Nyhedsbrev: Oprettelse Nyhedsbreve Tips

Mastetop

Hver nyhedsbrevet bør have en mastetop. Denne består af oplysninger om din nyhedsbrev og hvem der skrev det. Du kan også ønsker at inkludere her nogen kontaktoplysninger. Også, hvis du ophavsret dit nyhedsbrev, at oplysninger kan placeres i mastetop sektion samt.

Hvordan man starter en Nyhedsbrev

Stressede over hvordan tobuild e-mail nyhedsbreve? Ingen grund til at bekymre sig. Der er flere virksomheder, der tilbyder tjenester til at hjælpe opbygningen af ​​dit nyhedsbrev, uanset hvad emnet. Disse tjenester er gode til at hjælpe dig med at organisere tanker, komme med forslag, og vise dig, hvad layout og design vil fungere bedst til dit behov. Færdige skabeloner er ofte gives for at hjælpe dig videre. Det bliver ikke meget nemmere end det!

Hold dine nyhedsbreve Brief!

Hold dine nyhedsbreve så kort som muligt. Sæt mest relevante oplysninger i toppen af ​​skærmen, som ingen nyder at rulle gennem sider af meddelelser. Husk, at din modtager kan modtage flere nyhedsbreve. Hvis lange nyhedsbreve begynder at stable op, de normalt bliver slettet. Når du opretter e-mail nyhedsbreve, sørg jeres tager kun fire skærme eller færre at relay dine vigtigste nyheder.

Navneskilte

A "Typeskilt" er navnet og grafik til dit nyhedsbrev. Navnet på dit nyhedsbrev skal passe til dit indhold. Tænk på det som navnet på en hvilken som helst avis eller et blad, du har set. Sørg for at dit navneskilt er visuelt spændende så godt. Dette vil bidrage til at gøre dine læsere ser frem til åbningen - og læsning! - Dit nyhedsbrev.

Afdelinger af dit nyhedsbrev

Afdelinger er historien kategorier, vil blive gentaget i hvert nummer af dit nyhedsbrev. De fleste aviser har nekrologer, lokale nyheder, film lister, osv En skole nyhedsbrev kan have en kolonne med hovedstol, et bibliotek rapport, en person i ugen, sport, en søjle af happenings i videnskab, matematik og meget mere.

Tilpas dine nyhedsbreve

Få at vide abonnenter på dit nyhedsbrev. Vær sikker på, hvem du er ved at nå, og det er mere sandsynligt, at de vil se din besked. Ikke alene bør du give dem grunde til at læse ved at inkludere information, der er nyttig, men du kan også personliggøre nyhedsbreve ved at medtage deres navne i emnefeltet eller som del af et følgebrev til den vedhæftede fil nyhedsbrev.

Er din Nyheder Nøjagtig?

Oprettelse nyhedsbreve kan være en stor oplevelse. Hele din adresseliste over abonnenter får en chance for at læse de nyheder, du har kompileret og / eller skrevet. Det er en ganske tilfredsstillende metode til kommunikation! Med denne tilfredshed kommer ansvar. Sørg for, at oplysninger, du udgiver, er korrekte. Vær ekstra tid til at gøre fact-kontrol samt kontrol for grammatik og stavefejl. Et par minutter af redigering vil gå langt.

Blød og hård Copywriting til nyhedsbreve

Skrivning for print nyhedsbreve og online nyhedsbreve er to forskellige ting. Vær sikker på at give din skrivestil en let strøm, som læserne kan scanne igennem hurtigt. Gør det samme med din formatering, kan du opnå dette ved hjælp af caps, asterisk, bindestreger hvide rum, etc., men ikke overforbrug én stil. Læsere nødt til at forblive visuelt indgreb.

Hvem Læser nyhedsbreve, Anyway?

Usability ekspert Jakob Nielsen gennemført en ny undersøgelse om nyhedsbreve. Resultaterne var, at omkring 50 procent af læserne skummetmælk eller delvis læste nyhedsbreve. Kun 23 procent af læserne læse nyhedsbrevene hele vejen igennem. De resterende 27 procent blev aldrig åbnet. Brug disse tal til at hjælpe dig med at designe en stimulerende og effektiv nyhedsbrev ved at få din læserens opmærksomhed med det samme med en god emnelinje. Så holde ham / her interesserede med engagerende og let at læse indhold.

Kredit hvor det er behørigt

Vær sikker på at kreditere forfatter (e) af dine artikler ved at inkludere en linie. Hvis du har mere end én forfatter, kan du ønsker at få deres underskrifter konsekvent repræsenteret med hvert nummer. Ved at gøre dette, vil dine læsere vide, hvad de skal forvente, kan se frem til forfatterne de nyder, samt lære om nye.