Nyhedsbrev: Nyhedsbrev Copy Writing Tips

Skrivning i 1., 2. eller 3. Person

Når du skriver i:

First Person, brug "Jeg", "mig" og "vi". Dette refererer til den person, der taler.

Anden person, brug "dig". Dette refererer til den person, der lytter.

Tredje Person, brug "han", "hun", "det," og "de". Dette refererer til den person eller ting forfatteren (højttaler) taler om.

Forbered dig på en interview

Første tommelfingerregel for at forberede et interview? Har nogle grundlæggende viden om emnet, du vil være der dækker! Dette gøres nemt ved at få lidt baggrundsinformation fra andre trykte medier, såsom bøger, tidsskrifter, dokumenter mv (Planlægning vil også tillade dig at være i stand til at udøve en * intelligent * samtale med din gæst.)

Når du har en generel idé om dit emne, udarbejde en liste over spørgsmål, du gerne vil spørge din interviewede; tænke over, hvilke oplysninger dine læsere gerne vil vide. Du kan derefter bruge disse spørgsmål som en generel ramme for interviewet. Være fleksibel ... du vil næsten altid tænke på mere, når interviewet er startet.

Tegning de faktiske omstændigheder

Som en kopi redaktør, en af ​​de måder at få en forfatter til at forklare manglende fakta er at bede dem om at forklare, hvad der er i den artikel, som du ikke forstår. Ved at have dem forklare højt, vil de sandsynligvis "sige" hvad der ikke "skrevet!" Du kan nu foreslå ændringer ved hjælp af forfatterens egne ord.

Ordet Helper

Ligegyldigt hvilken slags trykt materiale du udgiver, sørg for at det går ud fejl-fri! Erfarne korrekturlæser, Cindy Kalinoski, hjælper du formidle den ønskede besked "uden at blive distraheret af inkonsekvent formatering og layout, stavefejl, gentagen materiale, ukorrekt grammatik eller manglende tekst." Online korrekturlæsning til rådighed!

Begyndende med en række

Når du begynder en sætning med et nummer, såsom "20 år siden," præcisere antallet frem for at bruge tal. Den eneste undtagelse er, når du bruger datoer.

Eksempler:

For tyve år siden ...

2001 var et år, der bragte løfte ...

Hold din læserens interesse

Din mission, hvis du vælger at acceptere det, er at holde din læserens interesse ved at nå ud med dine ord, og ikke dine visuals. Selv den bedste layout og design vil ikke holde deres opmærksomhed, hvis kopien er dårligt skrevet. Husk dette er et nyhedsbrev, og du er i et kapløb med tiden! Dine ord skal få fat i dine læsere og trække dem i hurtigt, før de har tid til at finde en papirkurven!

Skrivefærdigheder

Selv om "jagten og hakke" skrive metode kan bruges til at producere dit nyhedsbrev, er det ikke foreslået. Hvis det er muligt, at investere tid og tage en klasse (eller brug et skrive program); fokusere på en rimelig hastighed med fejlfri kopi. At lære at skrive, vil i høj grad forbedre din produktionstid.

Numbers: st, nd, th og rd

Prøv at undgå trangen til at sætte "st", "nd", "th" eller "rd" efter datoer, når de vises i dit nyhedsbrev. For eksempel, hvis den dato, du bruger, er 5. maj ikke bruger 5 Maj. Men hvis det er en fælles betegnelse, som du "høre" når du siger det som femte sal eller 5. sal, bruge det.

Skriv et brev til redaktøren

Inden du skriver din læserbrev, tjek specifikke retningslinjer til avisen, du vil skrive til for ord grænser og stil. Følg derefter disse enkle regler:

1) Hold Deres brev kort (200-300 ord) - de er mere tilbøjelige til at blive udskrevet.

2) Angiv de vigtigste punkt klart i første afsnit. (Hvis du føler 2-3 stykker er ikke nok til at give udtryk for dine synspunkter, overveje at skrive en gæst redaktionel stedet.)

3) Hold det på et personligt plan, og være sikker på, at det er på tide.

4) identificere dig selv altid - være sikker på at inkludere dit fulde navn, adresse og telefonnummer, så du kan kontaktes og brevet kan verificeres. (Du kan anmode denne info ikke medtages, når brevet er offentliggjort.)

Sammentrækninger

Sammentrækninger er generelt accepteret i de fleste ikke-akademisk skrivning (feature stories). Når det bruges i en tone, de bidrager til at tilføje personlighed og brugerne vil finde dine artikler lettere at læse. Nogle af de mest almindelige sammentrækninger omfatter:

det er (det er)
han er (han er)
der er (som er)
lad (lad os)
Jeg er (jeg er)
de er (de er)
er ikke (er ikke)
ville ikke (ville)
kunne ikke (kunne ikke)
vi får (vi vil)
vi er (vi er)
vi har (vi har)
du ville (du ville)
vi havde (vi ville)
ikke (ikke)
vil ikke (vil ikke)

Illustrer med ord

Leap. Brugen af ordet »spring« tegner et umiddelbart billede i læserens sind. Det er sådan en aktiv, positiv, glad verbum. Springende føles godt. Du springer til undsætning. Du springer ind i hinandens arme. Ordet er omgivet af rige og positive billeder. Vigtigst af alt, behøver virksomheder og organisationer ikke springe. Juridiske afdelinger ikke springe. Kun folk springe. Og det er det, der gør forskellen her.

Udover springende, hvad kan du gøre? Du kan smile - "En nylig spørgsmål fra en abonnent gjort os til at smile." Man kan blush - "Vi var flov over at opdage, at nogle navne blev udeladt fra vores mailingliste sidste måned." Kort sagt, kan du oprette billeder, der viser dig ' re menneske. Og når du viser, at dit nyhedsbrev er udgivet af individuelle, omsorgsfuld, fejlbarlige mennesker, vil du oprette forbindelse med dine abonnenter i en langt mere meningsfuld måde.

Skriv en overskrift

Den nemmeste måde at komponere en overskrift, er at skrive en hel sætning ved hjælp af den vigtigste punkt af interesse fra artiklen. Derefter stram den op ved at fjerne alle unødvendige ord.

Prøv ikke at få "fast" på en bestemt ord eller overskrift og holde skrive, indtil du har flere at vælge imellem - så vælge den mest spændende overskrift.

Senest anmeldte indhold

Leder du efter gratis indhold nyhedsbrev? Tjek artikler, der har fået forelagt andre nyhedsbreve i din niche eller beslægtet område. Chancerne er, hvis du skriver til forfatteren og bede om tilladelse til at genoptrykke den brik, du `ll have øjeblikkelig indhold. Sørg dog for at følge de instruktioner, du får, når genoptrykningen en artikel. I de fleste tilfælde vil du blive bedt om at medtage oplysninger om ophavsret og måske en kort bio på forfatteren.

Undgå gentagelser af ord

Skriv ikke kedelige artikler ved at bruge det samme ord (r) igen og igen. Spice den lidt op ved at åbne din synonymordbog og bruge beslægtede ord ... især hvis du finder du har brugt det samme ord to gange inden for samme sætning!

En måde du kan kontrollere dette, er at cirkel ord, som du har brugt mere end tre gange. Hvis du kan ændre ordet uden at ændre betydningen, så gør det.

Redaktionel politik

Etablering redaktionelle politik og stil retningslinjer for dit nyhedsbrev vil bidrage til at undgå forvirring og kontroverser. Prøv at finde en gylden middelvej ved at udskrive et afbalanceret udvalg af synspunkter med disse foreslåede generelle retningslinjer: 1) Må ikke nogensinde fornærme nogen gruppe eller enkeltperson; 2) Lad integritet være din guide (ikke magt og penge); 3) Sikkerhedskopier alle argumenterende erklæringer eller problemer med beviser; 4) Husk, hvem din målgruppe er, og skrive for dem; og 5) At formulere regler for specifikke skrivning stilarter som forkortelser, tegnsætning osv

Opnå ISSN (ISSN)

Her er nogle oplysninger, som du måske ønsker at nævne.

Nyhedsbrev udgivere bør overveje at få en ISSN (ISSN) for deres nyhedsbrev for at gøre det lettere for bibliotekerne at holde styr på publikationer med lignende navne.

En enkelt ISSN entydigt identificerer en titel, uanset sprog eller land, hvor offentliggjort, uden byrden af ​​en kompleks bibliografisk beskrivelse. Den ISSN selv har ingen anden end den entydige identifikation af en seriel betydning.

En ISSN er otte cifre.

Du kan få en ISSN dit nyhedsbrev gratis fra Library of Congress`s National Serials data Program på http://www.loc.gov/issn/
Udgivere uden for USA kan få en ISSN fra deres landets `Nationalbiblioteket.

Hårdtslående Overskrifter

En actionfyldt overskrift vil trække læsere til dit nyhedsbrev, hvis du tager dig tid og følge nogle enkle retningslinjer. Dette er ikke en tid til at være sød og klog, men at fortælle dine læsere om dit vigtigste "news".

1. Brug altid nutid; aktive ord
2. Brug ikke mere end syv til otte ord
3. Kort, let at forstå ord virker bedst
4. Vær specifik; Hvis du har mere at sige, tilføje en sub-head
5. Undgå unncessary ord (den, en, en, etc.)
6. Indstil din overskrift i store, fede typer
7. Og sørg oplysningerne forklares yderligere i din bly artikel

Nutid

Artikler er altid mere interessant for dine læsere, hvis du skriver i nutid. For eksempel, i stedet for at skrive "Contest for at begynde i næste uge," brug "Contest starter mandag." Det er mere direkte og skaber en følelse af aktualitet.

Tjek dine fakta

Almindelig og enkel, er dine læsere regner med dig at levere præcise fakta i dine nyhedsartikler. Lige som advokat gennemgår sin sag påberåbe den, skal du gennemgå dine fakta før du udskriver dem. Lejlighedsvis vil dog fejltagelser ske. Hvis ja, undskyld i tide og undgå at gøre den samme fejl. Oftest vil din abonnenter acceptere din undskyldning, fordi de forstår det tidspres af en publikation.

Undgå Sexist Stereotyping

Før du løse dit publikum, skal du vide, * der * de er at undgå pinlige, stereotype, sexistiske udtryk i dine artikler og annoncer. Hvis du ikke har brugt tid eller penge på den demografiske forskning, kan du medtage den bredeste vifte af læsere ved at huske sådanne ting som: ikke alle sygeplejersker er kvinder, ikke alle læger er mænd, ikke alle forsørgere er fædre, og ikke alle forældre, der ophold i hjemmet er en "mor!"

Edit til Klarhed

Når du redigerer, er der særlige ting, du bør være på udkig efter, herunder nøjagtighed udsagn, gentagne breve-ord-sætninger-sætninger, forkert stavede ord, og korrekt grammatik.

Du bør være i stand til at forstå historien og nemt identificere de vigtigste idé. Kopien skal flyde godt, som det er læst. Hvis du er den ene redigering, skal du sørge for at undgå fuldstændig omskrivning andres artikel - komme med forslag om dine revisioner i stedet.

On Spec.

Hvis du sender din første forespørgsel eller følgebrev, og du har aldrig havde udgivet noget før - ikke indrømme det skriftligt. Bare giv det dit bedste skud og skrive så godt som du kan, måske acceptere at skrive artiklen "på spec (spekulation)." Det vil sige, lad dem prøve din artikel uden løftet om at kompensere dig for det.

Brug dine sanser!

Brug dine ord til at give dine læsere noget velkendt at føle, at se, høre, smage, og / eller at røre ved. For eksempel, hvis du taler om støj, beskriver støj - var det tordnende klappe? Eller måske chili smagt så varmt, du følte, som om din mund var i brand! Og glem ikke "blød som en babys bund!" (Disse er blot eksempler til at få dig tænker ... du bør holde sig væk fra klichéer!)

Credit Lines

En kreditlinje er en lille serie af typen give kredit til kilden til et fotografi eller en illustration, der anvendes i dit nyhedsbrev. Det kan også betegnes som en "høflighed line" og en meddelelse om ophavsret kan indgå i denne linje tekst.

Eksempel:

Copyright 2001 Lisa Pinter

© 2001 Lisa Pinter

Visualisering

For at forstå, hvad der ønskes på den udskrevne side, visualisering er en nødvendig egenskab for et nyhedsbrev udgiver. For at få en ide om, hvordan det færdige produkt vil se ud, vil fjerne "trial and error" metoder og i sidste ende spare tid og penge.

Find Nyheder

Uanset hvad du gør, ikke vente til "nyheder" for at finde dig - chancerne er, det aldrig vil. I stedet bliver en omrejsende reporter og søge ud nyhedshistorier for dig selv. Deltag lokale arrangementer, møder i selskabet, offentlige fora, osv - du bare kan få en vigtig samtale eller en sjælden kun engangs-foto lejlighed!

Retention

Tager noter er den anbefalede måde at huske, hvad andre har diskuteret med dig om artikler, opsætning og trykning specifikationer. Men når instruktioner kan ikke skrives i detaljer, der giver god fastholdelse - huske - er af afgørende betydning for en vellykket nyhedsbrev udgivelse.

Læs for Idéer

En af de bedste kilder til ideer til artikler kommer fra læse andre publikationer. Abonner på din lokale avis og måske et par relaterede fagblade. Sørg for at klippe interessante artikler og tilføje dem til din kildefil.

Tal i Mellemøsten

Hvis du bruger tal i dine artikler, den tommelfingerregel er at skrive numrene et til ni, og brug tal for alt andet, der er 10 eller højere.

Undtagelserne er: adresser, tidspunkt på dagen og dato, side og kapitelnummer, procentdele, temperaturer, penge, aldre, kanaler, fagforeninger, sport scores, afstemningsresultater og egennavne som 7-Up!