Oahu Vandrestier

Oahu Vandrestier


Øen Oahu er den anden ældste ø i Hawaiin kæde af øer. De to store bjergkæder i Oahu, Waianae og Koolau sortiment, bidrager til den fantastiske vandrestier af Oahu. Ud over bjergene, der er fantastiske kulisser og vandreture langs mange strand klipper.

Syv Must-Do Oahu Hikes

Aiea Loop

Den Aiea Vandreture løkke er en nybegynder vandretur, der gør en fire og en halv mile loop begynder på toppen af ​​Aiea Heights Drive i Aiea National Park. Anslået tid til at fuldføre vandretur er to til tre timer. Den vandresti er også brugt af mountainbikere, så vær forsigtig.

Aihualama Trail

De Aihualama hiking trail starter hvor de Manoa Falls trail ender. Den Aihualama Stien er i regnskoven med områder med kæmpe bambus. Sporet kan få mudret og glat på grund af al den fugt. Dette spor er lige uden for Waikiki på Manoa Road.

Ala Wai Boulevard

Den naturskønne Ala Wai ferskvand kanalen gør for en af ​​de lettere Oahu vandrestier. Ala Wai Canal begynder ved den vestlige indgang til Waikiki. Kanalen fjerner op til 150 inches af regnvand hvert år fra den sydøstlige kyst af Oahu, der var en swampland før kanalsystem bygges i 1922. vandrerute langs kanalen er perfekt til gåture eller cykling, dag eller nat, som det er godt oplyst

Diamond Head Trail

Diamond Head vandresti er placeret på den sydøstlige kyst af Oahu på den mest berømte vulkankrater i Hawaii. The Diamond Head Crater har været uddød i 150000 år, så det er helt sikkert at vandre der. Vandreture er spektakulære og er vurderet så let til moderate. Diamond Head trail er en og tre-kvart miles i længden og vil tage cirka en til to timer.

Hauula Loop

Den Hauula Loop udsigt over den smukke udsigt over den berømte North Shore surfing strand. Stien betragtes som en begyndere trail. Du kan parkere din bil på stranden og start den korte løkke langs bluff, der kan tage ca. en time at gennemføre.

Kaena Punkt Trail

Den Kaena point trail er placeret øverst punkt på øen Oahu. Sporet har smukke ocean natur og betragtes som en begyndere trail. Hike, selv om det er nemt, er lang og kan tage op til tre timer at gennemføre.

Laie Trail

Den Laie Trail er et mellemprodukt til avanceret vandretur. Stien begynder i nærheden af ​​Mormon Temple og Brigham Young University Hawaii på øen Oahu. Den Laie hike er en 12-mile rundt tur vandretur hvis du vælger at gøre det hele ting. Det tager to timer at komme til vandfaldet og en anden to timer at komme til toppen af ​​bjergkæden.

Oahu Hiking Trail Sikkerhedstips

Nogle Oahu vandrestier er i fjerntliggende steder. Sørg for at du vandre med en ven og lade andre vide din rute, og hvornår du forventer at fuldføre vandretur. Medbring vand og snacks til sporet. Nogle af de stigninger vil kræve solide vandrestøvler, mens de lettere dem er befordrende for lettere walking sko eller tennissko. Bær solbriller og solcreme som beskyttelse mod solen. Bo på sporet og ikke drikker fra enhver vandløb, da de kan være usikre som drikkevand.