Ny Medical Tilstand: travle livsstil Sundrome

Skotske psykologer har beskrevet en ny moderne sygdom, der kaldes "en travl livsstil syndrom" - syndromet beskæftigelsesområdet.

Ny Medical Tilstand: travle livsstil Sundrome

Den italienske populærvidenskabelige tidsskrift Psicologia e Salute informerer om det. Sygdommen rammer dem, der er mest tilbøjelige til forfængelighed, information overload, over-aktiv livsstil, og kronisk mangel på søvn.

Forskerne hævder, at syndromet af beskæftigelsen ligger i de pludselige hukommelse bortfalder og generel glemsomhed som er typisk for ikke kun moden, men flere og flere unge, der tilhører den såkaldte "aktive alder" - mellem 25 og 40 år. Den vigtigste grund, ifølge eksperterne, er, at hjernen hos moderne mennesker desperat mangler resten. Som du ved, vil den trætte hjerne huske og lægge mærke til mindre.

Glemsomhed i de unge er ikke et signal om problemer med hjernen - den sagkyndige stress i siderne i bladet. Hvis det antages at være normalt, at vi jævnligt glemmer en tiendedel af, hvad der sker i vores liv, så i tilfælde af superaktiv livsstil den del af "glemt" information uundgåeligt stiger.