Nye udendørs møbler ideer

Nye udendørs møbler ideer


Har du brug for nogle nye udendørs møbler ideer til at få din baghave klar til grill, pool parter og rolige aftener under stjernerne? Der er masser af måder til at sætte fut terrassen eller værftet ud over blot at arrangere græsplæne stole omkring din grill.

Nye udendørs møbler ideer

Når man overvejer udendørs møbler muligheder, de fleste mennesker tænker på typiske aluminium græsplæne stole, træ borde, plast gårdhave sæt, eller endda aluminium gårdhave møbler sæt komplet med et par stole, puder, og paraplyer. Disse elementer er fint, men der er helt sikkert flere muligheder. Hvis du ønsker at give din udendørs område en anden type udseende, er der masser af valgmuligheder.

Bistro Sets

Leder du efter en chik lille løsning for dig og én anden person? Nyd brunch eller sent middage med vin under blød belysning ved at oprette en bistro sæt på din terrasse. Bistro sæt er generelt små borde med to stole. De er ofte lavet af metal med indviklede detaljer.

Beton Møbler

Hvis du er ofte væk i løbet af dagen, når sommer storme kan være under opsejling, og du også ofte glemmer at bringe i puder eller sikre din udendørs møbler, kan konkret møbler være en god satsning. Spærring de værste storme, er et konkret sæt sandsynligvis ikke går nogen steder, uanset om du glemmer at passe det eller ej.

Nye udendørs møbler ideer
Bord med Fire Pit

Tabeller med Fire Pits

Ristning skumfiduser, mens du chatter væk har aldrig været nemmere. Borde med indbygget ildsteder tillade dig at have lys, varme og ubesværet s'mores. Du får fordelene ved et lejrbål i et kontrolleret miljø. Du behøver ikke at bekymre dig om at trække ud og positionering stole omkring et bål hver gang, da de er allerede ved bordet.

Solar Powered Paraplyer

Gårdhave sæt kommer med paraplyer knyttet til at tilbyde skygge i løbet af dagen, men vidste du, at de samme paraplyer kan tilbyde lys om natten? SolarPanelsPower.net viser, hvordan gårdhave paraplyer med vedhæftede solpaneler kan samle energi i løbet af dagen og tilbyde lys for måltider og chatter om natten, når en brand er unødvendig eller uønsket.

Mal din terrasse Stole

Selvom gårdhave borde og stole kommer i en bred vifte af stilarter, kan der ikke være så mange farver eller mønstre, som du gerne vil. Mange er færdig i neutral eller i det mindste dæmpede toner. Må ikke vige tilbage fra at tilføje nogle lyse maling til din stole, der trækker op til en træ-tonet tabel til en festlig, kontrasterende look. DIYideas.com har et diasshow af malede patio stole at tage inspiration fra. Overveje striber og roser spray malet på flet eller træ, f.eks.

Udbudt en bærbar Gazebo

Pavilloner er ikke nye, men ikke alle har værftet til at rumme en fuld-størrelse en. En ny tage på den fancy havepavillon stil er den bærbare havepavillon, som du kan finde i hjemmet og haven butikker. Vælg stoffet og farve, der vil supplere dit hjem og dine andre udendørs møbler. Du vil ikke ønsker at forlade det op på ubestemt tid. Tag det ned og sætte det væk, når det ikke er i brug for at forlænge dens levetid.

Brug træstubbe

DIY Ideas viser, hvordan du kan bruge en træstub som en skammel på din picnic bord. Tilføj en pude efter eget valg (sørg for at det er knyttet godt), og du vil have et ekstra sæde med meget lille indsats eller penge.

Vælg Teak Hvis du opgraderer

Hvis du tidligere har købt en samling af aluminium og plast udendørs møbler kun brikker at blive svigtet, når de ikke holde op til vejret, UV-stråler, eller tid, overveje at opgradere til teak træ elementer. Dette vil være mere af en finansiel forpligtelse, men teak tendens til at stå sig godt til fugt og sol. Du har heller ikke at bekymre dig om at tage det inde, når den ikke er i brug.

Vælge din nye udendørs møbler

Før der iværksættes på din søgning efter opgraderet møbler til din terrasse, dæk, eller værftet, beslutte, hvad der er vigtigt for dig. Hvis du har penge at bruge, kan du være interesseret i en dyrere valg, ligesom teak møbler. Hvis du har brug for en moderne opdatering, men du er på et budget, indkøb billige kurvestole og spray male dem i farver, der løfter dit humør, så snart du gå udendørs, kan være den bedste løsning. Der er masser af nye udendørs møbler ideer til at gå rundt, uanset hvilken plads du har brug for at dekorere eller hvad dine personlige præferencer er.