Nye Sundhedsmæssige fordele af honning Revealed

For at få et klart hoved og en stærk sind i alderdommen, er det bedre at erstatte sukker med honning. Forsøg med dyr, foretaget af New Zealand forskere har gjort det muligt for forskerne at opdage nye sider af effekten af ​​honning på kroppen. Det blev konstateret, at produktet forbedrer hukommelsen og reducerer angst.

Nye Sundhedsmæssige fordele af honning Revealed

For et år, havde forskerne fra University of Waikato i Hamilton været at holde rotterne til kost med forskellige kilder til glucose: en gruppe af gnavere blev givet honning, den anden var fodret med saccharose, og den tredje gruppe fik de produkter, ikke indeholder sukker. Dyrene blev tilbudt en bred vifte af opgaver, mens specialister regelmæssigt sammenlignede deres manifestationer af angst og rumlig hukommelse.

Under forsøgene blev det klart, at anvendelsen af ​​honning forudsat de mest gavnlig virkning på dyr. Således rotterne, der spise honning brugt næsten dobbelt så meget tid i de åbne eksperimentelle labyrinter end dem spise saccharose og ikke indtager sukker overhovedet. Det betyder, at "honning" dyr havde det laveste niveau af angst. Disse rotter ikke var bange for at gå til de komplekse områder i labyrinten, og de manifesterede meget bedre fysisk hukommelse.

Forskerne mener, at regelmæssig brug af honning reducerer angst og forbedrer hukommelsen i baggrunden af ​​modningen. Eksperterne tilskriver denne gavnlige effekt af honning til sin kraftfulde antioxidant egenskaber.