Ny Fragrance Naomi Campbell At Night

Indsamlingen af duftstoffer fra supermodel er blevet udvidet med den nye - Naomi Campbell At Night, som er annonceret som en flanker af Naomi succesfulde debut duft af 1999. Til dato omfatter Campbell samling 13 duftstoffer, hver enkelt afspejler en anden side af skønhed 's individualitet.

Ny Fragrance Naomi Campbell At Night

Den nye duft handler om Naomi s sensualitet. Kritikere kalder alle duftstoffer ved Campbell glamourøse og sensuel. Så det nye produkt er.

Den Naomi Campbell At Night duft åbner med funklende og lyse toner af bergamot, grønne blade og Mirabelle. Alliancen er kompleks og sexet. Det samme afhænder at flirte. Hjertet i duften indfanger og hypnotiserer med noter af jasmin, heliotrop, og geranium. Og så kommer en utrolig sensuel afslutning på cremet sandeltræ noter kombineret med bløde Tonka bønner, som indhyller huden giver det en spændende sød vanille duft.

Flasken og emballering fortsætte sensuel leg. De symboliserer en sexet supermodel sort korset med lokkende lyserøde blonder. Aromaen efterlader et spor af forførende nat på din hud, inviterer dig til at blive den eftertragtede Coquette for aftenen.

Aromaen vil blive frigivet, ikke kun som en parfume (50 ml), men som toilet vand (15, 30 og 50 ml), bodylotion, shower gel og deodorant spray, så godt.

Ny Fragrance Naomi Campbell At Night