Nye Dior Addict Fragrances

I juni 2012, Dior modehus frigiver en ny Addict kollektion af tre dufte: Dior Addict Eau Fraiche, Dior Addict Eau Sensuelle, og Dior Addict Eau de Parfum. Alle tre dufte er præget af stærke kontraster, mod og nåde.

Nye Dior Addict Fragrances

Dior Addict Eau Fraiche

Dior Addict Eau Fraiche er en forfriskende, forførende, og træagtig duft.

De øverste noter af duft er frisk citrus: grapefrugt og bergamot. "Hjertet" omfatter noter af fresia og hvid lotus, aromatiseret med granatæble frugt dråber. De base noter er woody, kombineret med sensuel hvid moskus. Den perfumer af duft, Francois Demachy, siger, at duften Dior Addict Eau Fraiche er lyse, mousserende, fuld af friskhed og begær.

Nye Dior Addict Fragrances

Dior Addict Eau Sensuelle

Den anden duft fra den nye kollektion er Dior Addict Eau Sensuelle. Dens vigtigste funktioner er blomstermotiver, sensuel, lyse og harmonisk.

De øverste noter af Dior Addict Eau Sensuelle påvirkes af intense nuancer af rosenolie og steg absolut. "Hjertet" toner repræsenteres af æteriske olier af rose og jasmin, og basen er præget af balance og harmoni i cedertræ noter og blød hvid moskus.

Nye Dior Addict Fragrances

Dior Addict Eau de Parfum

Dior Addict Eau de Parfum er det tredje produkt, præsenteres i den nye Addict kollektion. Dens sammensætning indeholder et samspil af orientalske og moderne noter.

Duften åbner med en mandarin træ og silke kronblade af mandarin blomster. "Hjertet" er en jamaicansk blomst med en berusende aroma. Basen er repræsenteret ved en sensuel vanille.

Alle tre duft s fra Addict kollektion kan købes som spray i flasker af forskellige størrelser: 20 ml, 50 ml og 100 ml.

Nye Dior Addict Fragrances