Nye Mødre og ledsmerter

Ikke alle kvinder oplever efter fødslen fælles ubehag, hvorfor kvinder, der gør, måske finde det endnu mere forvirrende. Post-partum fælles ubehag er ikke ofte talt om. Bare Google vilkårligt antal variationer over emnet, og du wonÂ't finde meget information spærring nogle fora og et par artikler.

Manglende information om dette emne kan være forvirrende for kvinder, der oplever efter fødslen ledsmerter. Spørgsmål fortsætter: Er det normalt? Er det permanent? Hvilke skridt kan tages? Det er normalt. Fælles ubehag er meget almindeligt blandt nye mødre. Ni måneder af drægtigheden vil helt sikkert tage sit præg på kroppen. Ikke alene den gravide mor erfaring kropslige forandringer, men særlige hormoner udskilles af kroppen for at forberede sig til babyÃ, â vækst inde i mother livmoder.

Relaxin er et hormon, som kroppen producerer under graviditeten, der slapper ledbånd knyttet til skambenet, hvilket giver mulighed for udvidelse af muskler og ledbånd, mange gange ud over deres naturlige kapacitet. Den ekstra vægt bærer især i det sidste trimester af graviditeten udøver stort pres på rygmarven, knæene, og haleben (haleben). Selv leveringen selv, mens en mirakuløs begivenhed, er en proces, der sætter enormt stress på en womanâ krop. Det er klart, at kroppen vil tage tid at vende tilbage til normal, da muskler og ledbånd begynder at stramme op, er re-styrkes efter fødslen. Det er midlertidig. Lægerne siger, at det kan tage alt mellem 4 til 9 måneder for kroppen at vende tilbage til normal. I denne postpartum fase mange kvinder oplever mild, moderat og endog intens fælles ubehag på grund af biokemiske faktorer i kroppen.

Ømhed af leddene kan skyldes gentagne bevægelser plukke din baby, fodring, og bære din baby rundt. Og indtil dit barn tilpasser sig en normal sovende mønster, kan din krop ikke får tilstrækkelig hvile i tilstrækkelig grad at komme sig graviditet og fødsel. På grund af disse faktorer, kan fælles ubehag være en invaliderende faktor for mange kvinder i denne fase. Nye mødre vil ofte klager over ubehag i nakke, ryg, knæ, hofter og fødder. Disse smerter er midlertidige og kan kun vare et par måneder efter leveringen. Men sådan smerte kan intensivere når leddene ikke kan få den ordentlig hvile de har brug for som barnet har brug for din opmærksomhed. Søvnmangel kan også tage sit præg.

Hvilke skridt kan tages? Den mest almindelige form for fælles ubehag er tilbage ache. Anvendelse af en aktuel creme på leddene, smerte kan bidrage til at lindre smerter. Lad en anden anvende det for dig, når barnet er napping, så det giver tid til at slappe af og hvile dit fælles, maksimere den aktuelle creama evne til at lindre smerter. Hvis du ansøger det selv, bruge handsker og anvende det på led dit barn vil ikke komme i kontakt med. Mange mødre rapporterer fælles smerte på grund af amning. Amning selv kan ikke være årsag til fælles smerte, men den måde, du holder din baby løbet af denne tid er vigtig. Støt din position med masser af puder, så dine skuldre og ryg ikke er forsynet med vægten af ​​din baby. Din kropsholdning skal være korrekte for at undgå belastning af enhver muskler eller led.

Seks uger efter fødslen, så spørg din læge om post-natal øvelser, der kan hjælpe med at lindre ledsmerter. Post-partum massage kan også hjælpe. Et vigtigt aspekt af post-partum fælles sundhed er ernæringsmæssig støtte. Da kroppen er stadig ved at komme fra graviditet og fødsel, dine led har brug for næringsstoffer, som kan medvirke til at styrke og opretholde sunde led. Spørg din læge om at tage en fælles supplement ligesom GoFlex. GoFlex leveres også med en Food and Drug Association godkendt lokal applikation indeholder capsaicin, et hurtigt virkende fælles smertestillende creme. Denne creme er meget effektiv; Men er det lavet af chili peber, så hvis du er en mor er det ekstremt vigtigt, at du har en anden, der er ikke en baby handleren anvende cremen. Du brug ikke ønsker, at denne creme til at komme i kontakt med en babyer øjne, vil det brænde themJoint kosttilskud indeholder næringsstoffer, der puster dine led. Næringsstoffer som glucosamin, HYAL fælles, Interhealth kollagen type II, MSM, grønne læber musling alle bidrage til at give smøring og næring dine led har brug for at støtte fælles sundhed. Visse urter såsom Boswellin og hvid pilebark hjælp til at lette fælles sår og lindre ubehag.

Ved at nære din leddene youÂ'll finde den hjælp du har brug for at opfylde de krav og glæder tage sig af dit nyfødte barn!