Offentlige toiletter: Handicap badeværelse Guide Tips

Specifikke af ADA Gribehåndtag

ADA har fastsat særlige regler for konstruktion og installation af grab barer. ADA grab barer skal opfylde disse krav eller producenten risikerer bøder for uberettiget at fremstille søjlerne. Her er de grundlæggende krav til ADA grab barer. • For det første grab bar hånd rækværk skal være forsvarligt forankret, med en glat overflade, der er let at forstå. Den overensstemmende bredde er mellem 1-1 / 4 til 1-1 / 2 inches i diameter. • Korrekt ADA grab barer skal monteres mellem 34 og 38 inches ud af jorden. • ADA grab barer, der rager ud fra en væg skal have en plads på 1-1 / 2 inches mellem væggen og gelænder. • Søjlerne skal have enderne afrundet, vendte tilbage til en forbindelse til væggen, eller forbindelse til stillinger.

Almindelige fejl i ADA Compliance Construction

Der er flere fejl, der er lavet, når man bygger til ADA overholdelse konstruktion. Med toiletter og badefaciliteter, er der nogle fejl, der er mere almindelige end andre. Her er et par til at holde øje med på din næste ADA konstruktion kompatibel projekt. • Toiletter - Mange toiletter med over fem separate toilet båse mangler de nødvendige "ambulante" stall dimensioner. ADA kompatibel konstruktion kræver mindst en stall med 36 tommer brede tilgængelighed. Mennesker med kørestole eller stokke har begrænset mobilitet og har brug for denne størrelse til korrekt og sikkert bruge offentligt toilet. • badefaciliteter - Hvis du giver dit handicap brugere med bruser facilitet, vil du bruge en overførsel vis at hjælpe dem med at komme ind og ud af bruser. Der er en ønsket størrelse for disse på 36 "x 36". Man skulle tro, at den fælles fejl er at gøre disse for lille, men det er virkelig at gøre dem for stor. Når gjort for stor, kan brugerne glide og falde ned af sædet og ramte gulvet. Der kan også være komplikationer i at kunne nå bruser kontrol. Vær på udkig efter disse fælles fejl i ADA overholdelse konstruktion. Bøderne er ikke værd ikke at følge reglerne ekstra nøje.

Vigtigheden af ​​en Grab Bar i en Handicap badeværelse

Forestil dig selv uden brug af dine ben eller underkrop. Tænk på at udføre de enkleste opgaver, og hvor meget hårdere de ville være. Brug af badeværelset ville være nær toppen af ​​listen. Dette er grunden til at have en grab bar i et handicap toilet er så vigtig.

En grab bar giver et handicap person, med et punkt af gearing, hvorfra de kan hjælpe sig selv til og fra på toilettet. Overkroppen styrke overtager det ansvar, som vi tager for givet i vores lavere legemer. Med en grab bar, jobbet er stadig kedelig, men langt nemmere end uden en grab bar.

Hvis du har et offentligt toilet, der giver handicap adgang, med en grab bar er det mest grundlæggende behov. Sørg for at give mindst en grab bar, afhængigt af udformningen af ​​dit toilet, for dit handicap gæster. Bare gå tilbage og forestille sig selv i samme situation, hvis du nogensinde spekulerer på, hvorfor igen.

Dybden af ​​en ordentlig ADA Hand Dryer

Når du installerer et nyt badeværelse facilitet i en nyopført bygning er det ekstra vigtigt at være i overensstemmelse med ADA angivne regler. Hvis du herunder de nødvendige automatiske håndtørrere, vil du ønsker at være opmærksom på de regler om deres installation. En af de vigtigste regulering med en ADA håndtørrer er dens dybde fra væggen. Dybden som en ADA håndtørrer rager ud fra væggen det er installeret på er vigtigt, fordi hvis for dybt, kan det være farligt. De fleste håndtørrere har ikke sensorer, der vil advare blinde brugere til deres tilstedeværelse. På grund af dette, ADA håndtørrer specifikationer, at lufttørreren ikke må rage ud fra væggen mere end 4 inches. Enhver yderligere, og en blind bruger ville have en stor chance for at støde ind i det, da der ikke er nogen advarsel til sin tilstedeværelse. Sørg for at følge handicap badeværelse guide angivet for ADA håndtørrer installation. Disse regler er ikke vilkårlig; de er for sikkerheden af ​​dine lånere.

Braille - en nødvendighed for ADA håndtørrere

Braille er et dagligt syn i ADA regler. I de fleste offentlige områder, Braille er et krav for overholdelse. Der er også et krav om korrekt godkendte ADA håndtørrere, der hedder brugsanvisningen skal foreligge i blindskrift på enheden. Med den varme, som håndtørrere, dem uden syn skal have en mulighed for at vide den korrekte drift uden chancen for at brænde sig selv. ADA håndtørrere kun godkendes, hvis der er Braille rådighed, og det indeholder de korrekte oplysninger om drift og temperaturer. Hvis du køber automatiske håndtørrere til dine faciliteter, skal du sørge for at dobbelttjekke, at producenten overholder alle ADA krav, herunder let tilgængelige Braille.

Krav til en Handicap Hand Dryer

For offentlige toiletter, der er mange regler om handicap adgang, og det er en god ide at læse op på alle de regler og forskrifter i et handicap badeværelse vejledning. Når det kommer til håndtørrere, er der kun få krav, der skiller sig ud. One, er imidlertid iøjnefaldende, og takket være moderne teknologi, er let at efterkomme. ADA krav, at et handicap håndtørrer skal kræve ikke-kontrolleret levering af luften. Det betyder, at enhederne i handicap boder skal være touchfree eller bevægelse aktiveret. Handicappede vil have en hård tid i mange tilfælde med at trykke på knappen for at gøre tørretumbleren Aktiver. Et korrekt tilgængelig handicap håndtørrer vil kun kræve, at brugeren vinke deres hænder under tørretumbleren at starte den. Denne lille reduktion i indsatsen gør en verden til forskel for mennesker ude af stand til at udføre de mange enkle handlinger den sunde tager for givet. Sørg for at give motion aktiveret handicap håndtørrere til din protektor, hvis du kører en restaurant, tankstation eller andre anlæg tilbyder handicap tilgængelige toiletter.

Custom Made Handicap Gribehåndtag

Mens der er føderale og statslige forordninger om krav i handicap grab barer, er der forskellige stilarter du kan købe. De fleste af disse bestemmelser behandler make-up og robusthed krav i grab barer og ikke med deres udseende. Hvis du ønsker at være i overensstemmelse med reglerne ved at give handicap grab barer i dine toiletter, men ønsker ikke at krampe din stil, du har løsninger. Mange store producenter, der har været at gøre toilettet inventar i årtier, kan nu tilbyde handicap grab barer for bedre at matche din stil.

Finde Handicap Badeværelsesarmaturer

Hvis du driver offentlige toiletter i din butik, restaurant eller andet forretningssted, bliver du nødt til at få handicap badeværelse inventar i overensstemmelse med almindelig høflighed samt mange staten koder. Finde handicap badeværelse inventar er let, hvis du ved hvor de skal lede. Her er et handicap badeværelse guide på nogle steder, hvor du kan starte. Brug først det samme internettet, hvor du læser dette. Der er mange online sælgere af handicap badeværelse inventar, der kan tilbyde dig bedre priser operere på nettet. Priser varierer meget, når det kommer til at hæmme badeværelse inventar, så sørg for at shoppe rundt efter de bedste tilbud. Du kan også tjekke med store badeværelse stativet producenter. Style behøver ikke at gå til i vejkanten, når det kommer til handicap badeværelse inventar. I dag kan mange store producenter giver dig flere færdige grab barer og andet tilbehør, der bedre vil matche dine faciliteter. Endelig, hvis du er usikker på nogen af ​​de to første muligheder, kan du ringe til dig kode Enforcer at få forslag. Da disse handicap badeværelse inventar er krav, bør disse kontorer kunne pege dig i retning af godkendte producenter, der kan levere dine behov.

Udskiftning af en Loose Grab Bar

Hvis du har handicap badeværelse båse i dine toiletter, du skal holde sikkerheden prioriteres. Efter flere års brug, vil disse handicap toilet tilbehør slides ned ligesom alt andet. En af de vigtigste handicap toilet tilbehør er grab barer, og de kan gå hurtigt. Når du bemærker en af ​​dine grab barer kan få løs fra væggen, skal du løse problemet med det samme. Enhver fremtidig bruger kunne trække den helt fra væggen og du kan blive udsat for alvorlige bøder og eventuelle retssager. Med en løs grab bar, er du ofte over for helt at erstatte det, når det løsner. Disse er typisk forankret i væggen, og hvis de løsne, betyder det ankrene er gået dårligt. Normalt vil det betyde, at du bliver nødt til at bore nye rum for murankrene. Du kan være i stand til at genbruge den oprindelige grab bar, når du har nye ankre på plads. Dog være sikker på, at du ikke behøver en helt ny bar. Igen, bare forestille konsekvenserne af ikke at gøre det rigtige.

Indretning dit eget badeværelse med Handicap Badeværelse Tilbehør

Handicap badeværelse tilbehør er ikke kun tilgængelig for dit hjem, men de er ofte tragisk nødvendige. I lyset af en uventet ulykke eller sygdom, eller bare aldring, har vi brug sikkerheden i vores eget hjem, og badeværelserne er ingen undtagelse. De fleste glider og falder forekomme i enten badeværelset eller køkkenet. For at være sikker, hvis du står over for den uheldige, installere handicap badeværelse tilbehør i dit hjem. Der er mange detailhandlere og producenter, der fremstiller og sælger handicap badeværelsestilbehør. Fra gelændere at overføre brusesæder, kan du få den nødvendige sikkerhed uden at ofre din indretning. Mange producenter giver forskellige stilarter handicap badeværelse tilbehør til hjemmet. Ingen ønsker deres hjem til at ligne et offentligt toilet, og disse producenter er at hjælpe meget. Hvis du har brug for dem, skal du ikke skamme sig. Sikkerhed er det vigtigste og installation handicap badeværelse tilbehør vil helt sikkert øge sikkerheden i dit hjem.

At have en Handicap Badeværelse - ikke bare høflig, det er i loven

For folk, der kører restauranter, der er mange koder, som du gerne vil holde øje med, fordi de kan føre til store problemer nede ad vejen. En kode, der forbliver ud af køkkenet er behovet for at give handicap adgang til dine toiletter. Koder varierer afhængigt af hvor du fungerer så vil du ønsker at være sikker på at være i overensstemmelse med de relevante foranstaltninger, men der er grundlæggende til handicap badeværelse, der er temmelig universelle. Her er en grundlæggende handicap badeværelse guide: Du skal bruge mindst et stall i dit badeværelse, der er bred nok til at rumme kørestole. Mange af handicap har brug for disse stole, og har derfor brug for disse typer af åbninger i en handicap badeværelse. Du vil også nødt til at installere grab barer. Disse metalskinner, som folk kan bruge til at hjælpe sig selv i at komme ind og ud af toilettet. I et handicap badeværelse, Støttehåndtag er et must. Der er mange andre specifikke forordninger, der er alt for lang tid at liste her. Kig ind i, hvad du skal gøre ved at kontakte dig stat kode officer og få detaljer.