Nye Verdens Korteste Woman

Guinness World Records erklærede, at den nye rekord som "Korteste Living Woman" går til Bridgette Jordan, 22, der måler 2 ft 3 i (eller 69cm) høj. Hendes højde også giver hende til en anden bog, så hun bliver hyldet som "Korteste Living Søskende"; hendes bror Brad Jordan to år yngre end hun, er højere med næsten en fod, stående 3 ft 2 i (92cm).

Nye Verdens Korteste Woman

De søskende 'rekord højde skyldes Majewski osteodysplastic oprindelige dværgvækst type II, som ikke forhindrer dem i at normale liv - søster og bror begge deltage Kaskaskia College, Illinois.

Bridgette er en stor musikelsker, der spinder off hendes andre hobbyer som dans og cheerleading. Brad voksede glad for basketball af alle ting, og intet stopper ham fra at nyde hans spil.

Faktisk, Bridgette mener, at "Det er dejligt at være små", og ifølge hende, selvtillid er alt det tager. Hendes bror Brad, som kunne have vundet titlen, men for sin søster, er også sikker på, at "det er ok at være anderledes", og han håber, de sætter et godt eksempel på, at der for andre mennesker.

Nye Verdens Korteste Woman

I adskillige år, vil Bridgette blive udsat for konkurrence fra den dag "Korteste Teenager 'Jyoti Amge fra Nagpur, Indien, der står 2 ft tall (61,95 cm) i en alder af 17. Den tidligere voksen åndenød rekord tilhørte Elif Kocaman (22), fra Kadirli, Tyrkiet, der er en tomme og en halv højere end Bridgette.