North Beach i San Francisco

North Beach i San Francisco
Peter og Paul Kirke på Washington Square.

North Beach i San Francisco er hjemsted for Little Italy, Barbary Coast, den beatnik generation og berømte natklubber. Dette er en urban skat at opleve til fods, så du kan nyde smagen, websteder, lyde og lugte af denne historiske San Francisco område.

Fra stranden til deponering

I 1800-tallet, en strand på San Francisco Bay mellem russiske Hill og Telegraph Hill blev deponering at støtte de stadigt voksende handel behov voksende italienske indvandrerbefolkningen. Indvandring toppede i 1913 og mange italienere flyttes til andre områder i San Francisco, men området fastholdt sin udpræget italiensk smag.

North Beach ligger halvvejs mellem Chinatown og Fishermans Wharf. Hovedgaden gennem kvarteret er Columbus Avenue. På centret er Washington Square, en enorm offentlig park, som er centrum for alle offentlige arrangementer. Denne park er også "forhave" af Peter og Paul Kirke, en italiensk katedral. Det er den kirke, som lokale beboere Marilyn Monroe og Mickey Mantle brugt som kulisse for deres 1953 bryllup foto, selv om de blev gift på rådhuset.

Seværdigheder i North Beach i San Francisco

Hver gade i North Beach har sin egen særlige karakter:

 • Columbus Avenue løber diagonalt gennem kvarteret og er hjemsted for gode caféer og restauranter.
 • Broadway er 1964 hjemsted for topløs dans og stadig opretholder en aktiv voksen underholdningsindustri beliggende mellem fremragende restauranter.
 • Grant Avenue er hjemsted for City Lights Bookstore, i hjertet af den beatnik bevægelsen i 1950'erne. Grant Avenue er blevet en fire-blok strækning af fashionable, moderne tøj og læder butikker og cafeer.
 • Vallejo Street er hjemsted for National Shrine of Saint Frans af Assisi, San Franciscos ældste sognekirke etableret under guldfeberen.
 • Lombard Street er kendt som "verdens crookedest" street. Vær sikker på at lede efter Coit Tower på toppen af ​​Telegraph Hill.

Oplev med Walking Tours

North Beach har hundredvis af butikker, der specialiserer sig i brød, specialitet kød, olivenolie, chokolade, kaffe ristning og kager. Overvej at tage en vandretur lige prøve den mad, drikke og sjov i samfundet. Gå med en tur guide er den mest effektive måde at nyde dette kvarter på første hånd. Gratis ture er tilgængelige, eller du kan købe en tur, der inkluderer frokost:

 • San Francisco City Guides har en bred vifte af gratis vandreture. The North Beach tour er en glimrende måde at lære historie og seværdigheder i denne unikke kvarter og finde de steder, som du ønsker at vende tilbage og bruge lidt mere tid på egen hånd.
 • Lokale smag af byen er en syv til otte blok, tre-timers spadseretur for $ 59.
 • Den KGO restaurant kritiker gennemfører en lørdag tur med frokost og vin til $ 80.

Spise og drikke med de lokale

Det er et kvarter, der elsker at spise og virkelig blander glæden ved samtalen, venner, god mad og drikke. Her er et par favoritter med de lokale:

 • Mamas, 1701 Stockton, på Washington Square. Deres hjemmelavet syltetøj og lokalt gjort kager gør dette til en fremragende morgenmad stedet. Eller, ophold til frokost og prøve deres fremragende Dungeness Krabbe sandwich på surdej brød.
 • Calzone s, 430 Columbus. Denne sjove italiensk restaurant serverer usædvanlige pizzaer, calzones og pasta. De har en fuld bar, og der er altid en menneskemængde.
 • Fior d'Italia 2237 Mason Street. Det er klassisk italiensk mad med fremragende tabel service. Menuen er ekspansiv og indeholder mange nordlige italienske favoritter. Spørg din tjeneren til forretter størrelse portioner, så du kan prøve en lang række af deres pasta og skaldyr retter.
 • The Stinking Rose, 325 Columbus. Denne restaurant fokuserer på hvidløg-infused madlavning med alt fra bagt hvidløg at sprede på sprøde brød før dit måltid til hvidløg is at nyde efter dit måltid.
 • Palermo Delikatesser, 1556 Stockton Street (mellem Union og grøn). Denne deli bærer lokalt gjort italienske kød og oste. De gør gode sandwich og rotisserie kylling - perfekt til en picnic i Washington Square Park, som kun er en halv-blok ned på gaden.
 • North Beach Pizza, 1499 Grant Avenue. Deres pizzaer omfatter lokale italienske kød og oste. De leverer i hele byen, herunder hoteller.
 • Tosca Café, 242 Columbus Avenue. Dette er et fantastisk sted for cappuccino eller irsk kaffe - eller til at gøre en lille stjerne ser af filmstjerner og andre berømte mennesker, der ofte hyppige dette kvarter hotspot.
 • Caffe Roma Coffee Roasting Company, 526 Columbus. Dette er stedet at stoppe og få en kop kaffe, et glas vino, en wienerbrød eller en panini med en masse samtale.

Hvordan kommer man dertil

Parkering er meget begrænset i North Beach i San Francisco, så overveje at tage MUNI eller en svævebane. San Francisco Trip Planner er en fantastisk måde at finde den mest direkte masse transit ruten, herunder det faktiske rutenumre.