Ny Fragrance Pulse af Beyonce

Igen, Beyonce er blandt de berømtheder hyppigst nævnes i nyhederne. Hendes nye album bliver udgivet, en anden europæisk turné er ved at begynde, og hun frigiver en ny, tredje generelt duften af hendes.

Ny Fragrance Pulse af Beyonce

Sangerinden, vinderen af 16 Grammy Awards og "Golden Globe" award siger, at kvinder altid fortælle hende, at hendes musik gør dem føler stærk og selvsikker, og de ​​begynder at føle en vis indre styrke. Det er den historie, hun fortæller om skabelsen af ​​en ny blomstret-citrus duft, der vil være tilgængelig på salg i september 2011.

Stjernen første duft, Heat, var en stor succes. Beyonce mener, at det afspejler hendes karakter, et vist stadium i hendes liv og karriere. Den repræsenterer nogle af hendes sensuelle sider, hendes indre styrke og karisma af en sydlig kvinde. Mens den anden Heat Rush duft er mere om den kvinde, der kaster sig ud i hvile i et stykke tid. Beyonce selv indrømmer, at Heat Rush duft er godt, når hun er på ferie. Og den tredje Pulse duft afspejler slå af sangerens hjerte og impulsivitet af hendes natur, som den berømthed tilstår.

Den nye Beyonce Pulse parfume flaske har en temmelig kompliceret design. Det er produceret på hovedet, og journalisterne spørger ofte Beyonce hvorfor.

Hun siger, at hun ønskede at gøre designet lidt fashionable og moderne. Beyonce kostumer inspireret oprettelsen af ​​parfume flaske, da de ofte har samme kompleks struktur og design.

Beyonce anser skabelsen af musik og skabelsen af duftstoffer meget ens. Det tager lang tid at finde de nødvendige ingredienser til duft og til at skrive en harmonisk sammensætning, som ideelt set kombinerer musik og tekster.