Ny Mest beskidte sted nogensinde - NY T-kontorer

Her kommer et godt incitament til at se sig omkring dit kontor med en frisk øje!

Ny Mest beskidte sted nogensinde - NY T-kontorer

En nylig undersøgelse foretaget af boffins på University of California, San Diego, afslører, at kontorer over hele stater myldrer med bakterier, og hvad der foregår bakterier-wise i mænds kontorer i New York trodser fantasi. Mænds kontorer er rapporteret at være forurenet end kvinder - hvilket næppe overraskende - og de steder, der er mest tilbøjelige til at indsamle bakterier er telefoner og stole.

Dr. Scott Kelley (San Diego State University) og hans kolleger gjorde en forskning i 90 kontorer i 3 byer - New York, San Francisco, og Tucson, Arizona - tager prøver af forskellige overflader på kontorerne og analysere dem for bakterier. Resultaterne, der er offentliggjort i tidsskriftet PLoS One, viser, at mere end 500 arter af bakterier angribe vores kontorer. Der er store forskelle i mængden af ​​bakterier mellem mænds og kvinders kontorer og blandt overfladetyper med bakterier absolut foretrækker stole og telefon. Som for byerne, San Francisco viste sig at være den reneste by mens New Yorks kontorer viste sig at være den mest beskidte.

De fleste bakterier er typiske menneskelige indbyggere, der bor på huden og i forskellige hulrum inde i vores kroppe, men der er andre, der kommer ind fra det udendørs miljø.

Da mænd tager mindre omhu for at vaske og børste deres tænder i forhold til kvinder, og deres krop overflade er generelt større, de bærer langt større mængder af forskellige bakterier - hvorfra de får på kontor overflader. Der gør folk de vigtigste contaminators af deres omgivelser, som blev delvist bekræftet af resultaterne af et forskningsprojekt på fly bakteriel forurening.

Dr. Scott Kelley kommentar løber at folk har tendens til at bruge mere og mere tid indendørs, men at vide lidt om faren fra bakterier og virus angriber vores lokaler. Undersøgelsen havde til formål at tilvejebringe primære oplysninger om bakterielle samfund i kontorer og afsløre den måde, de kommer i.