Nye hjem realkreditlån

Nye hjem realkreditlån


Opbygning af et hjem er en drøm for mange amerikanere, men navigere verden af ​​nye realkreditlån kan være en skræmmende opgave. Finde realkreditinstitutterne, der vil arbejde med din situation er nøglen til en vellykket finansiering.

Oprindelige planer for et nyt hjem

Der er mange ting at overveje, når man bygger et nyt hjem, og de fleste af de beslutninger vil påvirke din finansiering. Dit første skridt bør være at finde ud af, hvor meget af et hjem, du har råd til. Husk at faktor i prisen på jord også.

Selvom du sandsynligvis ikke ønsker at acceptere nye hjem pant tilbud på dette punkt, bør du diskutere med en långiver, hvor meget af et lån du er berettiget til. Sørg dette passer ind i dit budget ved at arbejde ud månedlige beregninger betalinger.

Når du har en god idé om, hvor dine finanser er, kan du bestemme, hvilken slags et hus, du vil bygge. Baseret på dit lån potentiale, bør du være i stand til at besvare følgende spørgsmål:

  • Hvor vil hjemmet blive placeret? Kan Priserne varierer dramatisk baseret på, hvor du ønsker at opbygge. Et nyt hjem i et stærkt skovklædt område vil koste mere end et hjem i et planlagt samfund, fordi bygherren skal rydde jorden og køre nye hjælpeprogrammer til området.
  • Hvem er din bygherre? Mange hjem bygherrer skal kende din økonomi, så de kan arbejde inden for dit budget. De bør have flere hjem planer, du kan vælge fra, og vil ofte vise dig måder at holde omkostningerne nede.
  • Hvornår vil du bygge? Dette er især vigtigt, hvis du har brug for at sælge din nuværende hjem, eller hvis du vil købe den jord flere måneder i forvejen. Enten scenario kan betyde flere out-of-pocket udgifter, hvis du stadig betale din nuværende realkreditlån, mens samtidig at foretage betalinger på dit nye byggeri. Du bør også give mulighed for ekstra tid er baseret på forsinkelser i byggeriet.
  • Hvad er dine hjem planer? De fleste bygherrer har pre-designet planer, du kan vælge fra, eller du kan gå med en arkitekt, der vil udvikle tegninger baseret på dine ideer og behov. Uanset hvilken du vælger, skal du ikke lade nogen pres dig til at tilføje funktioner, du ikke er interesseret i.

Finansiering af en New Home

Afhængigt af når dit hjem er bygget, er der to vigtigste finansielle muligheder for at udforske.

Byggeri Loan

Før en bygherre starter byggeriet på dit hjem, skal du have en konstruktion lån på plads til at finansiere projektet. En konstruktion lån er normalt en kortfristet lån, der konverterer til en konventionel pant ved afslutningen af ​​projektet.

Under byggeprocessen, vil du gøre de månedlige betalinger til din långiver, mens långiveren udbetaling til bygherren ved forskellen faser af byggeriet. Når huset er færdigt, bygherren modtager den endelige betaling til hjemmet byggeri.

Typisk byggelån konvertere til nye realkreditlån, efter at hjemmet er bygget. Selvom renten på byggelånet kan være højere, da det er et kortfristet lån, kan du gøre op for det med en lavere realkreditlån rente. Du vil også spare hundredvis af dollars på lukning omkostninger ved at bruge det samme selskab for begge lån.

Bridge Loan

Hvis du har brug for at foretage betalinger på dit nye hjem pant, før du sælger din nuværende hus, kan du bruge en bro, eller svinge, lån. Denne type lån giver dig mulighed for at bruge det hjem, du i øjeblikket betaler pant i som sikkerhed, indtil du sælger den. Da de fleste boligkøberne ikke har nok penge til at købe et nyt hus, mens deres aktiver er stadig i den gamle, kan dette være et godt værktøj til at få dig gennem i-mellem periode.

Som med enhver form for lån, gebyrer og rentesatser for bruden lån varierer. Du kan være i stand til at forhandle en bedre aftale, hvis du får en bro lån fra samme långiver der giver dit nye hjem pant. Mange hjem realkreditinstitutterne, som Wells Fargo og GMAC, tilbyder alle de hjem pant produkter, du har brug for.

Nyt hjem realkreditlån Oversigt

Planlægning din økonomi omhyggeligt og arbejder tæt sammen med din långiver er en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre for at få et nyt hjem realkreditlån en smertefri venture. Da du kan bruge den samme finansielle institution for flere lån relateret til dit nye hjem, sørg for at det er en virksomhed, du føler dig tryg med, og som behandler dig retfærdigt.