Offentlige toiletter: offentligt toilet Reklame Tips

Selv små Hvilested Ads kan gøre et stort indtryk

I badeværelse reklame, er størrelsen ikke altid noget, og annoncen behøver ikke at indebære en kontinuerlig løkke eller en plasmaskærm at gøre indtryk. En enkel, indrammet annonce på indersiden af ​​et badeværelse stall dør eller over et pissoir får mindst et minut af visning, ifølge flere undersøgelser. De stall døren annoncer er et godt valg for spillesteder med kortere ventetid, såsom små virksomheder, mens store væg plakater er velegnede til lufthavne eller biografer, hvor folk er mere tilbøjelige til at blive stående i linje nær indgangen eller udrejse. Prøv en type badeværelse reklame og ændre det i et par måneder; den lethed og fleksibilitet for at forsøge forskellige typer annoncer periodisk er en anden fordel til badeværelse reklame.

Ja, det offentlige accepterer Restroom Advertising

Data fra interviews i 14 steder i New York, Boston, Chicago og Philadelphia viste, at 75% af de adspurgte sagde, at de troede, Hvilested reklame var "en god idé." Kun 2% sagde, at de troede, toilettet reklame var en "meget dårlig" idé, og 43% sagde, at det var en "meget god". Yderligere data fra samme undersøgelse viste, at 24% af de adspurgte rapporterede en mere positiv reaktion mod en brand efter at have set det annonceret i et offentligt toilet, sammenlignet med kun 5%, der rapporterede en negativ reaktion på en brand. Resten af ​​interviewpersonerne sagde, at de ikke var påvirket enten positivt eller negativt om mærket efter visning toilettet reklame.

Folk Husk Badeværelse Reklame

Vælg badeværelse reklame for et unikt fangenskab publikum. Forskning viser, at de fleste mennesker tilbringer flere minutter på offentlige toiletter, i gennemsnit, og at de er modtagelige for læsning, og dermed reklame, i løbet af denne tid. Og de kan huske, hvad de læser. En undersøgelse foretaget af Audits & Surveys viste Worldwide, at 76% af de offentlige offentligt toilet brugere interviewet sagde, at de huskede mindst en annonce fra et offentligt toilet.

Vælg Badeværelse Annoncer at få kunder 'udelte opmærksomhed

Indendørs reklamer i et offentligt toilet er en forholdsvis ny tendens i USA Derfor folk mere opmærksomme på det, når de ser det. En undersøgelse foretaget af Rice University viste, at offentligt toilet Brugere, som så toilettet reklamer havde i gennemsnit en 40 procent stærkere indtryk af annoncen i toilettet i forhold til annoncer fra andre medier. En del af årsagen til den stærke indtryk er, at kunderne har nogle andre distraktioner, mens du står i kø for et offentligt toilet. En anden grund er simpelthen, at toilettet annoncer er uventet, og dermed gøre et stærkt indtryk.

Offentligt toilet Reklame Garantier kønsspecifik Audience

Anvendelse af toilettet reklame betyder, at virksomhederne kan målrette specifikt mænd eller kvinder ved at placere forskellige annoncer i mænds og kvinders badeværelser. For eksempel blev en acne medicin fra Proctor & Gamble placeret i toiletter i New York Subway-system for flere år siden; annoncen bogstaver blev trykt baglæns, så kvinderne kunne læse det, mens du kigger i den offentlige offentligt toilet spejle. Desuden kan annoncer designet til begge køn placeres i unisex eller familiemæssige toiletter.

Go High-Tech med flad skærme til indendørs reklame

Fladskærms-teknologi giver en ny form for indendørs reklame, der kan bruges i offentlige toiletter. Fladskærme bliver populære i store spillesteder, såsom stadions og opskalere shopping områder, hvor penge er intet objekt. Data fra reklamebureauet Media Life viser, at New Yorks John F. Kennedy Lufthavn har mindst 50 fladskærme i mænds og kvinders toiletter, der kører stadig rammer enkelte annoncer i 30-sekunders sløjfer. Hver annonce vises i tre sekunder, to gange pr loop. I nogle højteknologiske spillesteder, er annoncerne strålede til fladskærms-tv i toiletter.

Hvilested reklame Finder nichemarkeder

Offentligt toilet reklame kan gå ud over kønsspecifikke annoncer. Afhængigt af toilettet mødested, kan annoncerne målrettes til specifikke grupper som sportsfans, etniske grupper eller frequenters af jazzklubber, for at nævne et par stykker. For eksempel data fra en Revision & Surveys undersøgelse viste, at 35% af de kunder, der brugte toiletter i en bestemt natklub var i alderen 18-24 år, 67% er adgang til internettet i hjemmet eller arbejde, og 26% besøgte barer eller natklubber to gange om ugen . Disse data gør det muligt for virksomhederne at målrette annoncer til deres kunder.

Brug Portable Toiletter da Ad Køretøjer

Hvis du overvejer at fritstående automatiske toiletter til en offentlig mødested, overveje at bruge offentligt toilet reklame til at afholde omkostningerne. De fleste fritstående automatiske toiletter koste mere end hundrede tusinde dollars per enhed, og reklame på ydersiden af ​​disse enheder kan hjælpe med at betale for dem.

Brug én annonce For Impact, eller flere annoncer i en collage

Afhængigt af dine behov og budget, virksomheder som Portland, Oregon-baserede Water Closet Media specialiserer sig i indendørs reklame og vil designe indrammet annoncer, der passer til enhver demografisk gruppe. Forskning har vist, at toilettet reklame gør en indvirkning på den eftertragtede 21-35-årige demografiske i særdeleshed.
Som et eksempel, Water Closet Media sælger indendørs reklame for offentlige toiletter på 3, 6, og 12-måneders satser på $ 300, $ 250, og $ 225 per måned per annonce, henholdsvis for en 17-tommer med 22-tommer fuld farve plakat. De fleste ad selskaber kan gøre collager af flere mindre annoncer så godt.

Badeværelse Reklame koster mindre end print eller TV

Sammenlignet med andre reklame spillesteder, toilet reklame er et godt køb. Reklame værdi sammenholdes ved hjælp af en foranstaltning kaldet CPM (cost per tusinde), der repræsenterer omkostningerne ved tusind såkaldte "indtryk", som annoncen gør på det offentlige. Foranstaltningen er baseret på, hvor mange tusinder af mennesker se og huske annoncen i forhold til prisen på annoncen placering.

Bedste sendetid (8-11 pm) har en CPM på $ 23- $ 44, og en fjerdedel-side annonce i en ugeavis har en CPM på $ 1- $ 7, sammenlignet med et gennemsnit på $ 1,13 for toilettet reklame, ifølge en undersøgelse foretaget af Revision & Undersøgelser over hele verden.