Nytår Good Luck Tips

Nytår Good Luck Tips


Fejr det kinesiske nytår -kaldet Guo-Nian- med sjove festligheder ved byde en frisk start med disse nye år held og lykke tips. Brug disse tips til at hjælpe dig med at gøre det til en endnu mere lovende tid.

Tips til ringen i en Lucky nytår

I tusinder af år har det kinesiske nytår fest markerede begyndelsen på en frisk ny start som året begynder. Med den nye begyndelse, den særlige dag betyder den indbydende af året rundt lykke, velstand, godt helbred og et langt liv. De følgende tips til at fejre det kinesiske nytår vil tiltrække held og lykke ind i dit hjem og bringe øget harmoni og balance i dit liv.

Rens og rense dit hjem eller kontor Space

Det er vigtigt at rengøre dit hjem eller kontor, flere dage før nytårsdag ankommer. Dette vil rense dit rum alle syge formue og negativ energi, der akkumuleret i det forløbne år.

Aldrig gøre enhver rengøring under den første dag i det kinesiske nytår fest. Det menes enhver rengøring den dag vil feje alle de gode held, at netop ankommet med det nye år. Generelt er det bedst at undgå hovedrengøring i de første par dage af det nye år. Udfør en ceremoni kendt som Qi Cleansing Ritual. Dette rum-clearing ceremoni fjerner alle de uaktuelle og negativ energi fra dit hjem eller kontor, erstatte det med positiv energi. Den lovende chi, der fylder dit rum begynder din nye år fyldt med positive følelser og sikrer en frisk start med held og lykke og velstand. For at udføre den Qi Cleansing Ritual:

 1. Stå i midten af ​​et rum, dit hjem eller arbejdsplads.
 2. Helt klart dit sind af alle tanker.
 3. Brug en syngende skål eller ringe en syv-metal klokke, indtil du føler hele dit rum er et eller infunderes med lyden af ​​syngende skål eller ringmærkning af klokkerne.
 4. Afslut ceremonien ved at tænde sandeltræ røgelse i det rum, hvor du udførte ceremonien og flere andre områder i hele dit hjem.

Del Måltider med deres kære

 • På kinesisk nytårsaften, nyde en middag med din familie som et symbol på den nærhed og intimitet du deler. Efter middagen Herold i det nye år med din familie.
 • Hold en skål fyldt med mandarin appelsiner på din tabel og tilbyde dem til hver person, der kommer ind i dit hjem i løbet af nytår fest. Mandarin appelsiner er et symbol på velstand, lykke og lang levetid.
 • På nytårsdag besøg nære slægtninge og har et måltid sammen, nyder fødevarer, der symboliserer lykke og rigdom. Giv dine teenagere og børn Ang-krigsfanger, som er små røde pakker fyldt med mønter.
 • I de følgende dage af nytår fest, besøge venner og nyde hinandens selskab og dine livretter.

Flere nye år Good Luck Tips

 • Hils medlemmer af din familie, dine venner og andre gæster ved at sige i en stærk og venlig stemme "Gong Xi Fa Chai!" som oversat betyder, "Hav et godt og lykkebringende nytår!"
 • På nytårsdag ikke irettesættelse dine børn. Det er en dag med lovende fest og er beregnet til at blive nydt af alle.
 • Give en gave af kinesiske mønter bundet sammen med rødt bånd eller tråd er meget lovende.
 • Bær røde at fejre og hilser det nye år. Hvis du ikke ønsker at bære en rød dragt, brug røde tilbehør. Rød er en glad farve, der bringer person, der bærer den en lys og solrig fremtid
 • Læg alle skarpe redskaber, såsom sakse, knive og barberblade ude af syne. Disse elementer kan hurtigt makulere en persons held i mange stykker og betragtes meget uheldig for det kinesiske nytår.
 • Afbetale alle dine regninger og gæld er en lovende og positiv ting at gøre, som det viser du binde tidligere spørgsmål og problemer. Hvis du ikke kan betale dine regninger og gæld helt, foretage en betaling til hver enkelt som et symbol på positiv særbehandling.
 • Hvis du er single, på den sidste dag i det nye år fest -kaldet Chap Goh Mei- gå til en flod, sø eller hav og smide i frugt som en måde at tiltrække en god ægtefælle. Med hver stykke frugt du smider i vandet, gør et ønske og bede om den perfekte kærlighed match. I Kina kvinder kaste appelsiner i vandet og mænd smider i æbler.

Lav din egen Luck

Efter nytår held og lykke tips tilføjer til sjovt festligheder og glade tider med denne lovende kinesiske ferie fest. Selv hvis du ikke kan vedtage alle tip her, udfører et par er bundet til at forbedre dit liv og din outlook, og det er en måde at gøre din egen lykke.