Ny Fragrance Smells Like nye Apple Gadgets

Apple-fans fra hele verden siger, at det mest spændende øjeblik i deres liv, er at pakke en ny Apple gadget. Og dette øjeblik har en særlig lugt.

Ny Fragrance Smells Like nye Apple Gadgets

En gruppe af de kunstnere, der kaldte sig Greatest Hits, besluttet, at lugten af ​​de nye Apple-produkter måtte gå over i historien. Og så det blev skabt i samarbejde med parfumefabrikanter fra Air Aroma selskab. Det tog flere måneder at færdiggøre arbejdet.

Duften vil blive vist på den moderne kunst udstilling i Australien (Melbourne).

Så hvad er lugten af ​​Apple? Forfatterne af idéen siger, at duften ikke kan forveksles med noget. Det er den duft, der alle føler mens udpakning det nye produkt fra Apple: lugten af ​​æsken, dækket med polyethylen, tryksværte på pap, duften af ​​papir og plast, duften af ​​aluminium bærbar computer, der netop er blevet taget fra Kinesisk transporter, polystyren, klæbemidler, og gummi.

De fans af Apple-produkter kan være i ekstase skyldes den nye duft. Men der er en anden nyhed, ikke så behagelig. Desværre er den nye duft er stadig et kunstværk snarere end forbrugsgoder, og det vil kun blive vist på udstillingen i Melbourne (fra 20 april - 12 Maj). Selv, hvem ved, kan projektet blive anerkendt kommerciel succes. De fans af teknologi og Apple gadgets vil snart kunne købe den nye duft i flasker ...