Offentlige toiletter: Hand Hygiene Tips

Hand Sanitizer vs. sæbe og vand

Tidligere badeværelser alle men udelukkende indeholdt sæbe og vand, og det var det så langt som at vaske hænder. I dag er der mange traditionelle sæbe virksomheder indfører avanceret hånd sanitizer til markedet. Disse nye produkter er stor for mange situationer, især ved håndtering babyer eller spædbørn. Hvad er forskellen mellem hånd sanitizer og sæbe?

Traditionel sæbe er lavet af mange forskellige ingredienser, alle tager sigte på at fjerne overfladen skidt og snavs. Mens dette er vigtigt, er det normalt ikke nok, når der ønsker at sikre ikke blot renlighed men desinficering. Hånddesinficerings-, på den anden side, sædvanligvis alkohol baseret. Alkoholen er effektivt dræber alle bakterier, der kan være på dine hænder og er det langt bedre valg for dem nærtagende (ingen ordspil bestemt) situationer.

Leder du efter hånd hygiejne tips om desinfektionsmidler? Du opnår de bedste resultater ved at bruge hånden sanitizer efter du allerede har vasket med sæbe og vand. Kombinationen af ​​de to vil have dig som ren som en kirurg venter kirurgi.

Arbejde i et køkken? Vask dine hænder

Hvis du arbejder i servicebranchen som kok, tjener, eller andet erhverv, hvor du kan håndtere fødevarer, og sørg for du vasker dine hænder er ikke kun vigtigt, det er loven på mange områder. Der foreligger retningslinjer for hvert trin, når du vasker dine hænder. I en restaurant, kan loven diktere alt fra, hvor længe du skylle med temperaturen af ​​det vand, du bruger. Her er nogle håndhygiejne tips til at bruge på jobbet.

Brug en antibakteriel sæbe, når du vasker dine hænder i en restaurant. Krydskontaminering er den mest almindelige form for sundhedsspørgsmål i restaurationskøkkener, og det meste stammer fra folk ikke korrekt vaske deres hænder, når de skifter fra en skål til en anden. Tag ekstra minut til korrekt vaske dine hænder. Det er sikrere, renere og kan redde dit job, hvis du nogensinde fik fanget ikke har den nødvendige lovgivning.

En effektiv metode til at vaske hænder

Alt for mange mennesker tager håndhygiejne for givet, og har brug for nogle alvorlige håndhygiejne tips. Bare skylning dine hænder med vand efter brug af toilettet er ikke nok. Hvis du ønsker at være effektive i at holde hænderne rene, her er et par grundlæggende om, hvordan man sikrer at du får en god, hygiejnisk vask.

Brug først varmt vand. Mange mennesker skælder deres hænder tænker vandet skal være super hot, når du vasker dine hænder. Dette er ikke tilfældet. For meget varme kan faktisk tæt op porer og fælde skidt og snavs i din hud. Varmt vand er lige højre, så det åbner disse porer op.

Brug også en god sæbe og virkelig krat. For en effektiv vask, anbefales det, at du bruger en antibakteriel sæbe og krat hver hånd på eget i 10 sekunder. Virkelig komme ind i rillerne i huden ved at fokusere på kun én hånd ad gangen.

For at afslutte jobbet, tør af med et rent håndklæde eller lufttørrer. Når du vasker dine hænder, du har brug for at få dem gode og tørre for at undgå partikler klistrer til din våde hud. Ikke korrekt tørring kan ophæve alle de rengøring du lige gjorde.

Øv effektiv håndhygiejne ved hjælp af en god metode, når du vasker dine hænder.

Vigtigheden af ​​Hand Hygiene

Som børn, de fleste af os havde forældre, der ville gøre os vaske vores hænder efter næsten alt, hvad vi gjorde. Som voksne ved vi, at de ikke var sjov omkring, fordi håndhygiejne er af større betydning end nogen barn kunne vide. Uden ordentlig håndhygiejne, kan bakterier og bakterier ophold på dine hænder og overføres til den mad, du spiser, de klør du bunden, og næsten alt andet, du rører.

Renlighed er kun én faktor i at opretholde god håndhygiejne. Selvfølgelig du ønsker rene hænder at ikke få andet beskidt. Men ud over behovet for ren er behov for sanitære. Hvis du bruger et offentligt toilet for eksempel, behøver du ikke ved, hvad den sidste person, der tømte toilet har for hygiejne vaner. Den eneste måde at beskytte dig selv fra andre folks dårlige vaner er at holde sig til din egen gode.

Forsvar mod kim? Hold dine hænder rene

Holde dine hænder rene er ikke kun for germaphobes. Grundlæggende håndhygiejne bør praktiseres af alle, uanset om du tror på "bakterier" eller ej. For dem, der er bekymrede med ordregivende sygdom og er på udkig efter enkle trin, de kan tage for at beskytte sig selv, at holde hænderne rene er en god start.

Vores hænder kommer i kontakt med flere overflader og elementer end nogen del af vores krop. De overfører også den mad, vi spiser i vores munden. Med så mange muligheder, kan dine hænder blive udsat for bakterier mange gange i en given dag. Nu er jeg ikke tyder på, at du vasker dine hænder, hver gang du rører noget, eller bære wetnaps i lommen. Men holde hænderne rene så meget som det er rimeligt, er en af ​​de bedste håndhygiejne tips til rådighed. Det kan hjælpe med at beskytte dig mod alle de elementer hænderne kan støde på.

Når Rene hænder er Vigtigt

Det er altid vigtigt at praktisere god renlighed, men nogle tilfælde er vigtigere end andre. Her er et par situationer, hvor du gerne vil være ekstra sikker på at du har rene hænder:

• En nem nummer et for denne liste, når du håndterer babyer. Babyer er mere modtagelige end voksne til ordregivende sygdom. Som urene hænder kan føre med sig bakterier og andre stoffer, vil du ønsker at være ekstra sikker på at have rene hænder, når at være omkring spædbørn.

• Madlavning er en tæt andenplads. Ved håndtering fødevarer, hvad enten for dig selv eller for andre, skal du være sikker på at undgå "krydskontaminering". Forskellige fødevarer bære forskellige bakterier, når de sættes sammen, kan være farligt for dit helbred og andres helbred. Hold rene hænder i dit køkken.

• Vaskeri tid. Alt for mange gange, folk ikke rense deres hænder før gør deres vasketøj. Ved flytning tøj fra en vaskemaskine til en tørretumbler, kan snavsede hænder arbejde med fugtighed at skabe pletter på tøjet. Som tøjet allerede er blevet vasket, vil disse pletter sidste gennem tørringen og forblive når du er færdig.

• Brug Electronics. Mange mennesker ved ikke, hvor meget olie vores hænder oprette, bare fra naturen. Når du bruger elektronik, kan disse olier skabe mange problemer. Enkel sæbe og vand kan holde hænderne rene nok til at arbejde med disse ting uden at bekymre dig.