Offentlige toiletter: offentligt toilet Supplies Tips

Accessorize offentlige toiletter med kroge og hylder

Ved design og udrustning et offentligt toilet, en simpel krog på indersiden af ​​døren er en meget værdsat toilettet tilbehør. Og det er ikke bare et sted at hænge en pung. Placering kroge på indersiden af ​​et stall dør i et offentligt toilet giver kunderne et sted at aflevere en frakke, også. Hvis pladsen tillader det, overveje en lille hylde pull-down, især i en kontorbygning indstilling, så kunderne har et sted at sætte en stak papirer eller en notesbog uden at skulle placere dem på gulvet inde i stalden; folk ofte ønsker et sted at sætte ting, men de ønsker også at undgå at berøre germy sal i selv den reneste offentligt toilet.

Vælg Dual Roll Toiletrulleholder færre ændringer

Har en virkelig travl offentligt toilet? En toiletpapir dispenser, der holder to ruller fylder mere, men det kan være mere omkostningseffektiv end en enkelt rulle dispenser. Det vil ikke være nødvendigt at udskiftes så ofte, så det sparer på arbejdskraft også. Nogle typer af roll-stil dispenser låse selv efter et par omgange. Dette design hjælper med at forhindre overdreven papir brug, som kan være et problem med toilet papir dispensere, der bruger foldede ark snarere end ruller.

Tjek Restroom Supply Store For Antiscald Devices

Bygning eller eftermontering et offentligt toilet, især en, der børn vil bruge? Overvej at tilføje en antiscalding enhed. Disse enheder, der er tilgængelige fra toilettet forsyningsselskaber eller lager butikker, såsom Home Depot, begrænse vandtemperaturen til VVS stativet. Desuden kan nogle enheder programmeres til at slukke vandet, inden det når 120 grader Fahrenheit, den temperatur, som kan forårsage alvorlige forbrændinger.

Leje et offentligt toilet Designer for at maksimere effektiviteten

Hvis du er i opførelse eller arkitektur business, og er ved at opbygge en udendørs, såsom en fodbold kompleks, golfbane, eller legeplads, overveje at ansætte en professionel offentligt toilet selskab til at håndtere design og konstruktion af en fritstående offentligt toilet facilitet. Fagfolk som The offentligt toilet Company vil evaluere dit websted og overveje variabler, herunder trafik, placering af forsyningsvirksomheder, mulige vejr spørgsmål, og mere. Disse offentligt toilet virksomheder vil bygge anlægget og sende det til webstedet, hvor det kan installeres i omkring en dag.

Hold Berøringsløse Offentligt toilet Automatiske Tørretumbler Fingeraftryk-Free

Selvom berøringsfri eller motion-sensor toilettet automatiske tørretumblere er temmelig lav vedligeholdelse, de infrarøde sensorer på de fleste typer af berøringsfri offentligt toilet leverancer, såsom automatiske håndtørrere eller dræn, vil fungere korrekt, hvis de også er blokeret af overdreven snavs eller fingeraftryk.

Svaret: Brug en ikke-korroderende, ikke-syre badeværelse renere at give hver sensor en hurtig daglig tørre, som stadig tager mindre tid end genopfylde en papirhåndklædedispenser.

Lade batteriet dagbog for Berøringsløse Automatiske håndtørrere

Det største vedligeholdelse problem for berøringsfri automatiske håndtørrere kan skifte batterier. Selv om nogle berøringsfri systemer har alarmer, der lyder, når batteriet er ved at løbe tør, giver det mening for virksomhedsejere til at holde en log, en "batteri dagbog", så alle medarbejdere ved, hvornår blev installeret batterier.

Men tilrådes: De nyeste modeller af berøringsfri offentligt toilet udstyr har fotoelektriske sensorer og gøre batterierne forældet.

Sørg dit toilet Sign taler sproget

Offentlige toiletter i de fleste større områder appellerer til kunder, for hvem engelsk ikke kan være deres første sprog. Når du vælger et offentligt toilet tegn, kan du ikke gå galt med internationale symboler for mand og kvinde, eller unisex, eller familiemæssige toiletter. Offentligt toilet tegn også er tilgængelige i spansk og andre sprog, og hvis du er ved at etablere en virksomhed i et område med en stor koncentration af folk, der taler et andet sprog end engelsk, et tegn på deres sprog er et skridt i retning af bedre kunderelationer.

Er dit toilet Hand Dryer har automatisk slukning For Safety?

Nogle typer af toilettet håndtørrere, der er tilgængelige har en indbrydningsfunktion, der forvandler tørretumbleren efter en vis tid, også selv om en eller andens hænder er stadig under dysen. Denne sikkerhedsfunktion er tilgængelig på flere modeller, såsom den amerikanske A-serien fra American Dryer, der lukker i 80 sekunder, hvis hænderne ikke fjernes.

Bestil Restroom Hand Tørretumbler Online

Online shopping muligheder er blevet så omfattende, at virksomhederne kan bestille nogen offentlig offentligt toilet forsyninger online, herunder Hvilested håndtørrere, som er blevet mere populære som reaktion på stigningen i den offentlige bevidsthed om håndhygiejne. Ikke kun gøre de fleste håndtørrer distributører såsom American Dryer eller saniflow, har deres egne websteder, men en simpel Google-søgning på "automatisk håndtørrer" eller "offentligt toilet automatisk tørretumbler", for eksempel, udbytter rabat og bulk distributør kilder til disse tørretumblere samt.

Vælg Restroom Tilbehør Med Ambiance

I restaurationsbranchen (hoteller og restauranter) offentligt toilet tilbehør tilføjer en hel del til atmosfære og gøre kunderne føler komfortable og velkommen, samt rent og sundt. Nogle nyttige tilbehør omfatter:

  • Ansigtsservietter
  • Vatpinde
  • Hånd lotion
  • Hoste dråber
  • Band hjælpemidler
  • Kurv med feminine hygiejneprodukter

For at tage disse tilbehør et skridt videre, koordinere dem med typografien af ​​hotellet eller restauranten. Southwest / mexicansk tema? Det kan være så simpelt som at købe hånd sæbedispensere og væv boks dækker farver i ørkenen sydvest, eller så ekstravagant som dyre skåle og kurve, der afspejler tex kunst.