Nyhedsbrev: Nyhedsbrev Tips

Ideer til Nyhedsbreve

Hvis du sidder fast i et nyhedsbrev idé, tage lidt tid til at tænke over, hvad der præcist du ønsker at komme over med din publikation. Hvis du er en virksomhed, vil det være klogt at tilbyde potentielle kunder oplysninger om din virksomheds tjenester, salg og andre tilbud. En non-profit organisation kan bruge nyhedsbrevet til at advare læserne til begivenheder og resultater samt appel for frivillige og donationer.

Nyhedsbrev Design Made Simple

Der er ingen grund til at genopfinde hjulet hver gang du vil sende en ny udgave af dit nyhedsbrev. Tak tonewsletter skabeloner, kan du bruge et sæt format til blot indtaste opdaterede historier. Disse skabeloner er generelt tilgængelige i speciel skabelse nyhedsbrev software eller ved nyhedsbrev tjenester. Sidstnævnte vil normalt håndtere distribution og sporing af dit nyhedsbrev så godt!

Grundlæggende om Nyhedsbreve

Ønsker at nå en gruppe af mennesker med opdateringer om din virksomhed, din organisation, eller endda dine personlige resultater? Hvorfor ikke skabe et nyhedsbrev? Hvis dine nyheder er i gang - i stedet for en engangs-meddelelse - nyhedsbreve er den perfekte måde at få dit budskab på en regelmæssig basis.

Bly med Top Stories, du ...

Lær af de bedste dagblade: Din redaktionelle eller en besked fra den administrerende direktør skal have en regelmæssig stedet efter de ledende poster. In-house nyheder bør have en regelmæssig stedet meget længere i. Dette giver dig den bedste chance for at konkurrere om opmærksomhed, mens de kender dit nyhedsbrev ved hvor man kan finde, hvad de ønsker.

B2B Nyhedsbreve

Hvis du opretter en business-to-business (B2B) nyhedsbrev, en vigtig faktor til at overveje, er det åbne sats. Sørg dit nyhedsbrev ikke er leveret til modtagernes junk mail mappe. Dette vil næsten helt sikkert garantere din dokument bliver slettet før den åbnes. Kontroller nuværende spam love til at se, hvordan du undgår at blive uønsket indgivet.

Glem ikke din Tak Yous

En god idé er at have en kvitteringer afsnit af dit nyhedsbrev. Navngiv bidragyderne i hvert nummer, med en kort bio og kontaktoplysninger (hvis de ønsker). På den måde genkende dig andres hårde arbejde og inspirere flere abonnenter til at bidrage til din publikation.

Alle klokker og fløjter

Lige så vigtigt som det er for din kopi skal være ren og sprød i dit nyhedsbrev, er det lige så vigtigt ikke at overbelaste din publikation med store grafiske filer og / eller animation. Ikke alene har disse elementer distrahere læsernes opmærksomhed, de gør dit nyhedsbrev sværere at åbne. Hvis de skal vente alt for længe, ​​vil mange abonnenter blot slette dokumentet, mens de venter at åbne.

Læser Feedback

Når det er muligt, at holde styr på læseren svar på dine spørgsmål. Enten giver en tilbagemelding e-mailadresse eller periodisk tilbyde en undersøgelse for læserne at udfylde. Vær opmærksom på resultaterne! Det er en hurtig og gratis måde at gøre dit nyhedsbrev den bedste det kan være.