November 13 Er World Kindness Day

13 November er blevet erklæret World Kindness Day. Denne ferie fejres i Australien, Brasilien, Storbritannien, Frankrig, Indien, Sydafrika, Italien, Canada, USA, Thailand, Skotland, Spanien, Kina, Rusland og andre lande.

November 13 Er World Kindness Day

Verden Kindness Day er en del af World Kindness Movement, etableret i 1997. Det officielle dokument af bevægelsen kaldes "erklæringen Kindness", som proklamerer anerkendelse af den grundlæggende betydning af simpel menneskelig venlighed som en grundlæggende forudsætning for en tilfredsstillende og meningsfuldt liv. Dette dokument lagde grunden af ​​World Kindness Movement. Dens deltagere søger at forene gennem organisationerne i de enkelte lande og gennem et verdensomspændende netværk, og for at skabe et venligere og mere medfølende verden.

På denne dag, har vi besluttet at huske de berømtheder, som er kendt for deres gode gerninger.

Det første sted på denne liste ved at højreklikke tilhører Angelina Jolie. Denne skuespiller er altid involveret i velgørenhed. Ud over det faktum, at hun er en Goodwill ambassadør for FN Flygtningehøjkommissariat, har Jolie adopterede børn fra den tredje verden og støtter kvinders rettigheder og børn samt den universelle ret til at leve i fred.

En anden guru af velgørenhed er permanent U2 forsanger Bono. Han er en kendt fighter mod global fattigdom, fast deltager af musikalske projekter Live Aid og Band Aid, samt af koncerterne, minder os om problemet med aids.

Sir Elton John har længe støttet AIDS Foundation. Dette gælder især for sin egen fond, der blev oprettet i 1992, som fungerer i Storbritannien og USA. I løbet af denne tid, har musikeren formået at hæve mere end 150 millioner dollar til at støtte projekter i mere end 55 lande.

Den britiske pop scene legende Annie Lennox begår meste af sin tid til at skaffe midler til bekæmpelse af AIDS i Afrika. Sangeren støtter også Røde Kors og Greenpeace organisationer.

I 2006 Madonna grundlagde, Raising Malawi organisation i Malawi for at hjælpe børn af dette fattige land. Hun personligt doneret næsten syv million pounds til denne organisation. Af den måde, var hendes idé med støtte fra Tom Cruise og Gwyneth Paltrow.