Northeast Michigan Resort

Northeast Michigan Resort
Nyder solopgang på din Lakefront flugt.

Besøg på et nordøst Michigan udvej bare kunne være det perfekte tilflugtssted for din næste rejse eventyr. Den naturskønne landdistrikterne skønhed nordøst region Michigan er et perfekt sted for en afslappende flugt, uanset om du er på udkig efter en bryllupsrejse stedet, en verdensklasse golf udflugt, eller en stor familie ferie idé.

Forslag til aktiviteter i Northeast Michigan

Mens nordøst Michigan resort område har længe været et yndet rejsemål for vandsport entusiaster, regionen har meget mere at tilbyde besøgende end blot adgang til smukke søer. Mange golfentusiaster vælger at besøge nordøst Michigan region specielt med henblik på at spille på en eller flere af de mere end et dusin af de verdensklasse golfbaner i området.

De, der vælger at tilbringe deres getaway dage i nordøst Michigan kan også nyde verdensklasse factory outlet shopping på Tanger Outlet Mall i West Branch. Derudover Soaring Eagle Casino i Mt. Pleasant er et yndet sted for dem, der nyder rekreative gambling.

Valg af en nordøstlige Michigan Resort

Der er en række fremragende resorts i nordøst Michigan region. En del af områdets charme er, at det er et landligt destination, og så er ikke præget af kæden hoteller og moteller på hvert hjørne.

Northeast Michigan Resort
Golf er rigeligt i det nordøstlige Michigan.

Tre af de mest populære muligheder for indkvartering på dette område er:

  • Horseshoe Lake Hideaway Resort
  • Lake George Resort
  • Bay Valley Hotel and Resort

Horseshoe Lake Hideaway Resort

For dem, der søger et afsides sted at komme væk fra det hele, Horseshoe Lake Hideaway ligger i byen Mio er en fremragende beliggenhed. Denne unikke økoturisme udvej er bogstaveligt gemt væk langs nordøst Michigan AuSable River. Den frodige røde granskov omkring private sø gør det til en ideel privat sted for at flygte fra hverdagens stress. Dette stærkt skovklædt udvej er et ideelt rejsemål for naturelskere. Gæsterne kan forvente at opleve en række forskellige typer af dyr, afhængigt af sæsonen, herunder vilde kalkuner, bisamrotter, mink, blå hejre, hjorte og vaskebjørne. Selv om en observation er mindre sandsynligt, måske den mest privilegerede af gæster endda se skaldet ørne, prærieulv, og odder.

Der er en række vandrestier, der giver gæsterne mulighed for at nyde den naturskønne og afslappende natur. Besøgende kan også deltage i en række udendørs vandsport i de varmere måneder, såsom svømning og sejlsport. I løbet af vinteren, er til rådighed for gæsterne snesko og snescooter forlystelser.

Lake George Resort

Nygifte vil nyde den afsondrethed og privatlivets fred af de private hytter ved Lake George Resort, der ligger i det naturskønne victorianske by West Branch. Ud over de private hytter, Lake George Resort har også et par RV tilslutninger til camping entusiaster, samt en enorm Bunkhouse, der vil sove op til 11 personer.

Mange familier vælger denne udvej som det ideelle sted for familiesammenføring getaways på grund af det enorme opbud af aktiviteter og logi muligheder ideel til sådanne eventyr. Der er meget at gøre for udendørs buffs på søen ferie destination at selv gratis båd docking for gæster.

Besøgende kan nyde fiskeri fra private dokker, svømning, vandcykler, adgang til et opholdsrum, en udendørs grill pit, og mange andre underholdende aktiviteter for hele familien.

For golfentusiaster, kan ingen tur til nordøst Michigan region være komplet uden at spille mindst en runde golf. Mens der ikke er en on-site golfbane ved Lake George Resort, er der en række gode kurser i nærheden.

Bay Valley Hotel and Resort

Et ideelt valg for golfspillere er Bay Valley Hotel and Resort, der er hjemsted for en 18-hullers golfbane designet af den kendte professionelle golfspiller Jack Nicklaus.This søen ejendom tilbyder en række aktiviteter ud over golf, og så er en meget tiltalende valg for familier. På Bay Valley Hotel and Resort, kan de ikke-golfspillere i familien undgå en endeløs række af udendørs aktiviteter, herunder sejlsport, cykling, fiskeri og meget mere.

Bay Valley Hotel and Resort er kendt for sine full-service møde- og konferencefaciliteter, og er et ideelt rejsemål for både bryllupper og firmaarrangementer. Denne fremragende destination feriested ligger i byen Bay City let tilgængeligt med I-75 og MBS International Airport.

Uanset hvilken nordøstlige Michigan udvej du vælger, er du sikker på at nyde dit besøg på denne smukke landlige region af staten.