrer er ikke nye; de først dukkede op i offentlige toiletter mere end 50 år siden, men deres tilstedeværelse har ikke været udbredt, fordi original luft håndtørrere var højt, store og ikke særlig effektiv. Men de aktuelle luft håndtørrere tørre hænder hurtigt og roligt, og mange typer af håndtørrere til rådighed, der passer til de behov, enhver offentlig toilet.

Vælg Cast Iron håndtørrere for maksimal holdbarhed

Industrielle miljøer såsom offentlige toiletter i skoler kan være passende steder for støbejern håndtørrere, når de vælger en automatisk håndtørrer. Firmaer som American Dryer tilbud støbejern modeller med emalje dækker, som gør dem chip-resistente og let at tørre af, hvilket er en vigtig overvejelse for skoler og virksomheder, hvor brugere af offentlige toiletter er mere tilbøjelige til at være beskidt på grund af arbejde eller gym klasse.

Hvis din virksomhed har et tema af farve eller mere, kan du male og dekorere din støbejern håndtørrer meget nemt. Simply score overfladen af ​​det færdige støbejern tørretumbler med nogle sandpapir. Når overfladen er tilstrækkeligt scuffed, vil akrylmaling har ikke noget problem at give dig en god frakke over den eksisterende farve. Der er mange fordele ved at bruge en støbejern tørretumbler i stærkt trafikerede toiletter.

Faste studserne håndtørrere Tilbyd Best Value for små kontorer

For virksomheder, der søger de hygiejniske fordele og besparelser på et offentligt toilet automatisk tørretumbler uden bells og fløjter, kan en fast dyse model være det bedste bud. En roterende dyse er rart, men for toiletter med moderat daglige trafik, såsom den gennemsnitlige kontor, en standard fast dyse automatisk tørretumbler er både enkel og økonomisk; en fast dyse model har tendens til at koste omkring $ 30 mindre end 350 graders dyse model. Og de fleste faste dyse modeller har mindst 5 års garanti.

Rustfrit stål Automatisk håndtørrere fremlægge en Crisp Look

Offentlige toiletter i opskalere indstillinger som restauranter og hoteller kan være passende steder for rustfrit stål håndtørrere, især med den nuværende tendens til rustfrit stål apparater og køkken og badeværelse inventar. Rustfrit stål håndtørrere er tilgængelige fra forskellige producenter, og kan findes i både trykknap og berøringsfri stilarter.