Nytårsaften Traditioner i forskellige lande

Nytårsaften Traditioner i forskellige lande
Ny yearâ € ™ s Eve er ofte forbundet med at drikke champagne og tælle uret slagtilfælde. Globaliseringen foregår som færre og færre unikke traditioner tilbage, men hvis vi ser nøje nok vi kan være i stand til at grave nogle morsomme dem ud. Tilsyneladende på New yearâ € ™ s Eves, nogle temmelig skøre ting ske rundt omkring i verden. Folk smider deres gamle møbler ud gennem vinduerne, spise nøjagtig 12 druer, bryde retter på neighborâ € ™ s døre, plaske vand på tilfældige mennesker walking ved, og selv ultra-omhyggeligt undersøge deres gæster. Hvorfor gør de alle de skøre ting? Til lykke selvfølgelig!

Italien

Fødevarer er en hellig ting for italienerne. Det er overflødigt at sige, at festlige borde, især jul og nytår dem, er altid underlagt omhyggelige forberedelser. En ny yearâ € ™ s tabel skal have retter med linser. Italiensk tror, ​​at linser bringer finansielle velstand.

Italiensk nytår partier altid vare indtil daggry. Det er deres nationale tradition for at se solopgangen på den første dag i det nye år.

En anden italiensk tradition er at smide gamle junk lige ud gennem vinduerne på New yearâ € ™ s nat. Mens de komme af problemer af det gamle år, kan nogle mennesker bliver alvorligt såret, da de walking under vinduerne, da de objekter, der flyver ud af vinduerne varierer fra gamle pander til garderobeskabe og tv-apparater. For at være ærlig, de donâ € ™ t gøre det længere, men omkring 60 år var det virkelig så.

Spanien

Spansk også almindeligt fejre nytår til daggry. Ved afslutningen af ​​den helaftens-lange fest de traditionelt spiser chokolade donuts.

Mexico

Traditionen med at spise 12 druer på nytår midnat er populær i mange lande. Men denne tradition skattede særlig omhyggeligt i Mexico; i dette land er det ikke en race spil, men snarere en analytisk proces. Ved hver clock slagtilfælde en drue skal spises, da hver drue symboliserer en af ​​de måneder. Mexicanerne undersøge smag af hver drue omhyggeligt, da smagen fortæller dem, hvad denne måned bliver for dem.

Venezuela

Hvis en venezuelansk ønsker at rejse meget i det kommende år, så vil han eller hun være bære en kuffert rundt i huset for hele December 31 dag. Også nytår skal opfyldes iført gul undertøj, da det menes at bringe held og lykke.

Venezuelanâ € ™ s skrive ned alle deres ønsker og drømme før nytår aften. Ved midnatstid er tæt de samler deres ønskesedler-notes og brænde dem.

Frankrig

Hele Europa kan lide at gøre tonsvis af støj på New yearâ € ™ s nat. Men franske ære denne tradition mest omhyggeligt. Denne tradition er baseret på en gammel tro på, at støj vil jage onde ånder væk, der er mest aktive på New yearâ € ™ s Eve når det kommende år erstatter den foregående. Så franske byer er meget støjende på New yearâ € ™ s nat.

Franskmændene mener, at den første person til at komme ind i huset på den første dag i det nye år symboliserer, hvad det år bliver for ejerne af huset. Den midnat gæst skal være mand i første omgang, da han vil bringe lykke.

Puerto-Rico

Folk fra denne varme land traditionelt hilse det nye år ved at kaste en spand fyldt med vand ud på gaden. Denne måde, de slippe af alt det dårlige og forberede de gode ting til at komme i det kommende år. De kastede også en nytår spell for held og lykke ved at sprede huset og gården med sukker.

Polen

Brød bagning er en af ​​de vigtigste nytår traditioner i Polen. Bagning donuts, som kaldes paczki i Polen, for det nye år vil bringe velstand i det kommende år.

Filippinerne

Børn i Filippinerne nødt til at hoppe 10 gange på New yearâ € ™ s midnat, hvis de ønsker at vokse tall. Også philipinos mener, at et bord fyldt med forskellige frugter i forskellige farver og tøj med polka dot eller anden runde ornament på dem vil bringe velstand.

Japan

Traditionelt på New yearâ € ™ s Eve husfacader er dekoreret med halm guirlander i Japan. Disse guirlander jage onde ånder væk og symboliserer held og lykke. Når det nye år ankommer, japansk grine højt som latter menes at bringe held og lykke så godt.

Danmark

Danmark har et godt næret tradition for at have en bunke af brudte retter ved hoveddøren. Den danske indsamle retter til hele året, og derefter kaste dem på deres Friendsã € ™ og neighborâ € ™ s døre. Hvis en dansker finder en masse brudte plader på hans dør på det nye år morgen er han glad, da hans liv er god, og han har en masse venner.

Holland

I Nederlandene grene af enebær bringes ind i huset, inden det nye år? € ™ s Eve. Disse afdelinger er først transporteres rundt i huset og derefter brændt. Gennem denne tradition, de befri Hus sygdomme.

Brasilien

Det nye år vil blive fyldt med lykke og fred for en brasiliansk, hvis han eller hun fejrer New yearâ € ™ s Eve iført hvidt tøj. Stearinlys er tændt på det nye år nat. Der er en tro på, at det marine gudinde vil se disse stearinlys og give ønsker.

Hvis du kender interessante nytår traditioner i disse eller andre lande, er du velkommen til at dele dem i kommentarerne.