Nyhedsbrev: Oprettelse Company e-mail nyhedsbreve Tips

Timing er alt

Vælg en dag i ugen til at sende dit nyhedsbrev, når dine abonnerer er mest tilbøjelige til at læse den. For eksempel mandag er et belejligt dag for interne nyhedsbreve. Medarbejderne er friske off weekenden og klar til at starte den nye arbejdsuge. Det er et godt tidspunkt at udfylde dem på selskab nyheder og geare dem op for de næste fem dage.

Professionalisme af din virksomhed Nyhedsbrev

Firma e-mail nyhedsbreve repræsenterer professionalisme af din virksomhed til potentielle kunder og / eller medarbejdere, afhængig af, hvem der modtager forsendelsen. Det skal se imponerende, har polerede skriftligt og inden for stavefejl og grammatiske fejl. Korrekturlæsning, revision og omskrivning er absolut nødvendigt for at sikre en poleret produkt.

Logos & du

Din virksomhed logo er en stor grafisk dit nyhedsbrev. Bare sørg for et par ting, før du lægger det til dokumentet. Logoet skal være klar. Enhver bogstaver skal være let at læse med det samme. Ændre størrelse dit logo kan være nødvendigt for at opnå dette. Når resizing, skal du sørge for integriteten af ​​grafikken er intakte. ingen pixilation eller sløring skulle ske.

Moral Boostere

En af de bedste måder at øge selskabets moral og bevarer læserskare i din virksomhed nyhedsbrev er at nævne navne Folk elsker at læse deres egne navne på nogen publikation -! Selvom det er første gang, de har været opført i telefonbogen! Nogle af de måder, du kan gøre dette er ved at inkludere funktioner som "Medarbejder (" noget ") Månedens" anerkendelse af særlige hædersbevisninger og priser, både inden for og uden for organisationen, og indførelsen af ​​nye medarbejdere, medlemmer mv

Farverige Company Nyhedsbreve

Dit nyhedsbrev vil konkurrere med farverige magasiner, aviser og andre high-budget publikationer for dine læsere 'tid. Et stænk af farve på dine sider vil gøre dit nyhedsbrev langt mere synlig for potentielle læsere. Brug levende farver, der er passende til din læserskare. Hvis din virksomhed har en palet af farver, der understøtter dens branding, bruge dem.

Grafik i din virksomhed Nyhedsbrev

Grafik i en historie er vigtige, fordi de giver visuelle pauser fra faste blokke af tekst. Hvis dit nyhedsbrev giver lutter række efter række af endeløse tekst, vil din læser kede sig. Strategisk placeret grafik, der bryder op teksten i mindre, mindre imponerende dele vil tiltrække flere læsere.

Front Page News

Vær forberedt: Potentielle læsere vil dømme dit nyhedsbrev af sin dækning. Hvis forsiden ikke indeholder interessante, nyttige artikler, de fleste mennesker vil kigge på det, anser det for at være junk mail og smide det væk. Skæring hjørner på historier kan hjælpe dig med at opfylde din deadline, men det vil ikke hjælpe din læserskare base. Tag dig tid til at udvikle interessante historier og din læserskare vil stige.