Offentlige toiletter: Automatisk håndtørrer Tips

Ved hjælp af en automatisk elektrisk tørretumbler

Alt for mange mennesker gå ud af et offentligt toilet med stadig våde hænder, rygende fordi der var ingen papirhåndklæder og kun en automatisk elektrisk tørretumbler. Disse mennesker ikke forlader med tørre hænder, fordi de ikke ved, hvordan man korrekt bruge en af ​​disse mekanismer. Her er nogle automatiske håndtørrer tips om den korrekte procedure for at bruge en automatisk elektrisk håndtørrer (aka automatisk elec tørretumbler). Først, selvfølgelig, vaske hænderne grundigt. Når du er færdig vask, gå over til tørretumbler og bevægelse hænderne under den. Hvis det er en automatisk elektrisk tørretumbler, starter så snart den læser bevægelsen af ​​dine hænder. Når det begynder at blæse, er det ikke nok bare at holde hænderne der. Det er her, de fleste mennesker går galt. Du er nødt til at gnide hænderne sammen for at give friktion. Friktionen vil øge fordampningen af ​​vand, der finder sted, når anvendelse af en automatisk håndtørrer. Hold gnide i den varme luft til at få dine hænder helt tørt. Når du er færdig, skal du have hænderne tørretumbler, end hvis du havde brugt et håndklæde. Korrekt brug af en automatisk elektrisk tørretumbler vil gøre forskellen i forlader med våde hænder og tørre dem.

Vedligeholdelse din automatiske håndtørrere

Automatiske håndtørrere er ikke så billige, at man kan lade dem sidde og erstatte dem, når du har brug for. På grund af den oprindelige udgift er involveret, er det vigtigt at gøre de små ting, der vil give dine automatiske håndtørrere en lang levetid på god brug. Her er et par enkle automatiske håndtørrer tips du kan bruge til at gøre din holder længere: • Rengør Trigger - i automatiske håndtørrere, uanset om luft eller papir, er der en bjælke, der afspejler brugerens bevægelse, signaler og udløser maskinen til at starte arbejdsdag. Over tid, kan denne bjælke hindres af belægninger, hvilket gør det vanskeligere at læse brugerens bevægelser. Tør det ned regelmæssigt og du vil ikke blive konfronteret med dette problem. • Ryd Flow - hvis du har automatiske håndtørrere, der bruger luft til at tørre, skal du regelmæssigt rydde passagen for at få den bedste luftstrømning muligt. Igen, over tid, kan der være en ophobning af støv eller andre hindringer. De fleste automatiske lufttørrere har en enkel proces at rydde dette ud, og det vil hjælpe dig i det lange løb. • Ground det - Ved installation automatiske håndtørrere, sørg for at bruge en elektrisk strøm, der er godt funderet i tilfælde af strømstød eller storm. Intet vil dræbe en automatisk håndtørrer hurtigere end en elektrisk bølge, som fries det. Kontakt en elektriker for at få den bedste installation rådgivning. Følg disse få trin og vedligeholdelsesprocedurer og du vil forlænge levetiden på dine automatiske håndtørrere.

Auto håndtørrere - ikke fremtiden, men den nuværende

Vi lever i fremtiden. Læs enhver midten af ​​det 20. århundrede science fiction roman, og du vil se, at vi i dag beskæftiger mange af de teknologier, der engang var tænkt på som "futuristisk". Auto håndtørrere er en af ​​disse, men du ville ikke læse om en specifikt i enhver bog. Gennem at kombinere nye teknologier med gamle, auto håndtørrer er en futuristisk redskab i dagens samfund. Brug af lysstråler (en klassisk sci-fi-teknologi), fornemmer auto håndtørrere brugerens tilstedeværelse og sparke i gear på egen hånd. Meget gerne andre automatiserede systemer engang anset for at være uden for rækkevidde, disse fremskridt går langt ud over den 'cool' og læne sig mod den praktiske. Mange mennesker tror, ​​at "futuristisk" betyder mere end automatisering, eller laserstråler. Oprettelse af nye opfindelser til bevarelse er også futuristisk og auto håndtørrer mødes med denne klassifikation. Auto håndtørrere har reduceret mængden af ​​bulk papirhåndklæder købt af offentlige faciliteter enormt. Dette har gjort fra store reduktioner i de-skovdrift og hjælper gemme mindst én del af vores miljø. Fra det tekniske til det miljømæssige, er der mange grunde til, at auto håndtørrere kan betragtes som en opfindelse af i morgen, at vi har fordelen ved at bruge i dag.

Hvor meget strøm har du brug for i et toilet Hand Dryer?

Ikke alle automatisk tørretumbler er lavet det samme. Hvis du installerer et offentligt toilet håndtørrer i din virksomhed, skal du beslutte, hvad strøm du har brug for, før du shoppe rundt. Ønsker nogle rstroom håndtørrer tips? Den effekt af tørretumbleren er relateret til, hvor mange ampere det kræver for at køre. Der er mange niveauer af magt til rådighed i toilettet håndtørrere. Den mest almindelige effekt anvendes i toiletter i dag er en 20 amp model. Imidlertid har nye fremskridt i den automatiske toilet håndtørrer gjort det muligt at få den samme effektivitet ud af en 13 eller endda 8,5 amp strøm. Disse nye, lavere amp krav udmønte sig i en lavere magt regningen efter mange anvendelser. Hvor meget trafik forventer du i dine toiletter? Dette vil påvirke den kraft, du har brug for i et offentligt toilet håndtørrer. Rådfør dig med en af ​​de mange producenter og forklare dem dit potentiale brug. De vil være i stand til at henvise dig til den rigtige model til dit behov.

Den automatiske Tørretumbler - en Automatisk Hit

Når man starter en ny virksomhed, er du nødt til at holde et vågent øje med dine udgifter. Især skal du holde øje med horisonten. Hvis du åbner en dagligvarebutik, tankstation eller restaurant, kan dine forsyninger til din toiletter blive dyrere end de behøver at være over tid. Selvom opstart omkostninger kan være mere, kan du gemme et bundt i det lange løb ved at passere på håndklæder til fordel for en automatisk håndtørrer. Affald i erhvervslivet kun kan styres til et punkt. Med hygiejneartikler såsom papirhåndklæder, kan folk være ekstra uøkonomisk. Men du behøver ikke at bekymre dig selv med de mennesker, der bruger 10 ark bare at tørre deres hænder længere. En enkelt automatisk tørretumbler kan betale for sig selv i kun et par måneder i forhold til, hvad bekostning ville være at holde igen strømpe disse papirservietdispensere (automatiske tørretumbler tips skalaen med det alene). Som jeg nævnte ovenfor, de er absolut dyrere at købe, men uden det affald, du står før, vil du se de besparelser på ingen tid.

Fremskridt i den automatiske Hand Dryer

I fortiden, offentlige toiletter var ikke et tilflugtssted for renlighed. Men i dag er offentligt toilet teknologi ændrer sig til det bedre. I fortiden, ville en besøgende på et offentligt toilet blive tvunget til at røre ved døren, skyllearmaggregatet, hanen, hånd tørretumbler eller papir-håndklæde dispenser, og døren igen, når de forlader. Med så mange fælles rørende overflader, var det vanskeligt at kontrollere spredningen af ​​bakterier og andre skadelige stoffer. Med fremskridt inden den automatiske håndtørrer har mindst ét ​​skridt i denne proces blevet afhjulpet. Fremskridt i den automatiske håndtørrer stammede fra bekymringer om at røre inventar samt det faktum, at mange installationer er ikke ren i første omgang. Nu kan du bruge et offentligt toilet uden at skulle skylle (med automatiske rødmen systemer) eller udbygges et bundt af papirservietter (med automatiske håndtørrere). Disse fremskridt i automatiske håndtørrere er ikke begrænset til lufttørrere. Der er en automatisk håndtørrer med luft, men nu er der også automatisk papir håndklæde dispensere til dem, der ønsker at bruge papir i stedet for luft. Disse nye fremskridt i den automatiske håndtørrer har mindst taget ét uhygiejniske skridt ud af at bruge et offentligt toilet.

Ventilation Fans - Hold dit toilet Dryer

Er du generet af de glatte gulve og slørede spejle du får, når at komme ud af bruseren? Hvis du vil beholde dit toilet tørretumbler, bør du kigge på at installere en ventilator. Våde gulve kan være meget farligt, når at komme ud af bruser. Slips er meget almindelige og fliser gør ondt, jeg kan forsikre dig. En ventilator kan suge den fugtige luft ud af toilettet, før det kan slå sig ned på gulvet og spejle. Ventilation fans er billige og forholdsvis nemme at installere med de rigtige værktøjer. Gå først til din lokale home forbedring butik og forklare, at du vil beholde dit toilet tørretumbler og har brug for en ventilator til at hjælpe. De vil være i stand til at hjælpe dig med at udvælge den rigtige type fan for dig. Se om du kan teste det først for at sikre, at den støj, det skaber, er ikke irriterende, som nogle kan være meget højt. Installationsvejledning bør komme med enheden, og du kan få dette projekt gjort på ingen tid. Vær sikker på at kontakte en elektriker, før du tilføjer nogen nye linjer. Denne lille projekt kan holde dit toilet tørretumbler og du sikrere.

Farvede Badeværelse håndtørrere - Match din stil

For lastbil stopper og tankstationer, er stil ikke spille for meget i udformningen af ​​toiletter. Men for restauranter og andre virksomheder, der giver deres kunder med toiletter, kan stil noget ganske lidt. Et tilbehør, der nu kan matches til din farve behov er badeværelse håndtørrere. Ønsker nogle toilettet håndtørrer tips om stil? De fleste producenter af badeværelse håndtørrere kan nu give dig et udvalg af farver til at matche enhver farveskema. Disse farvede enheder kan være lidt dyrere, men når det kommer til stil, spare så lidt udgift som du kan. En skarp hvid badeværelse håndtørrer stikker ud som en øm tommelfinger på en malet eller tapetseret væg. Farvede badeværelse håndtørrere kan blande i bedre og give dine toiletter et komplet look.