North Georgia Fairgrounds Camping

North Georgia Fairgrounds Camping
Smukke North Georgia bjergene

Leder du efter oplysninger om North Georgia markedspladser camping? Hvert år afholdes en række arrangementer på Georgia Mountain Fairgrounds, beliggende i den smukke bjergby Hiawassee, lige fra det årlige Georgia Mountain Fair til pageants, festivaler og koncerter. Hvis du har en rekreativ køretøj eller nyde telt camping, vil du være glad for at erfare, at der er en række af campingpladser på stedet på markedspladser. Disse boliger er meget belejligt for besøgende, der deltager i et arrangement afholdt på markedspladser, såvel som for dem, der er på udkig efter en komfortabel og attraktivt sted at lejr i mens besøger bjergene i det nordlige Georgien.

Om North Georgia Fairgrounds Camping

Den Georgia Mountain Fairgrounds anlægget er placeret på bredden af ​​den smukke sø Chatuge og er omgivet af smuk udsigt over Appalachian bjergkæden. Hotellets campingpladsen prale knap 190 campingpladser egnede til telt eller RV camping.

På campingpladsen er opdelt i to separate områder. Et af de områder er åben 12 måneder af året, mens den anden er kun åben i områdets peak turisme månederne april til oktober. Nogle af campingpladser er brolagt og har kloak tilslutninger. Alle de steder, har 50 amp el, vand, WiFi og kabel-tv.

Campister har adgang til en række faciliteter på stedet under opholdet, herunder:

  • Båd rampe
  • Picnic tabeller
  • Playground
  • Tennisbaner
  • Ekstra faciliteter

North Georgia Fairgrounds Campingplads reservationer

Da campingpladsen på Georgia Mountain Fairgrounds er sådan et populært sted for besøgende til området at bo, anlægget ofte sælger ud. Dette er især tilfældet, når der er en stor begivenhed foregår på markedspladser. Hvis du ønsker at nyde North Georgia markedspladser camping, foretage en reservation, så snart du ved, hvornår du vil rejse til området.

De, der ønsker at reservere en campingplads på campingpladsen skal være opmærksom på, at der er en to-nat minimum for hvert ophold. Campingpladser kan reserveres på daglig, ugentlig eller månedlig basis. Som i februar 2011, dagsrater for telt camping spænder fra $ 20 til $ 27 pr dag og fra $ 300 til $ 450 per måned. RV varierer mellem $ 22 og $ 33 per dag, afhængig af beliggenhed i campingplads, med månedlige priser fra $ 325 til $ 550.

Når du er klar til at bestille din campingplads, så ring 706-896-4191 for at gøre din reservation. Kan kun gjort reservationer for ophold på mindre end en måned i varigheden for det indeværende år. De, der ønsker at bestille et ophold på en måned eller længere kan reservere deres pladser allerede i november i året forud for deres planlagte ophold. Du skal betale et depositum på halvdelen af ​​den samlede omkostninger for dit ophold inden for en uge af den tid, du kalder i din reservation for at bekræfte dine planer.

Besøg Georgia Mountain Fairgrounds hjemmeside for at lære mere om camping facilitet og reservation politik.

Nyd Camping på Georgia Mountain Fairgrounds

Ikke kun er campingpladsen placeret på grund af Georgia Mountain Fairgrounds et ideelt sted for folk, der er involveret med aktiviteter foregår på markedspladser, er det også den perfekte base for dem, der ønsker at slappe af og nyde lidt tid væk i bjerge af North Georgia. Hiawassee er en naturskøn lille by, som appellerer til enkeltpersoner, par og familier, der søger et bjerg flugt. Det er også en central placering ligger inden for en køreafstand af mange andre populære North Georgia destinationer, herunder Alpine Helen, Unicoi State Park og byerne Clayton, Dahlonega og Dillard.