Ny Profession: Cuddler

Krammer burde indtage sin retmæssige plads blandt menneskets fremherskende behov dømme efter det faktum, at det er blevet en profession - og en meget vellykket! Måske er der nogle mennesker vil vige tilbage fra lejet krammer, fordi de er sikker på at det er en meget intim (nok den mest intime) form for kontakt, men det ser ud der er en hel del mennesker er klar til at betale for at få nogen til at kæle for.

Ny Profession: Cuddler

Den oprindelige idé til at fremlægge denne slags tjeneste tilhører en fed 29-årig kvinde kaldet Jackie Samuel. Hun havde brug for penge til at finansiere sine studier og at føre en lille søn, og gjort op hendes sind til at handle hendes varme og krammer evner. De synes at være temmelig godt, for Samuel opkræver omkring $ 60 en time og tjener noget som $ 260 om dagen; Hun har sidst haft så mange opfordrer hendes faglige færdigheder, som hun var tvunget til at hyre den anden faglig Cuddler i verden.

Dette valg af erhverv havde hendes stemplet en prostitueret af nogle, men Samuel giver ikke en pleje. Hun fastsætter strenge regler om graden af ​​intimitet under præstationen af ​​tjenesteydelsen og er klar til at levere til nogen person uanset køn eller alder. Hendes kunder er ensomme mennesker eller mennesker oversvømmet i komplicerede sammenhænge, ​​som udelukker fri styrketræning; Der er også folk, der bare elsker at putte sig og glæde på chancen for at få det, når de har lyst til det. Er du forfærdet ved udsigten til at ringe i en Cuddler - eller bare ikke kan vente med at gøre dit liv varmere? Tja, det er en meget privat beslutning, men vi ofte betale penge for at få det bedre, ikke?