Ny gadget til Reducer dobbelthage

En enhed, der bruger støvsugeren teknologi kan redde os fra dobbelthage uden lokale operationer. Det fremmer nedbrydningen af ​​fedt og forbedrer hudens tæthed.

Ny gadget til Reducer dobbelthage

Når det kommer til udseendet af defekter, dobbelthage hos kvinder forårsager samme lidelse som cellulite. Det er særligt smertefuldt at indse, at fedt aldrig ville forsvinde fra dette ansigtet området uanset hvad du gør, og denne mangel kan kun fjernes ved hjælp af en plastikkirurgi.

Men havde det været rigtigt indtil for nylig. Dag nogle skønhed klinikker tilbyder den såkaldte vakuum teknologi, som ikke kun bidrager til at nedbryde overskydende fedt, men også for at sikre tæthed af huden. Denne procedure er næsten smertefri og meget dyre (over $ 1.500 for et kursus på 6 sessioner), men de endelige resultater er til tider overraskende.

Reaktionen hud stramning kombinerer eksponering med radiofrekvensenergi og vakuum teknologi. Ifølge plastikkirurger, denne kombination er i stand til at trænge ind gennem alle tre lag af huden. Således er en speciel sugende anordning trænger ind i dybere lag, øger blodcirkulationen, giver lymfedrænage (lymfe dræning fra skibe) og nedbryder fedt ophobning.

Nogle patienter har haft den virkning, efter den første session, men lægerne anbefaler at have mindst 6 behandlinger. Folk har ikke føler nogen smerte, men følelsen kan ikke kaldes behagelig. For at forstå hvad en mand føler under en sådan session, kan du tegne en kraftfuld støvsuger så tæt på dit ansigt som muligt. Men opstår, de mest behagelige følelser efter behandlingsforløbet - når dobbelthage forsvinder, som om den aldrig har været der.